Розмови на різні теми про авто

Модератори: Jarevych, Жульєн, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Хто знає де можна перемотати динамік???
Аватар користувача
Y-Key
Повідомлень: 321
З нами з: Вів, 15 вересня 2009, 20:31
Ім'я: Юра
Стать: чоловік
Авто: WV caravelle
Номер: Y-KEY T3
Звідки: Львів
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Y-Key » Вів, 22 грудня 2009, 20:13

Хто знає де можна перемотати (саб) динамік???
я езжу на машине которая вызывает уважение и мне [цензура] на всякие стоковые мажорные влечения!!!!

Аватар користувача
Liuskywalker
Повідомлень: 10778
З нами з: Нед, 16 вересня 2007, 15:37
Ім'я: Любомир
Стать: чоловік
Авто: шусточка
Звідки: Lemberg
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 57 рази

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 22 грудня 2009, 20:15

тобі пряма дорога на радіобазар :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Аватар користувача
Y-Key
Повідомлень: 321
З нами з: Вів, 15 вересня 2009, 20:31
Ім'я: Юра
Стать: чоловік
Авто: WV caravelle
Номер: Y-KEY T3
Звідки: Львів
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Y-Key » Вів, 22 грудня 2009, 20:17

Дякую)) то 1 з варіантів))) мож ше хтось десь знає? де якісно перемотують і не деруть за роботу?)))
я езжу на машине которая вызывает уважение и мне [цензура] на всякие стоковые мажорные влечения!!!!

Аватар користувача
Liuskywalker
Повідомлень: 10778
З нами з: Нед, 16 вересня 2007, 15:37
Ім'я: Любомир
Стать: чоловік
Авто: шусточка
Звідки: Lemberg
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 57 рази

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Liuskywalker » Вів, 22 грудня 2009, 20:33

крім радіобазару більше точок не знаю ...
хіба самому заморочитися ...
я колись "маяковські" перемотував сам , причому получилося десь 15-17 Вт замість 10Вт :D
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Аватар користувача
Fobos
Рятівник форуму
Повідомлень: 10217
З нами з: Вів, 28 червня 2005, 22:00
Ім'я: Юра
Стать: чоловік
Авто: Fords
Звідки: Patona str.
Дякував (ла): 135 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Fobos » Вів, 22 грудня 2009, 23:06

Y-Key, Denzil десь перемотував, питай його, він задоволений роботою
Ford?

Аватар користувача
Y-Key
Повідомлень: 321
З нами з: Вів, 15 вересня 2009, 20:31
Ім'я: Юра
Стать: чоловік
Авто: WV caravelle
Номер: Y-KEY T3
Звідки: Львів
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Y-Key » Вів, 22 грудня 2009, 23:08

дякую!!! зараз запитаю!!
я езжу на машине которая вызывает уважение и мне [цензура] на всякие стоковые мажорные влечения!!!!

Аватар користувача
Ziro-cool
Повідомлень: 7488
З нами з: Чет, 07 травня 2009, 10:32
Ім'я: Nazar
Стать: чоловік
Авто: Zafira, 406 coupe, Uaz, b7
Звідки: Страна непуганных идиотов(Сихів), Раковець
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Ziro-cool » Сер, 23 грудня 2009, 19:59

кент мій перемотує, в раділринку йомк передают і він ремонтує
ше робить проколи, міняє дифузори, катушки і мотає зокрема,
бере помірно
пиши в приват
Quattro

Аватар користувача
Cr@zy
Повідомлень: 1341
З нами з: Вів, 11 жовтня 2005, 23:55
Стать: чоловік
Звідки: Львів
Дякував (ла): 17 рази
Подякували: 14 рази
Контактна інформація:

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення Cr@zy » Чет, 04 грудня 2014, 17:15

Ziro-cool, дай контактний номер :sing
Ще варіанти? :surprised

nazik.lviv
Повідомлень: 255
З нами з: Пон, 08 листопада 2010, 22:26
Ім'я: Назар
Стать: чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: Хто знає де можна перемотати динамік???

Повідомлення nazik.lviv » Чет, 04 грудня 2014, 23:42

Телефону не маю але на пирогівці 44 гаражний кооператив. Мам займаються ремонтом динаміків.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей