Якби царапка, можна просто шліфанути і помалювати, а тут, залежно від глибини і вправності майста, або спортер + олово, або спотер і мінімум шпаклі, або відро шпаклі

Модератори: Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там оце шо олівцем замазане то таке було + ше і передня дверка замята - то так діваха на світлофорі дружині завалила по цілій бочині
Андрію скільки така робота навскидку може коштувати? і саме головне сікльки то часу може зайняти?andriy320e30 писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 07:48Всюда де є ржавчина варто призупинити її.
Особливо на арках
Ті царапини мятини то таке .ржавчину треба зробити бо будуть дирки .потім важче продати.мої ціни в пп. Можеш просто тупо сам зачистити загрунтувати помалювати з балончика щоб не йшло далі.але тоді дорожче ремонт в майстрів ,бо треба. Буде всьо то змивати)AVP_6 писав: ↑Вів, 08 травня 2018, 16:28хотілось би розуміти прайс таких робіт - так як я до машин ставлюсь простіше, і можливо в деяким моментах вкладення не вартують тої машини.
я колись мав ваз 2106 і він також ржавів і я найняв майстра який мені його поварив і пофарбував і то вийшло шось вроді 500дол разом, при тому шо за жигуля в такому стані як був давали 2200 а після покраски ледве за 2400 продав![]()
Деколи вигідніше віддати машину перекупам задешево і не паритись чим бути без авто якийсь час, і потім зрозуміти шо вийшло в кращому випадку в 0![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей