Модератори: Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що вибрати Renault Kengoo, Citroen Berlingo, Renault Scenic
-
- Ім'я: Ivan
- Стать: чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Що вибрати Renault Kengoo, Citroen Berlingo, Renault Scenic
Усім добра! Підкажіть яке авто буде краще в плані обслуговування.
Вибираю між Renault Kengoo бенз 1.4, Citroen Berlingo також бенз 1.4, Renault Scenic диз dti 1.9 або бенз 1.6
Авто має бути тільки пасажир з можливістю перевезти неважкі грузи, поїхати з сім`єю на відпочинок.
Авто розглядаю з перших моделей з 2000р. Їзда переважно по місту
Вибираю між Renault Kengoo бенз 1.4, Citroen Berlingo також бенз 1.4, Renault Scenic диз dti 1.9 або бенз 1.6
Авто має бути тільки пасажир з можливістю перевезти неважкі грузи, поїхати з сім`єю на відпочинок.
Авто розглядаю з перших моделей з 2000р. Їзда переважно по місту
- winn3r
- Ім'я: Андрій
- Дякував (ла): 21 рази
- Подякували: 50 рази
Re: Що вибрати Renault Kengoo, Citroen Berlingo, Renault Scenic
Сценік більше схоже на авто, бо решту мабуть завозили вантажними і переробляли. Бензин дешевше в обслузі ніж дизель, ходова там +- однакова. Але є одне "але":
- ці всі машини вже трупи з мільйонним пробігом, раджу дозбирати грошенят на щось свіжіше
- ці всі машини вже трупи з мільйонним пробігом, раджу дозбирати грошенят на щось свіжіше
Гроші не куплять тобі щастя. Але вони куплять тобі авто, на якому ти поїдеш на його пошуки...
- gooliver
- Ім'я: Dmytro
- Номер: 1611
- Дякував (ла): 130 рази
- Подякували: 130 рази
думаю вони всі +- однакові будуть з точки зору експлуатації/частоти ремонтів. Тому я б визначався, що більше хочеться бензин чи дизель і просто вибирав з того, що є в кращому стані на ринку. В цьому віці стан може більше вирішувати ніж теоретична надійність, закладена 20 років тому.
-
- Ім'я: Ivan
Спочатку думав kengoo брати, та почитавши дійшов висновку, що багато цих машин перероблений грузовий. А це як то кажуть, капсула смерті. То думаю краще придивитись до scenic'а. А там в залежності від стану, вибирати між бензином та дизелем. Але чомусь мені здаеться що бензин для такої машини не достатньо потужний, маю на увазі 1.6 котрий.
- winn3r
- Ім'я: Андрій
- Дякував (ла): 21 рази
- Подякували: 50 рази
та блін, в їхньому віці що з дизеля, що з бензину купа коней вже втіклоNixoid34 писав: ↑Чет, 16 березня 2023, 14:01Спочатку думав kengoo брати, та почитавши дійшов висновку, що багато цих машин перероблений грузовий. А це як то кажуть, капсула смерті. То думаю краще придивитись до scenic'а. А там в залежності від стану, вибирати між бензином та дизелем. Але чомусь мені здаеться що бензин для такої машини не достатньо потужний, маю на увазі 1.6 котрий.

бенз буде безпроблемніший. дизель хоч і має більший ресурс, його думаю вже виїздили 2-3 рази

Гроші не куплять тобі щастя. Але вони куплять тобі авто, на якому ти поїдеш на його пошуки...
- gooliver
- Ім'я: Dmytro
- Номер: 1611
- Дякував (ла): 130 рази
- Подякували: 130 рази
Сценік буде більше схожий на звичайне авто. Якщо більшість часу це сімейна тачка, а не возити вантажі - підтримую дивитися на неї.Nixoid34 писав: ↑Чет, 16 березня 2023, 14:01Спочатку думав kengoo брати, та почитавши дійшов висновку, що багато цих машин перероблений грузовий. А це як то кажуть, капсула смерті. То думаю краще придивитись до scenic'а. А там в залежності від стану, вибирати між бензином та дизелем. Але чомусь мені здаеться що бензин для такої машини не достатньо потужний, маю на увазі 1.6 котрий.
Бензин буде однозначно дешевший в утриманні (особливо якщо з газом). Їздити по місту вистачить і 1.6, я б тим не переживав.
Але ще раз, в цьому віці вирішує стан тачки. Знайдеться в ідеальному стані дизель - бери дизель. Попадеться бензин класний - бери бензин. Головне розуміти власний бюджет на утримання тачки.
- dominator
- Подякували: 1 раз
Якщо хочете придбати автомобіль, а не головний біль, то варто все таки купувати щось свіжіше, хоча б не старіше 12 років. Як варіант - обрати універсал C класу, той сами Renault Megane. Він буде дешевший, відповідно за ті ж гроші буде новіший рік випуску. Якщо сім'я не більше 4 чоловік та не плануєте возити холодильники - під ваші потреби цілком вистачить.
-
- Ім'я: Stas
Я схиляюсь до варіанту Renault Scenic
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей