Організація та планування подорожей

Модератори: Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Хто планує в Болгарію на власному авто?
Аватар користувача
сірожа
Повідомлень: 464
З нами з: Сер, 27 лютого 2008, 15:03
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення сірожа » Чет, 22 серпня 2019, 12:19

Чи хтось недавно їздив через паром в Сілістрі?
Як там зараз?
Планую виїзжати на Поморіє в неділю 1 вересня зранку
Є 3 вільних місця в машині
Якщо є бажаючі -можем скооперуватись.

Аватар користувача
soviet
Повідомлень: 752
З нами з: Вів, 10 лютого 2009, 16:39
Ім'я: Міша
Стать: чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення soviet » П'ят, 23 серпня 2019, 17:49

через кпп Durankulak (Болгарія) хтось їхав ?

Аватар користувача
mastergid
Повідомлень: 3790
З нами з: Нед, 08 червня 2008, 09:18
Ім'я: Володимир
Стать: чоловік
Авто: RENAULT MEGANE III Black
Номер: MASTERGID
Звідки: Камяне місто)))
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 2 рази

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення mastergid » Нед, 25 серпня 2019, 15:44

сірожа писав:
Чет, 22 серпня 2019, 12:19
Чи хтось недавно їздив через паром в Сілістрі?
Як там зараз?
Планую виїзжати на Поморіє в неділю 1 вересня зранку
Є 3 вільних місця в машині
Якщо є бажаючі -можем скооперуватись.
я їздив , 10Є норм 15хв і на іншому березі і найкоротший шлях. Кордон зразу біля переправи метрів 300-500 в кущах :D справа майже не видно
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+

Аватар користувача
Sluva
Повідомлень: 7920
З нами з: Пон, 15 грудня 2008, 14:26
Ім'я: Славік
Стать: чоловік
Авто: Toyota Corolla Luna
Звідки: Львів
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Sluva » Пон, 26 серпня 2019, 10:55

soviet писав:
П'ят, 23 серпня 2019, 17:49
через кпп Durankulak (Болгарія) хтось їхав ?
Я в свій час в Болгарію тільки через нього і їздив
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Аватар користувача
DaimlerBenzE500
Повідомлень: 1114
З нами з: П'ят, 19 квітня 2013, 09:13
Стать: чоловік
Дякував (ла): 13 рази
Подякували: 2 рази

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення DaimlerBenzE500 » Пон, 26 серпня 2019, 13:00

Sluva писав:
Пон, 26 серпня 2019, 10:55
soviet писав:
П'ят, 23 серпня 2019, 17:49
через кпп Durankulak (Болгарія) хтось їхав ?
Я в свій час в Болгарію тільки через нього і їздив
Чим він кращий-гірший за Негру Водє ?
Все грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала.

Аватар користувача
Speedo
Повідомлень: 6190
З нами з: Сер, 31 жовтня 2007, 14:52
Ім'я: Орест
Стать: чоловік
Авто: Citroen С4 Grand Picasso
Звідки: Україна
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Speedo » Нед, 01 вересня 2019, 15:16

Отже, вчора повернувся. Тому, ще "по свіжих слідах", як і обіцялось - про поїздку:
Їхав у два боки різними дорогами. Відразу запланував, що дорогу "в Болгарію" розбиваю на 2 частини, дорогу "з Болгарії" - пробую подолати "одним махом" (а там вже як вийде) :sing

У Болгарію, як і планував через Закарпаття - перехід Дяково-Румунія: Бая Маре (навігатор дає "як варіант" через Сату Маре, ми їхали, чере Байю))-Клуж Напока-Турда-Альба Юлія-РимнкуВілча-Пітешті-Бухарест-Констанца-Болгарське узбережжя.
--------------
Перша зупинка була в Турді, щоб відвідати знамениту соляну печеру "Саліна Турда"!
Іще додам, так як це моя перша така серйозна автомобільна подорож - не обійшлося без поилок та прорахнків, які, звиайно ж часом коштували "часу і нервів". :sad

Перша серйозна помилка - відсутність за кордоном роумінгового (чи будь-якого) інтернету для навігації і т.п.
Тобто, їхати по "оф-лайн" картах, теоретично можна, але, не тоді, коли ти це робиш уперше! :| Це вже потім (на першій румунській зупинці) - я собі нарив "акційний роумінг від водафон", підключив, поповнив і далі вже діло пішло легше.

Соляна копальня Саліна Турда, це щось нейовірне! Додам, що давно хотів туди потрапити, скажем, одне з тих місць в Європі, яке собі поставив у планах, як must see! Особливо розписувати не буду, інформації про Саліну є повно, я думаю, більшість знає, що вона собю представляє. Додам тільки власне враження, ніби йдеш по довжелезній печері, заходиш у різні відділення "кімнатки" і, здавалося б, далі нічого особливого вже і не буде, аж тут, бачиш на величезній глибині це "місто під землею" - дух перехоплює! :shock Розраховуйте - мінімум 2-3 години на відвідування печери! Мені вийшло близько 2,5. В більшості місць та "торгових точок" старався розраховуватися картками, тому буду приводити всі ціни з розрахунком конвертації та % мого банку - переважно використовував, карочку "Кредо". Ціна на квиток - 40 лей, нам на 4-ох вийшло 120 лей - 716 грн. "по терміналу". Тобто, курс вийшов 5,97. Дітям - порахували пів ціни!

Додам ще, що печеру ми знайшли не відразу і це була наша ДРУГА ПОМИЛКА! Забивайте у навігатор координати, чи точні адреси ВСІХ цікавих для вас місць, щоб потім не тратити час та нерви на їх пошуки, "опитування місцевого населення" і т.п.!

Далі у нас була запланована ночівля у невеличкому гірському селищі Келіменешті, що знаходиться в мальовничій долині ріки Ольт і представляє собою відомий в Румунії курортний центр (разом з іншими сусідніми містечками): гори, термальні, джерела, аквапарки і т.ін.

А так, як була неділя, вечір, то по доргах зустрічалися страшні затори, в районв Альба Юлії (наші "недільні" затори від Пісочної - то взагалі "квіточки" у порівнянні з Румунією). То відстань, 214 км.,яку ми планували подолати за 3-3,5 год ми їхали набагато довше. :sad Додам тільки, що "мудрагеликів", які обїжджають по зустрічній чи по обочинах (як у нас :facepalm ) я там не бачив! Європа ЄПРСТ! Тому, ми прибули аж о 0-30 (планувалось до 23-ї)! Були деякі труднощі з "додзвоном" до господарів, так як це не була "цілодобова стійка, а приватна "вілла", але, як то кажуть "світ не без добрих людей...які розмовляють англійською" :D Знову ж таки - дві помилки, відсутність нету в дорозі та точних координат... :| :thumbup

Переночували там, побули до вечора в основному в їхньому "Аквапарку" (дуже хороший!). Приблизно біля 20 год. вирушили на Болгарію. Залишалось близько 520 грн. Десь за 80-100 км. за Calimanesti після серії високогір'їв із серпантинами розпочався справній автобан. Планували по ньому обминути Бухарест, але через власну помилку (на з'їзді "протупив" через чергу "фурщиків"), прийшлось мандрівкою нічною румунською столиею з кольоровими фонтанами ;))

За Бухарестом якість покриття автобану стала гіршою і так тривало, напевне з 25-30 км.... тобто, більше 80-90 не розганявся, хоча більшість, напевне "мєстні" і далі льотали в лівій смузі не зважачи на "стики"

На підїздах до Констанци треба уважно дивитись за "зїздами з автобану", досить легко "провтикати" потрібний, навіть за присутності навігації! Додам ще, що паралельно з автобаном в Румунії ідуть альтернативні дороги - хорошої якості. Але з великим числом поворотів, тому, сильно не розженешся. А повернутись на автобан з такої дороги досить складно - виїздів ДЖЕ МАЛО! Часом, тільки "на початку і вкінці"))))

Досить швидко перетнули кордон у Болгарію (Мангалія), були 4-ми в черзі. Все зайняло, напевне 25 хв. Дорога відразу змінилася і стала більш "українська"))) Не за якістю покриття, а за якістью самої розмітки. Тобто, в Румунії дороги розмічені краще. Але якість покритя між ключевими пунктами більш-менш однакова - на хорошому рівні! Про відпочинок багато розповідати не буду, додам лише, що були досить силні хвилі 9 днів з 10-ти. Тому багато їздили по узбережжю. Екскурсії, аквапарки і т.п.
Тут ще хтось писав, що машина у Болгарії часом стає непотрібним тягарем, вцілому, можу погодитись. Бо, наприклад, вїзд на такі курорти як Альбена чи Золоті Піски перекриті шлагбаумами - потрібно купувати паркувальні талони! А, коли в'їдеш - СКЛАДНО ЗНАЙТИ ПАРКОМІСЦЯ! Всюди знаки з "евакуатором" - штраф 100 левів (понад 1500 грн.)


З Болгарії - в Україну їхали наступним маршрутом:
Добрич-Кардам-НегруВода-Меджідія-Фетешті-Фокшані-Аджуд-Роман-Сучава-Сірет-Чернівці-Коломия
Назад вже їхали через села Добрич, Кардам - перехід Негру-води. Організація роботи - набагато гірша ніж на Мангалії. Черга з фур займає всю праву половину проїжджої частини і їх потрібно обїжджати, розминаючись із зустрічними (а назустріч також їдуть фури)!
тому пішло вже більше часу, орієнтовно 45-50 хв. Але, я вважаю, також недовго (згадуючи весь той наш "треш" з україно-польськими" переходами)!

Дорога назад пролягала сільською місцевість - невеличкими дорогами місцевого значення - в обхід Констанци. Хочу особливо відзначити, що перша заправка від кордону нам попалась вже аж після переїзду через Дунай (вартість переїзду по мосту - 13 лей), після зїзду з автобану, перед вїздом у Фетешті !
Тому, прийшлось пережити декілька неприємних хвилин, так як у баку було не так багато на той момент - сподіваючись за 50-100 км., По факту ж відстань між найближчими заправками (Болгарія-Румунія) вийшла близько 200 км. :shock І навіть на "румунському автобані" їх не так уже й багато! :sad
Митницю у НегруВода перейшли близько 23 год., а вже близько 7 ранку проходили Румуно-Український кордон. Тобто за один раз (не рахуючи зупинок для заправки і "на каву") проїхав 1070 км - особистий рекорд. :first Хоча, перед самим кордоном за Сіретом на сніданку уж реально засинав. Що ще можна додати про нічну дорогу по Румунії, часами зустрічаються "нерегульовані переїзди", на яких немає навіть світлофорів! Тому раджу зупинятись і добре дивитися по боках. Поїзди летять дуже шидко і несамовито сигналять, коли бачать машини, що наближаються.... :|


МИТНИЦІ: вцілому - досить швидко:
Дяково-Румунія 15 хв., другі в черзі
Румунія-Болгарія (Мангалія) близько 25 хв. четрверті в черзі
------------------------------------
Болгарія-Румунія (Кардам-НегроВода) - найдовше 45-50 хв.
Румунія-Україна (Сірет) - близько 25 хв.

ПОЛІЦІЯ: в Румунії - майже не бачили. В Болгарії - було досить багато поліцейських машин. Часом стояли по дорогах. Не зупиняли жодного разу. То вже Україні вже почались "засідки" з тру-камами :facepalm Тобто, в Болгарії поліцаїв бачили досить багато, але, як видно, вони там дійсно займаються охороною правопорядку, а не "розводами", як у нас :|

ДОРОГИ: Особисте враження.... Крім того, що написав, додам, що мережа доріг по Румунії дуже гарно розвинута. В любу точку країни можна добратися невеличкими шляхами місцевого значення. Розмітка чітка та інформативна (десь у 80% випадків). Схоже і у Болгарії, тільки на розмітці вони "економлять фарбу". Але від'їжджаючи в глиб країни (в сторону Софії), все частіше зустрічаються "звичні українські" ділянки доріг, з вибоїнами і т.ін. :|

ЦІНИ:
Болгарія
КУРС ПРИ ЗНЯТТІ В БАНКОМАТІ : 14,93-15,38 (я так зрозумів, залежно від суми)
КУРС НА ТЕРМІНАЛАХ: 14,34/1 лв.
деякі позиції з продуктів
1,7-2,00 лева 1 кг. персиків
1,20 картопля
0,80-3 леви хліб
1,05 булоки (8 шт)
3-4-5 донер (шаурма) (малий-середній-великий)
0,75 - 1 лев пиво
Маленька кола 1,05, літрова середньому 2-2,50
вхід у аквапарк 20 левів/день
РУМУНІЯ:
КУРС ПРИ ЗНЯТТІ В БАНКОМАТІ: 1ЛЕЯ - 6,386
КУРС НА ТЕРМІНАЛАХ: 5,97
Кава на заправці 3-6 лей
Круасан/булка - 3-5
кола 1,25 л. - 4,69

ЗАПРАВКИ:
РУМУНІЯ
Бензин 95 в середньому 5,54-- 5,69 лей
Газ -- в середньому 2,59-3
БОЛГАРІЯ
Бензин95 в сееньому 2,14 леви
Газ 0,95 лев
Особливо сподобалась заправок OMV, на яких переважно старався заправлятись

ВАЛЮТА ТА РОЗРАХУНКИ:
ОБОВ'ЯЗКОВО: передзвоніть у свій банк і уточніть про можливість користування картками саму в Румунії та Болгарії! У деяких видах карт в цих країгах можуть існувати обмеження!
Банк рахував курс болгарського лева при розрахунку на терміналах -
На різих-там "валютних точках" встановлені "драконівські" курси, що в румун, що у болгарів.
МАШИНА:
Вцілому, "опельок" 95 р.в. нормально себе проявив. :thumbup По румунському автобану 120-140 йшов без проблем ;)
Під час перебування у Болгарії "накрився" датчик вентилятора. Прийшлось заїхати на сервіс. Крім цього - питань не було.
ВИСНОВОК:
Чи варто їхати машиною чи автобусом? Не знаю які зараз ціни на автобус? Є свої плюси і мінуси. Серед мінусів їзди машиною - сильна втома дорогою (особливо як їхати понад 1000 км. за раз), скоадна ситуація з паркомісцями у самій Болгарії. Чи варто їхати "одним махом"? Не знаю, хто як "чується в силах".... як і в будь-якій дорозі - зупинитись - поспати, якщо сильно вже "клонить"....
Чи їхав би знову в Болгарію, не знаю, найближчим часом навряд чи... :sing
По якості - найгірший кусок дороги, від Несебру до Стрия, таки у нас (місто "герой" Болехів і околиці) :D :ninja :sad
Вкладення
IMG_20190824_161315.jpg
За це повідомлення автора Speedo подякував:
Dexter (Нед, 01 вересня 2019, 15:40)
Рейтинг: 3.7%

Аватар користувача
andrew
Повідомлень: 8616
З нами з: Чет, 15 грудня 2005, 22:52
Ім'я: Андрій
Стать: чоловік
Звідки: м.Львів
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення andrew » Нед, 01 вересня 2019, 15:33

Speedo писав:
Нед, 01 вересня 2019, 15:16
0,75 - 1 лев пиво
там за такі гроші то не пиво.. реально щось варте уваги йшло від 2 левів (1 євро), а класне від 2,5-3..
Автобус в Болгарію туди назад - 65 євро
За це повідомлення автора andrew подякував:
urkivski (Нед, 01 вересня 2019, 18:32)
Рейтинг: 3.7%

Аватар користувача
Speedo
Повідомлень: 6190
З нами з: Сер, 31 жовтня 2007, 14:52
Ім'я: Орест
Стать: чоловік
Авто: Citroen С4 Grand Picasso
Звідки: Україна
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Speedo » Нед, 01 вересня 2019, 15:38

andrew,
Згідний! Те, що менше 2 левів не дотягує до "львівського".
А "старопраменів", "козлів", "ханекенів" - не бракує. То вже йде в цю ціну.
Їхнє місцеве "Варна", "Каменіця", "Буграско"...так собі :|

sapphir
Повідомлень: 4901
З нами з: Нед, 11 грудня 2011, 20:19
Ім'я: Саша
Стать: чоловік
Авто: Вектра С 2.2 АТ з ГБО
Звідки: львів
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 29 рази

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення sapphir » Нед, 01 вересня 2019, 17:45

Cьогодні малий автобусом поїхав - кордон за Чернівцями перейшли швидко бо їх автобус був один. Переходили десь о третій - четвертій дня - вересень дає свої переваги!
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/

Felix
Лінгвіст
Повідомлень: 3847
З нами з: Пон, 25 травня 2009, 10:20
Ім'я: Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Felix » Пон, 02 вересня 2019, 07:38

скікі башляв за житло?

чому так скептично відповів щодо наступної подорожі в Болгарію? що не так?

Аватар користувача
Speedo
Повідомлень: 6190
З нами з: Сер, 31 жовтня 2007, 14:52
Ім'я: Орест
Стать: чоловік
Авто: Citroen С4 Grand Picasso
Звідки: Україна
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Speedo » Пон, 02 вересня 2019, 09:20

Felix
Щодо житла, там ціла історія получилась! Забронювали собі хороший готель з басейном на 10 днів вийшло приблизно 10500 грн. Але приїхавши в це місто (Каварна, перше "по дорозі", на узбережжі) нам там зовсім не сподобалось (саме місто, якесь "депресивне", чи що, багато "напіврозвалених будівель, сараїв, купа агресивних бродячих псів :shock , ще й до пляжу виявилось далеченько (до моря, було написано, 300 м., але ж не до пляжу :))) )
Почали їхати по інших курортах. Досить сподобався Балчик, суперова інфраструктура, але досить мало піщаного пляжу і він знаходиться якось "на околиці" чи що... :sing Було ще пару "точок"....потратили з пів дня по жарі...
Таки вирішили перебратися в Бялу (за рекомендаціями брата, який там щороку відпочиває). Знайшли, можна сказати випадково, хороший тихенький готель Sany hotel, "сімейного типу", з власним подвір"ям, 5 хв. ходу до пляжу). Запропонували нам простору кімнату (10 м. довжина). Є кухня, барбекю, коротче, "стандартний набір"Кого цікавить - можу скинути коодинати. Досить хороше місце "за свої гроші" , кому цікаво, можу скинути координати. Ціна 60 левів за добу, тобто за 10 діб / орієнтовно 9200 грн.

На рахунок того "скептично, не скептично". В Болгарії вже був неодноразово, цікаво би було спробувати інше місце...
Можливо сильні хвилі (якісь дні - нереально було взагалі зайти в море!) трохи зіпсували враження...
Може, наступного разу, спробувати Хорватію...не дуже аж дальше, а все-таки Адріатика... чув багато схвальних відгуків :sing
Ну, або "Монтенегро"....

Аватар користувача
Vasiliyyy
Повідомлень: 4590
З нами з: Вів, 22 квітня 2014, 22:15
Ім'я: Василь
Стать: чоловік
Авто: Golf VI Variant
Дякував (ла): 276 рази
Подякували: 91 рази

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Vasiliyyy » Пон, 02 вересня 2019, 10:04

Ти просто в кінці сезоу поїхав - пишуть, що з середини серпня там вітри починають дути...Мені наіть так казав місцевий рятувльник на пляжі.

Аватар користувача
Speedo
Повідомлень: 6190
З нами з: Сер, 31 жовтня 2007, 14:52
Ім'я: Орест
Стать: чоловік
Авто: Citroen С4 Grand Picasso
Звідки: Україна
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Speedo » Пон, 02 вересня 2019, 11:26

Vasiliyyy

Також щось таке чув, але у мене по інакшому не виходить з відпусткою.... :sad

Аватар користувача
MRE
Повідомлень: 346
З нами з: Сер, 28 січня 2009, 14:19
Ім'я: Роман
Стать: чоловік
Авто: ВАЗ 2114
Звідки: Львів
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення MRE » Чет, 05 вересня 2019, 23:19

Знаходжуся зараз в Святому Власі з 28.08 тільки один день був вітряним!

Аватар користувача
vovka
Повідомлень: 18159
З нами з: Пон, 20 червня 2005, 16:58
Стать: чоловік
Авто: Ford Fiesta ST
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення vovka » П'ят, 13 вересня 2019, 15:31

Speedo писав:
Пон, 02 вересня 2019, 09:20
Ну, або "Монтенегро"....
Щойно звідти.
Небуду говорити за себе бо не був у Болгарії, та й недуже хочу, мені підходить адріатика, тим більше там ціни такі як в нас +-, то що добиратися важкувато або дорогувато.

Але батьки були 2 роки підряд у Болгарії (Сонячний Берег). Були задоволені хоч і автобусом такий собі доїзд. І море нібито було добре на їхню думку, ну бо крім Чорного ніде більше й небули.

Цього року вони були зі мною в Чорногорії на Адріатиці в тих же +- числах вересня (з 2 до 12) що раніше у Болгарії. Незважаючи на деякі нюанси з перельотом, і харчуванням (не ОЛ інклюзів як був у Болгарії), залишились дуже задоволені, бо море просто не до порівняння , а то є головне. То з їх слів. Та й тепліше там у вересні.

Аватар користувача
Speedo
Повідомлень: 6190
З нами з: Сер, 31 жовтня 2007, 14:52
Ім'я: Орест
Стать: чоловік
Авто: Citroen С4 Grand Picasso
Звідки: Україна
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Speedo » П'ят, 13 вересня 2019, 16:20

vovka
Порадь турфірму. Чи ти сам летів і шукав вже на місці?
Авіапереліт звідки?

Аватар користувача
vovka
Повідомлень: 18159
З нами з: Пон, 20 червня 2005, 16:58
Стать: чоловік
Авто: Ford Fiesta ST
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення vovka » П'ят, 13 вересня 2019, 16:57

Speedo писав:
П'ят, 13 вересня 2019, 16:20
vovka
Порадь турфірму. Чи ти сам летів і шукав вже на місці?
Авіапереліт звідки?

Аватар користувача
Speedo
Повідомлень: 6190
З нами з: Сер, 31 жовтня 2007, 14:52
Ім'я: Орест
Стать: чоловік
Авто: Citroen С4 Grand Picasso
Звідки: Україна
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Speedo » Суб, 14 вересня 2019, 09:24

vovka
М-дя, це тобі не зі Львова в Гданськ чи Вроцлав "візейром". Тут ще велике питання машиною чи літаком більше замахаєшся в дорозі... :sad

Аватар користувача
vovka
Повідомлень: 18159
З нами з: Пон, 20 червня 2005, 16:58
Стать: чоловік
Авто: Ford Fiesta ST
Звідки: Lviv
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення vovka » Нед, 15 вересня 2019, 09:33

Speedo писав:
Суб, 14 вересня 2019, 09:24
vovka
М-дя, це тобі не зі Львова в Гданськ чи Вроцлав "візейром". Тут ще велике питання машиною чи літаком більше замахаєшся в дорозі... :sad
Візейри тоже затримують, хоча не так часто як чартери і літаки в них значно новіші, а не якась рухлядь як в буковини/браво. З Подгоріци там коли я чекав якраз візейр на Будапешт затримувався невідомо на скільки (пару годин). А і доречі SkyUP чартер на Київ тоже затримав з 8 ранку до 16 по обіді..

Аватар користувача
Kritik
Повідомлень: 6047
З нами з: П'ят, 11 січня 2008, 13:11
Ім'я: Саша
Стать: чоловік
Авто: Електричне
Номер: KR
Звідки: The Earth
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?

Повідомлення Kritik » Пон, 16 вересня 2019, 09:46

Speedo писав:
Суб, 14 вересня 2019, 09:24
vovka
М-дя, це тобі не зі Львова в Гданськ чи Вроцлав "візейром". Тут ще велике питання машиною чи літаком більше замахаєшся в дорозі... :sad
по переше реально не відомо чим більше замахаєшся
а по друге про безпеку на тих укр.чартерах я б більше очкував :|

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей