флуд, НЕавто теми, можливі тільки тут! політика, релігія не вітаються.

Модератори: Jarevych, Жульєн, Dimon, Denja, NIK

Правила форуму
1. Кожному учаснику дозволяється тримати ВІДКРИТОЮ чи ЗАКРИТОЮ тільки ОДНУ ТЕМУ, що пов'язана з продажем.
2. Обов'язково вказуйте ціну товару при створенні теми про продаж.
3. Теми, в які не писалося протягом останніх 14 днів, автоматично видаляються.
Відповісти
Закодовані українські телеканали на саталітарці
Аватар користувача
Igor2011
Повідомлень: 809
З нами з: Чет, 07 квітня 2011, 23:01
Ім'я: Igor
Стать: чоловік
Авто: Nissan Rogue 2,5
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Igor2011 » Вів, 14 січня 2020, 18:08

Привіт усім.
З'явилася інформація, що з 20 січня українські канали на саталітарці будуть закодовані.
Не дуже цікавився цією темою, але час від часу хотілось би глянути якісь новини і т.д.
Хто в темі, який оптимальний вихід - кабельне, приставки якісь і т.д.?
Дякую.

Аватар користувача
worner
Повідомлень: 964
З нами з: Нед, 17 лютого 2013, 16:43
Ім'я: Worner
Стать: чоловік
Авто: 21099
Звідки: Львів
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення worner » Вів, 14 січня 2020, 18:29

та постав звичайну антену, телевізори усі сучасні з т2 , якшо телевізор старий т2 приставку купуй і всі проблеми

Аватар користувача
Igor2011
Повідомлень: 809
З нами з: Чет, 07 квітня 2011, 23:01
Ім'я: Igor
Стать: чоловік
Авто: Nissan Rogue 2,5
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Igor2011 » Вів, 14 січня 2020, 19:05

worner писав:
Вів, 14 січня 2020, 18:29
та постав звичайну антену, телевізори усі сучасні з т2 , якшо телевізор старий т2 приставку купуй і всі проблеми
Я в 5-поверховому, а навколо мене 9-поверхові будинки, тому антена аналоговий сигнал не тягнула і я ставив саталітарку. Для антени цифрового телебачення (Т2) треба пряму видимість на Високий замок чи так потягне???

Аватар користувача
mathst
Повідомлень: 2391
З нами з: Вів, 14 серпня 2012, 10:26
Ім'я: Степан
Стать: чоловік
Авто: Honda 4D, Passat B6, Grand Scenic
Дякував (ла): 0
Подякували: 9 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення mathst » Вів, 14 січня 2020, 19:23

Megogo і тому подібні вже краще, ніж через сателітку дивитися. Особливо якщо у квартирі кілька телевізорів.

Аватар користувача
worner
Повідомлень: 964
З нами з: Нед, 17 лютого 2013, 16:43
Ім'я: Worner
Стать: чоловік
Авто: 21099
Звідки: Львів
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 3 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення worner » Вів, 14 січня 2020, 20:42

Igor2011 писав:
Вів, 14 січня 2020, 19:05
worner писав:
Вів, 14 січня 2020, 18:29
та постав звичайну антену, телевізори усі сучасні з т2 , якшо телевізор старий т2 приставку купуй і всі проблеми
Я в 5-поверховому, а навколо мене 9-поверхові будинки, тому антена аналоговий сигнал не тягнула і я ставив саталітарку. Для антени цифрового телебачення (Т2) треба пряму видимість на Високий замок чи так потягне???
прямої видимості точно не треба, але може не всі мультиплеси тянути, ліпше всього на радіоринку на 3 поверсі там чувак з жінкою продає антени, пісилювачі і всьо решта, він то всьо шарить, недавно в нього брав антену, ти би з ним порадився
Востаннє редагувалось Вів, 14 січня 2020, 20:43 користувачем worner, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Денис
Повідомлень: 3318
З нами з: Сер, 17 травня 2006, 15:02
Ім'я: Денис
Стать: чоловік
Авто: Ford Mondeo 2,Turnier,1,8,Panther Black
Звідки: Пасічна
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 6 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Денис » Вів, 14 січня 2020, 20:43

IMG_20200106_170715.jpg
думаю,що треба тюнера міняти на такі,і платити абонплату.

Аватар користувача
HacK
Повідомлень: 2708
З нами з: Пон, 26 липня 2010, 20:59
Ім'я: HacK
Стать: чоловік
Авто: F20 125d St1
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 27 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення HacK » Вів, 14 січня 2020, 23:21

Якщо є доступ до нету, то мегого або олл ТВ, і хд якість буде)))

sapphir
Повідомлень: 4219
З нами з: Нед, 11 грудня 2011, 20:19
Ім'я: Саша
Стать: чоловік
Авто: Вектра С 2.2 АТ з ГБО
Звідки: львів
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 9 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення sapphir » Сер, 15 січня 2020, 08:53

Також актуально. 5 телевізорів, не нових і не модних ( в жодному немає вайфай блоків ). До цього часу, під час ремонту знав де який буде, провів кабелі до тарілки. Інтернет є тількі біля одного, покі що 100, треба буде - за +/- ті самі гроші буде 300 по оптиці.
Як тепер мені організувати правильно телебачення?

Аватар користувача
Liuskywalker
Повідомлень: 10682
З нами з: Нед, 16 вересня 2007, 15:37
Ім'я: Любомир
Стать: чоловік
Авто: шусточка
Звідки: Lemberg
Дякував (ла): 66 рази
Подякували: 52 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 15 січня 2020, 09:31

sapphir, ну ,якщо ТВ без мережі - то тільки приставками доганяти , ІМХО . Але 5 приставок норм теж касу потягнуть .
Просто визначся для початку, чи треба тобі стільки )))
Я тут з подачі одного форумчанина замовив вайфай -хдмі свисток а-ля Міракаст , правда більше для того, щоб при потребі з телефону на ТВ зображення зашарити . Поки що по ікспіріенсу ніц не підкажу, бо не приїхав і диспут китайцям відкрив ((
Або мутити якийсь транслятор -бродкаст, який загрібатиме з нету сигнал і переторюватиме в той же Т2 чи ДВБ-Т в твої кабелі (Як провайдери кабельного роблять, тобто станеш сам собі провайдером ))) ). Але хз чи є щось таке і що по прайсу .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

sapphir
Повідомлень: 4219
З нами з: Нед, 11 грудня 2011, 20:19
Ім'я: Саша
Стать: чоловік
Авто: Вектра С 2.2 АТ з ГБО
Звідки: львів
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 9 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення sapphir » Сер, 15 січня 2020, 09:52

Якби не треба було не не ставив би ;) - кухня, зал, три спальні. Просто питання - саталітарка ж так само буде працювати тільки за абонплату - наскільки це дорого? Треба нові тюнери купляти? Якщо частину перевести на Т2 ( і воно в мене буде показувати бо між мною і Замком стоїть 9 поверхів а я на 6-му ) - мені блоки Т2 і антена? Якщо на антену поставити розгалужувач стягне декілька ТВ?

Аватар користувача
Liuskywalker
Повідомлень: 10682
З нами з: Нед, 16 вересня 2007, 15:37
Ім'я: Любомир
Стать: чоловік
Авто: шусточка
Звідки: Lemberg
Дякував (ла): 66 рази
Подякували: 52 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 15 січня 2020, 10:14

sapphir, глянь оце : https://prodigtv.ru/efirnoe/nastroyka/p ... frovomu-tv

По ідеї можна щось "накружити" ;)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

andrewdor
Повідомлень: 1657
З нами з: Сер, 21 липня 2010, 21:37
Ім'я: Андрій
Стать: чоловік
Авто: Das auto
Номер: -------
Звідки: Львів
Дякував (ла): 16 рази
Подякували: 36 рази
Контактна інформація:

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення andrewdor » Сер, 15 січня 2020, 12:02

На радіо базарі. Т2 тюнер 250-300грн. + Антена 150-250грн.

Аватар користувача
vovka
Повідомлень: 17425
З нами з: Пон, 20 червня 2005, 16:58
Стать: чоловік
Авто: Ford Fiesta ST
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 13 рази
Подякували: 25 рази
Контактна інформація:

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення vovka » Сер, 15 січня 2020, 12:29

Igor2011 писав:
Вів, 14 січня 2020, 19:05
Я в 5-поверховому, а навколо мене 9-поверхові будинки, тому антена аналоговий сигнал не тягнула і я ставив саталітарку. Для антени цифрового телебачення (Т2) треба пряму видимість на Високий замок чи так потягне???
таку спробуй https://rozetka.com.ua/ua/butterfly_n1/p3636765/ (там є модифікації хатні/зовнішні)

Мені колись Дєня порадив. Тягне дуже добре там де деякі інші взагалі нічого не ловили, хоча з вигляду довіри не вселяє.

В мене вона біля телевізора лежить на підлозі, на 3 поверсі. Всі 32 T2 канали є, район Наукова.
No pistons. No valves. No problems.

Аватар користувача
Fobos
Рятівник форуму
Повідомлень: 10189
З нами з: Вів, 28 червня 2005, 22:00
Ім'я: Юра
Стать: чоловік
Авто: Fords
Звідки: Patona str.
Дякував (ла): 106 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Fobos » Сер, 15 січня 2020, 18:51

Я не думаю, що то буде велика проблема, думаю за тиждень-два з’являться прошивки для тюнерів і буде так само раз на пару місяців носити до прошивальщиків. У мене по факту є саталітарка на один телек, там батя втикає цілодобово всякі серіали, на всіх ніших телеках у мене Т2, хоча то Т2 реально хіба на кухні треба, на інших телеках у мене IPTV від провайдера network.lviv маю приставки beelink i amazon tv stick
Ford?

Аватар користувача
mathst
Повідомлень: 2391
З нами з: Вів, 14 серпня 2012, 10:26
Ім'я: Степан
Стать: чоловік
Авто: Honda 4D, Passat B6, Grand Scenic
Дякував (ла): 0
Подякували: 9 рази

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення mathst » Сер, 15 січня 2020, 20:58

Якщо кілька телевізорів то щось типу megogo підходить найкраще. Потужного інтернету не потрібно, середній тарифний план дозволяє підключити 5 девайсів. У випадку extra tv чи віасат, треба платити за кожен телевізор. Єдине питання, де megogo поставити, в мене на телевізорі є додаток, брат купив андроід приставку, тут вже індивідуально. Я до свого акаунту підключив телевізори в моїх і дружини бітьків та у брата+свій. Купляю пакети на півроку наперед, виходить +-500 грн за 6місяців(останній раз ще кешбек 20% отримав на карту моно по категорії кіно).

kapi
Повідомлень: 2243
З нами з: Пон, 19 листопада 2012, 02:50
Стать: чоловік
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення kapi » Сер, 15 січня 2020, 21:35

Тре дивитися чи вони шаряться, мені здаэться що ні і не будуть.
За Порошенка !!!

Аватар користувача
andriy_zab
Повідомлень: 997
З нами з: Вів, 16 січня 2007, 11:33
Ім'я: Андрій
Стать: чоловік
Авто: Peugeot 308 1.6HDi
Звідки: Львів
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення andriy_zab » Суб, 18 січня 2020, 00:19

kapi писав:
Сер, 15 січня 2020, 21:35
Тре дивитися чи вони шаряться, мені здаэться що ні і не будуть.
Дане кодування ще не навчились розкодовувати і найближчим часом навряд чи щось вийде.
Відносно тюнерів, то є ще варіанти Комбо (тарілка+Т2), вони зараз в ТОПі популярності і їх вартість за місяць зросла на 80% (450->800).

Bob2016
Повідомлень: 366
З нами з: Нед, 15 березня 2015, 10:50
Ім'я: Бодя
Стать: чоловік
Авто: алюміневий на 2 колесах
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: Закодовані українські телеканали на саталітарці

Повідомлення Bob2016 » Нед, 19 січня 2020, 08:45

постав звичайну антену + т2 тюнер

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей