Розмови на різні теми про авто

Модератори: Jarevych, Dimon, Denja, NIK, Жульєн

airbytes.net - варто чи ні?
Felix
Лінгвіст
Повідомлень: 3606
З нами з: Пон, 25 травня 2009, 10:20
Ім'я: Felix
Контактна інформація:

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Felix » Пон, 08 листопада 2010, 15:23

dab писав:Felix,
та ніхто не бакланить аербайтс, подивися, там пости за 2007 рік.
Головне те, що 10Мб за 70 грн,і халявне підключення, а ти вже собі сам думай ;)
мені пофіг ціни, бо я і так маю нет безплатно ;) тому і користуюся, поки халява по ціні і по якості все нормально ;)

vedmid
Повідомлень: 710
З нами з: Вів, 11 листопада 2008, 11:48
Ім'я: Саша
Стать: чоловік
Авто: Fiat Linea 2007, 1.4
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення vedmid » Пон, 08 листопада 2010, 17:24

Felix писав:Deep_Shadow написав:
Kost написав:
аербіт повна фігня, все висне, напастой глюки і нічо не працює нормально!!!
даром не беріть


+1


-1
вже півтора року користуюся ейрбайтсом - проблем нема жодних, інтернет є завжди. За весь час тільки через відключення світла пропав нет 2 рази. Перед підключенням також слухав страшні відгуки тіпа "всьо глючить, нічо не працює, півтижня нема нету" :sing

ПиСи: найбільше вбивають ті, які по якомусь одиничному випадку судять по компанію - і тут нема різниці чи укртелеком чи ейрбайтс чи ще інше... просто в кожної компанії є певні зони чи райони, де з тих чи інши причин справді може бути більше незадоволених... наприклад через постійні крадіжки свічів :sing
Тому я би просив тих, хто не володіє справжньою репрезентативною статистикою про кількість неполадок в мережі того чи іншого абонента, не висловлюватися в загальному про всю компанію 8) краще сказати: мені один далекий знайомий сказав, що в нього особисто один раз не було нету півтижня... чи в мене самого півдня не було нету... ;)
розкажу про свій досвід:
я користуюсь їхнім нетом з 2008року(десь квітень-травень)
так от - дійсно були проблеми, обривало, глючило і т.п.
зато зараз я більш задоволений - працює стабільно, було пару збоїв - як оказалось все вирішилось мною на мому ж компі...
єдине - це техпідтримка: вдень восновному проблем нема, а от ввечері чи на вихідні - щоб дочекатись відповіді оператора - треба мати залізну витримку

качає по UA-IX з швидкістю до 24Мбіт\с => порядка 3 МБайта\с
і це не залежить від вашого пакету
стараюсь правда качати восновному з українських сайтів, з зарубіжних восновному через торент....
як і влюбій канторі - деколи бувають запарки, але незначні
Висновок: цілком задоволений

Серёга
Повідомлень: 654
З нами з: Суб, 01 серпня 2009, 22:44
Стать: чоловік
Звідки: Львів

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Серёга » Пон, 08 листопада 2010, 20:52

в мене такий !!! деколи глючить :confused захожу а його нема :( минулого року майже кожен день таке було зараз вроді вже працює без глюків ;)

Terry
Повідомлень: 1838
З нами з: Чет, 21 вересня 2006, 09:35
Ім'я: Тарас
Авто: Elantra J4 1.6
Звідки: Lemberg
Контактна інформація:

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Terry » Пон, 29 листопада 2010, 12:41

Чи має хтось з рясне/шевченка ейрбайт? цікаво як в них зараз?
Оті 20Мб то тільки на UA/ІХ чи на все?

Аватар користувача
Liuskywalker
Повідомлень: 9431
З нами з: Нед, 16 вересня 2007, 15:37
Ім'я: Любомир
Стать: чоловік
Авто: шусточка
Звідки: Lemberg

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Liuskywalker » Пон, 29 листопада 2010, 12:44

Terry, та пипа їм буде ,якщо не переглянуть тарифи !
А КС в твоєму будинку не має присутності ?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Аватар користувача
Apokalipsis
Повідомлень: 4089
З нами з: Сер, 16 липня 2008, 23:52
Ім'я: Ігор
Стать: чоловік
Авто: Opel Omega B
Звідки: Львів

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Apokalipsis » Пон, 29 листопада 2010, 13:52

друг з укртелу втік туда, радується шо слон
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Terry
Повідомлень: 1838
З нами з: Чет, 21 вересня 2006, 09:35
Ім'я: Тарас
Авто: Elantra J4 1.6
Звідки: Lemberg
Контактна інформація:

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Terry » Пон, 29 листопада 2010, 18:03

Liuskywalker писав:Terry, та пипа їм буде ,якщо не переглянуть тарифи !
А КС в твоєму будинку не має присутності ?
маєш на увазі білайн? немає ще.

VeRMyT
Повідомлень: 2524
З нами з: Суб, 01 квітня 2006, 18:43
Ім'я: Назар
Стать: чоловік
Звідки: ЛЬВІВ (сихів)

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення VeRMyT » Пон, 29 листопада 2010, 22:32

підключився я до того арбіта дето зо 3 дня тому. плачу за 20 мегабіт маю в реалі 30 .
я довольний. помоєму сані кращі тарифи
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

Аватар користувача
pikach00
Повідомлень: 12674
З нами з: Сер, 05 липня 2006, 16:14
Стать: чоловік
Авто: пєстік з роботом
Номер: 4130

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення pikach00 » Вів, 02 вересня 2014, 10:07

Соррі що в цій темі. Лінь нову створювати. :D
Хтось юзає інет-провайдера О3-Фрінет? http://lviv.o3.ua/ua/
Хочеться відгуки почути :sing

Аватар користувача
mathst
Повідомлень: 2072
З нами з: Вів, 14 серпня 2012, 10:26
Ім'я: Степан
Стать: чоловік
Авто: Honda 4D, Passat B6

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення mathst » Вів, 02 вересня 2014, 10:17

pikach00, я користуюся вже півроку, політ нормальний, ніразу не було глюків.
пс. знімаю хату приблизно в тому ж районі.

Аватар користувача
mathst
Повідомлень: 2072
З нами з: Вів, 14 серпня 2012, 10:26
Ім'я: Степан
Стать: чоловік
Авто: Honda 4D, Passat B6

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення mathst » Вів, 02 вересня 2014, 10:18

pikach00, в мене тариф 100 по ua і 20 на закордон за 50 грн./місяць.

Аватар користувача
pikach00
Повідомлень: 12674
З нами з: Сер, 05 липня 2006, 16:14
Стать: чоловік
Авто: пєстік з роботом
Номер: 4130

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення pikach00 » Вів, 02 вересня 2014, 10:22

mathst, ти звідуи знаєш який район? :oops

Аватар користувача
mathst
Повідомлень: 2072
З нами з: Вів, 14 серпня 2012, 10:26
Ім'я: Степан
Стать: чоловік
Авто: Honda 4D, Passat B6

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення mathst » Вів, 02 вересня 2014, 10:25

pikach00, маклер в нас один :D

Аватар користувача
pikach00
Повідомлень: 12674
З нами з: Сер, 05 липня 2006, 16:14
Стать: чоловік
Авто: пєстік з роботом
Номер: 4130

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення pikach00 » Вів, 02 вересня 2014, 10:31

mathst, а ще питання, кабель в хату як заводять?

Аватар користувача
mathst
Повідомлень: 2072
З нами з: Вів, 14 серпня 2012, 10:26
Ім'я: Степан
Стать: чоловік
Авто: Honda 4D, Passat B6

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення mathst » Вів, 02 вересня 2014, 10:39

pikach00, хз, вже було все підключено.

Аватар користувача
Vusiko
Повідомлень: 10445
З нами з: Вів, 06 жовтня 2009, 08:27
Ім'я: Олексій
Стать: чоловік
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення Vusiko » Вів, 02 вересня 2014, 10:41

mathst писав: пс. знімаю хату приблизно в тому ж районі.
між вами 100 метрів :D
Особисті вороги: все ті ж...
0987ІІ28ІІ

Аватар користувача
pikach00
Повідомлень: 12674
З нами з: Сер, 05 липня 2006, 16:14
Стать: чоловік
Авто: пєстік з роботом
Номер: 4130

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення pikach00 » Вів, 02 вересня 2014, 10:44

Vusiko, треба додати у форум функцію геолокації :shout

Аватар користувача
telko
Повідомлень: 1971
З нами з: Нед, 02 вересня 2012, 02:57
Стать: чоловік
Авто: diesel power

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення telko » Вів, 02 вересня 2014, 13:06

pikach00, ще можеш network.lviv.ua подивитись. Вони в цьому районі вроді працюють.

Аватар користувача
pikach00
Повідомлень: 12674
З нами з: Сер, 05 липня 2006, 16:14
Стать: чоловік
Авто: пєстік з роботом
Номер: 4130

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення pikach00 » Вів, 02 вересня 2014, 13:15

telko, мого будинку нема.
Кстаті, якийта розводіла-Вася толкає свої послуги під виглядом волі :D
Вкладення
unnamed.jpg

Аватар користувача
pikach00
Повідомлень: 12674
З нами з: Сер, 05 липня 2006, 16:14
Стать: чоловік
Авто: пєстік з роботом
Номер: 4130

Re: airbytes.net - варто чи ні?

Повідомлення pikach00 » Вів, 02 вересня 2014, 13:37

AndrewK писав: Бо вони зараз анлім 128 попонують за 69грн. А в мене зараз мегабітний шнурок є від іншого провайдера, але по 8коп за метр. А сильно хочеться анлім. Є користвачі?
LEgEnDA писав: Я не користуюсь,нема можлывості підключення,хоча якби була то напевно взяв б собі безліміт 1024 за 139 грн...
Ого які тарифи і швидкості були в 2007му :D :D :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: AndrewK і 5 гостей