|
Сьогодні: П'ят, 03 вересня 2010, 22:32
|
Непрочитані повідомлення | Активні теми
| Автор |
Повідомлення |
|
weber
|
 |
Додано: Вів, 26 січня 2010, 15:51 |
|
|
Планую поїхати у Неаполь на тиждень автомобілем вже в цю суботу. Приблизний маршрут: Львів - Medyka - Przemysl - Kosice - Budapest - Zagreb - Ljubljana - Trieste - Venezia - Bologna - Roma - Napoli Приєднання файлів:
map.png [ 553.94 Кб | Переглянуто 421 разів ]
Тут можна глянути карту детальніше на Google mapsКартка каже "2 029 км – приблизно 21 год 38 хв" в один бік. Їду через Польщу, оскільки маю їхню шенгенську візу. Віза 9 днів, то планую 4 дня потратити на дорогу в обидва боки і 5 - на перебування в Італії. Назад думаю з Будапешта їхати відразу в Чоп і через Мукачеве, там менше буде на 100 км. Оскільки поїздка триватиму не менше 24 години за рульом, то планую десь в районі Загреба знайти якийсь хостел. Прикинув по погоді - десь в середньому -5. Хотів би почути якісь поради, коментарі, думку. П.С. коментарі типу  теж приймаються, але без флуду 
|
|
| Догори |
|
 |
|
Lion
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 15:54 |
|
|
гии, а там до Тунісу рукою подати 
|
|
| Догори |
|
 |
|
mysha
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 15:59 |
|
З нами з: 08.09.2005 Повідомлень: 849 Звідки: Southside Вік: 23
|
жирно! і я б так польотав  шкода (а може й добре), шо коли був в штатах то не було 21 і не міг взяти якусь машину, бо верняк би не втримався і з НьюЙорка через Тексас в Каліфорнію б поїхав  Вибачай за флуд, Львів Наполі також вафлі 
|
|
| Догори |
|
 |
|
Babak
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 16:10 |
|
 |
| Тюнінг клуб |
 |
З нами з: 11.05.2006 Повідомлень: 1775 Звідки: RESP side Вік: 25
Ім'я: Андрій
|
|
weber, запитайся в vovik він катався в Італію на машині)
|
|
| Догори |
|
 |
|
CAT
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 16:11 |
|
Ім'я: Данило
|
|
основна порада - не порушувати правил) камер мільйон) крім того там платні дороги майже всюди і тому врахуй це в витрати на поїздку. бажано брати GPS з актуальними картами. і на рахунок хостелів - пошукай перед тим в неті а не їдь в сліпу... п.с. я б на твому місці їхав через меншу кількість країн - а саме Угорщина -Австрія - Італія - так буде менше напрягів з оплатою доріг і думаю шо і дешевше вийде... крім того в Австрії кращі дороги і явно цікавіше їхати. Чи ти хочеш сказати шо мадяри не пустять тебе з польським шенгеном?
|
|
| Догори |
|
 |
|
Breaker
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 16:33 |
|
|
|
А чому не літаком? Зекономив би час та більше потратив на відпочинок
|
|
| Догори |
|
 |
|
weber
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 16:51 |
|
|
CAT написав: п.с. я б на твому місці їхав через меншу кількість країн - а саме Угорщина -Австрія - Італія - так буде менше напрягів з оплатою доріг і думаю шо і дешевше вийде... крім того в Австрії кращі дороги і явно цікавіше їхати. CAT, а тому тоі річ, що австрійські автобани кращі, тому і дорожчі. CAT написав: Чи ти хочеш сказати шо мадяри не пустять тебе з польським шенгеном? Звичайно, що пустять. Але потім при поданні на наступну шенгенську, поляки можуть домахатися чому я в Польщі не був взагалі, а брав в них візу. Хз... може і не. Breaker написав: А чому не літаком? Зекономив би час та більше потратив на відпочинок Є варіант, їхати до Будапешта, лишити там тачку і Візейром летіти в Неаполь і потім назад (900 грн. білети в дві сторони), але я планував на машині і це 50% мети поїздки... Доречі, цікава інформація з сайту польського консульства http://www.lwowkg.polemb.net/index.php?document=122Цитата: М) Туристи
* Ваучер або лист від польської туристичної фірми, що підтверджують бронювання готелю, які містять адресу, телефон і факс готелю, разом з інформацією про: термін бронювання, прізвища та імена осіб, яких це стосується, а також про розмір здійсненої оплати. Оплата за бронювання готелю повинна бути проведена частково або у цілому (у випадку бронювання через Інтернет необхідна інформація про проведення оплати кредитною карткою). Незважаючи на вищенаписане у них на сайті і знаючи, що мій знайомий двіччі їздив при частковій оплаті готелю, в консульстві мені сказали - нам потрібно повну оплату. Отак там розводять 
|
|
| Догори |
|
 |
|
andy_m
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 16:56 |
|
Ім'я: Андрій, brother C#@O$a
|
weber, почитай собі дорожні знаки, там реально не такі як у Львові 
_________________ .ιllιl. IN TRANCE WE TRUST
|
|
| Догори |
|
 |
|
weber
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 17:07 |
|
|
|
| Догори |
|
 |
|
БОБА
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 17:54 |
|
Ім'я: Володя
Номер: а нэту )))
|
|
weber, здарова. я вже три рази iхав на машинi з грецii.(2000км до львова). просто особливо вважай в населених пунктах.старайся тримати 50-60. дайци - п..дари люблять ничкуватись за поворотами, за деревами. так було в румунii коли я пхнув на украiну на чератцi. штрафи - п..дец. космос.
_________________ WWW.KIA-CLUB.COM.UA
|
|
| Догори |
|
 |
|
weber
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 18:05 |
|
|
БОБА, дякую. Там чітко 50 місто і 80 замісто (крім автобанів) і не більше? Викинув з маршруту Хорватію, нема сенсу, та ше й вона не в шенген зоні. В мене одноразовий в'їзд. Приїхав би вже Нова карта.
|
|
| Догори |
|
 |
|
БОБА
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 18:12 |
|
|
weber, ти дивись щоб в будапешт не зарулив. блуд вцепить. перед будапештом е окружна. рули по нiй. weber написав: Приїхав би вже куда в Iталiю ? трохи не та пора року для таких км.
|
|
| Догори |
|
 |
|
Yelik
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 18:12 |
|
|
|
weber, в Італію по знаках дуже просто заїхати, АЛЕ будь ДУЖЕ УВАЖНИЙ в Будапешті. При вїзді там є зїзд направо, є знак але він разом з тим зїздом заплутані. Я кілька разів їздив, то завжди ми там блудили. Крім того, Неаполь надзвичайно кримінальне місто, там в рік понад 100 вбивств на вулицях з перестрілками і багато кишенькових злодіїв, так що будь уважний.
_________________ ТАБАЧНИК - ПІШОВ ГЕТЬ!
|
|
| Догори |
|
 |
|
hrdrive
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 18:16 |
|
З нами з: 11.12.2008 Повідомлень: 4424 Звідки: Lemberg Вік: 21
Ім'я: Андрій
Номер: ТАХІ
|
weber, шо можу сказати, класна подорож, бажаю щасливо її відбути і дотримуватися правил, що б ніякий штраф і міліціонер не зіпсув настрою Неїдь дуже довго, щоб тобі відпочинок не перетворився на гонку, часто зупиняйся і запамятовуй моменти на фото і на сам насолоджуйся красою Думаю що там немає ніяких поблажок типу як в нас +20 км/год. Тому будь обережний 
_________________ In Trance We Trust Peugeot 406 - Desire for better
|
|
| Догори |
|
 |
|
БОБА
|
Додано: Вів, 26 січня 2010, 18:18 |
|
|
|
|
| Догори |
|
 |
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
|