Модератори: Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
паркан та огородження
-
- Ім'я: TereVeret
- Стать: жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
паркан та огородження
Привіт всім, хто тут знає де можна знайти паркан та огородження для будинку? вже дуже довго шукю!
-
- Ім'я: CroufordStiven
Re: паркан та огородження
привіт, так я також шукаю паркан для свого дому, може хочаб тут знайду відповідь, хто підкаже?
-
- Ім'я: lifesmile
Привіт! Я хочу поділитись своїм досвідом з Магазином парканів та воротних систем №1 в Україні https://vorota-center.com.ua/zabory/ Якщо вам потрібні якісні паркани або ворота, я рекомендую звернутись саме до них. Їхні товари вражають своєю якістю та надійністю. Крім того, працівники компанії дуже доброзичливі та професійні, я замовляв паркан та огородження , залишився задоволений! завжди готові допомогти та відповісти на всі ваші запитання. Взагалі, я залишився дуже задоволений
-
- Ім'я: TereVeret
о, дякую тобі, дуже гарний магазин, мені подобається виьір і звичайно ж приємна ціна. Ще раз дякую!
- Cr@zy
- Стать: чоловік
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 17 рази
- Контактна інформація:
TereVeret, по-перше, дуже погано шукаєш, що вже аж звернулась по допомогу на автомобільний форум, який, на жаль, за останній час з дуже малою активністю
В пошуку форум знайшла, а ворота ні?)
По-друге, по-моєму навіть діти вже давно не ведуться на такі "дешеві вкиди", особливо коли бот переписується сам з собою
По-третє, думаю не варто довіряти компанії, яка накручує про себе підставні відгуки і іншим не раджу
Може компанія про це навіть не в курсі і це можуть бути заслуги найнятого СММ менеджера, але довіри чи бажання звертатись до подібних "кантор" немає і не буде 

По-друге, по-моєму навіть діти вже давно не ведуться на такі "дешеві вкиди", особливо коли бот переписується сам з собою

По-третє, думаю не варто довіряти компанії, яка накручує про себе підставні відгуки і іншим не раджу

- Рейтинг: 7.41%
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей