Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щось дороги почали робити!
- hrdrive
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Vexler, так, труби.
INTE®©ULLE®™
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: Щось дороги почали робити!
Порадувало що на Жовкву таки почали класти 2 шар, може і 3 буде бо бордюри якісь високі попри села
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Робили проколи під дорогою. Лежали чорні футляри десь 150-ка...Vexler писав:на кольці зелена-пасічна перерито
Вчора котушки вже порожні від кабелів бачив...
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
Знання, як правило, - так!
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
там де ви кажете буде третій шар, там поїдеї повинно було б бути ЩМА... товщиною 4-5см.... сьогодні робили на дорозі на Краковець керн ЩМА, зараз ще будемо проводити тест в лабораторії.... ЩМА набагато краще вклали ніж асфальт... доречі там дуже замітно, коли закінчується асфальт, і починається ЩМА, то так за Ів. Франково...
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
не цілком про дороги...але ще й про стадіон і аеропорт...а взагалі просто прікольне відео
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Стадіон справа.значит паласа далжна бить с лєва
,а стара взльотно посадочка,як дорога Львів-Золочів в зимку 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС0245АН
Злапав Петро яму на окружній там де перед магазином Електрика ніби розширяли дорогу-так от її так засрано зробили шо з обног7о боку ями з другого боку вже осідає ппц.
Фото гулі(диск цілий і неушкоджений)-
Фото гулі(диск цілий і неушкоджений)-
-
crush,
По чём видеореєстратори для літаків? Хочу в авто.

- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
ну то гон зло в тому відео, стільки матів,завжди хочеться вірити в те що пілот як у американських фільмах, у білій сорочці та формі, а тут пілот як шофер камаза матом гне)
-
- Ім'я:adron
Да у нас никогда не будут дороги такие как в Европе )))Идеальные дороги как в Европе это когда можно ехать с самым малым клиренсом и не ударится днищем об асфальт.
на ул.Стрыйская до Ашана уже где не где перерыто и "зашито" другим асфальтом что ощутимо.А так же чувствуется не ровность самого покрытия по сравнению с дорогой что на Науковой(которую делали раньше),-Стрыйская хуже.
А еще если мы говорим о работе нашего города в целом то фонтан в центре города у Оперного это отстойнеший фонтан,таких фонтанов в Европе вы не увидите.Самый галимый фонтан в Европе это лучший фонтан во всей Украине.
Бомжи пьют вина по 50евро а мы глотаем химию....вообщем стана такая....век жить будем а перемен не увидим.
Нет спору что дорогу сделали и это лучше чем было - НО могли сделать еще лучше - намного лучше...Нет спору что дали гарантию и еще будут делать по гарантии 10 лет - НО это смешно.
Все что я не договорил Вы прекрасно знаете - почему и да как,"все дело в деньгах брат"- и не в их отсутствии а в их оформлении.
на ул.Стрыйская до Ашана уже где не где перерыто и "зашито" другим асфальтом что ощутимо.А так же чувствуется не ровность самого покрытия по сравнению с дорогой что на Науковой(которую делали раньше),-Стрыйская хуже.
А еще если мы говорим о работе нашего города в целом то фонтан в центре города у Оперного это отстойнеший фонтан,таких фонтанов в Европе вы не увидите.Самый галимый фонтан в Европе это лучший фонтан во всей Украине.
Бомжи пьют вина по 50евро а мы глотаем химию....вообщем стана такая....век жить будем а перемен не увидим.
Нет спору что дорогу сделали и это лучше чем было - НО могли сделать еще лучше - намного лучше...Нет спору что дали гарантию и еще будут делать по гарантии 10 лет - НО это смешно.
Все что я не договорил Вы прекрасно знаете - почему и да как,"все дело в деньгах брат"- и не в их отсутствии а в их оформлении.
Водитель, помни: даже в бардачке должен быть порядок!
-
Прокатався я сьогодні в сторону Золочева - мдааа... Це тіхій ужос! Напливи ніхто не збирається зрізати, полатали аби як... Печально.
Коли їхав - згадав собі "стару" дорогогу Львів-Краковець - яка на сьогоднішній день частково оновлена - хоч і відчувається нерівність (думаю сказується погана, або підуставша основа).

Коли їхав - згадав собі "стару" дорогогу Львів-Краковець - яка на сьогоднішній день частково оновлена - хоч і відчувається нерівність (думаю сказується погана, або підуставша основа).
- hrdrive
- Контактна інформація:
та нормальна там ше дорога! я всю на 120-140 проїжджав без проблем недавноNick_ писав:Прокатався я сьогодні в сторону Золочева

INTE®©ULLE®™
-
hrdrive писав:та нормальна там ше дорога! я всю на 120-140 проїжджав без проблем недавно
Вибач! Якщо - це нормальна ще дорога - тоді плакати хочеться за нашу оцінку ставлення до якості доріг. Це не є нормально - коли перед тобою колбаса наплившого асфальту і ти думаєш якби то її оминути - їхати в лоб зустрічній, чи взяти колесом і вибити собі резину, чи взяти між колеса і вибити щось під днищем... Цього немає бути. Ти зі мною згіден?
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
від 10000$Nick_ писав:crush,

доречі цікаво..чому при тому що і диспетчер і пілот говорять російською....вони спілкуються на англійській???
Малий і гімнистий
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Я б тобі пояснив, але тема не про тоcrush писав:доречі цікаво.

- hrdrive
- Контактна інформація:
згіднийNick_ писав:Ти зі мною згіден?

маєм то шо маєм

INTE®©ULLE®™
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Ти не їздив по ній взимку-навесні. А я тричіNick_ писав:прокатався я сьогодні в сторону Золочева - мдааа... Це тіхій ужос!

Зі всіх моїх знайомих, які туди мали хоча б одне відрядження, я єдиний, хто вцілів

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
Величезні запаси автентичної львівської бруківки накопичилися на асфальтному заводі у Львові, на вулиці Авіаційній. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.
На підприємстві, власником якого є турецька компанія «Онур», віднедавна виросли цілі гори з давньої бруківки.
За інформацією ЗІКу, сюди потрапляє бруківка, яка колись була закрита асфальтом, а тепер її відкопують під час масштабної реконструкції доріг у місті.
На заводі, як очевидно, бруківка проходить певну стадію обробки. Зокрема, як можна зауважити, на початку заводу стоять гори бруківки вперемішку з піском. Відтак, очевидно, що на заводі бруківка очищається, потрапляючи після цього у інше місце, де її сортують і запаковують.
Впадає в око три різні «гори» відсортованої бруківки з іншого кінця заводу. Сюди потрапляє менш цінна гранітна і цінна базальтова бруківка. Однак, вже під час пакування і укладання бруківки на піддони, цієї різниці не видно й камінь усіх сортів лежить разом.
Пояснити, для чого збирається така «колекція», кореспонденту ЗІКу на місці не змогли, Один із перехожих розповів, що бруківка дійсно львівська і звозять її сюди протягом тривалого часу. Цікаво, що до асфальтного заводу підведена діюча вітка залізничної колії. А тому вивезти таку кількість посортованої бруківки з заводу – справа однієї доби.
http://zik.ua/ua/photoreport/2011/07/25/300332
На підприємстві, власником якого є турецька компанія «Онур», віднедавна виросли цілі гори з давньої бруківки.
За інформацією ЗІКу, сюди потрапляє бруківка, яка колись була закрита асфальтом, а тепер її відкопують під час масштабної реконструкції доріг у місті.
На заводі, як очевидно, бруківка проходить певну стадію обробки. Зокрема, як можна зауважити, на початку заводу стоять гори бруківки вперемішку з піском. Відтак, очевидно, що на заводі бруківка очищається, потрапляючи після цього у інше місце, де її сортують і запаковують.
Впадає в око три різні «гори» відсортованої бруківки з іншого кінця заводу. Сюди потрапляє менш цінна гранітна і цінна базальтова бруківка. Однак, вже під час пакування і укладання бруківки на піддони, цієї різниці не видно й камінь усіх сортів лежить разом.
Пояснити, для чого збирається така «колекція», кореспонденту ЗІКу на місці не змогли, Один із перехожих розповів, що бруківка дійсно львівська і звозять її сюди протягом тривалого часу. Цікаво, що до асфальтного заводу підведена діюча вітка залізничної колії. А тому вивезти таку кількість посортованої бруківки з заводу – справа однієї доби.
http://zik.ua/ua/photoreport/2011/07/25/300332
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
А в городі-герої Севастополі люди липнуть до дороги
От так і живемо...

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Opelevod, та це походу ітак ясно, скільки бруківки було на стрийській, на дорошенка, яка замінена колійними подушками, кульпарківська і т.п. Просто закордоном купляють нашу львівську бруківку за сумашедші гроші...
Доречі, стріть ту фотку на верху, ато тільки відкриваю тему " Щось дороги почали робити!" як одразу колесо з гулею в очі кидаються

Доречі, стріть ту фотку на верху, ато тільки відкриваю тему " Щось дороги почали робити!" як одразу колесо з гулею в очі кидаються

Машина не жінка , помилок не пробачає
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість