Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Oleh Nemchinov
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Vasha znyzhka na OKKO - 1 grn/L na zapravku Pulls Diesel vid 30L z FISHKA do 12/03/15. Otrymuyte znyzhku myttevo pry zapravci "do povnogo". Detali 0800505118
От одразу побіг купляти пульс по нинішніх цінах :))))))))))
От одразу побіг купляти пульс по нинішніх цінах :))))))))))
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
розумні слова, аналогічно думаюvovka писав: Помоєму вони тільки нервують людей тими акціями-подачками. Кидають крохи хліба як жебракам![]()
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- ОККО
- Контактна інформація:
В період проведення акції (з 4 березня по 3 травня) клієнти отримуватимуть декілька пропозицій.Glibko писав:мені прийшов меседж -40коп на літрі,
ОККО, це разова знижка чи постійно -40 до 3 травня 2015 року, чи після кожної заправки буде інша знижка ????
До 12.03 - це строк дії конкретної акційної пропозиції, але їх буде декілька.Just be писав:мені -70, але до 12.03![]()
ЗІ. Напевно знов закупили кучу бензіка коли бакс був по 40![]()
Будь ласка, підкажіть де можна купити долари по такій ціні.Andriy01 писав:В принципі, радіти немає чому. Ці копійки смішні, бо окко має бути соромно, що вони ДОСІ тримають ціну 29 якщо долар 23-24. Старі відмазки тут вже не діють.
Треба опускати і так конкретно, до реальної вартості в доларах, а це біля 20 грн по курсу.
Ми піднімаємо ціни пропорційно росту валюти в той день, коли купуємо долари по дорожчому курсу, і так само знижуємо ціни тоді, коли купуємо долари по нижчому курсу. Підприємства, які імпортують товари в Україну і змушені купувати валюту у великих об'ємах, обмежені у питаннях закупівлі Нацбанком. Ми купуємо валюту з триденним відтермінуванням зараз. Наприклад, востаннє купували долар у п'ятницю, курс з того часу пішов на зниження. Але дешевше придбати валюту ми мали дозвіл лише вчора. Тому ціни на АЗК пішли вниз саме вчора, а не раніше. При тому, що партія пального, придбаного по нижчому курсу, приїде на заправки лише за кілька тижнів.
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Не переконливо. Долар вже сягав відмітки 40 грн. Вчора - позавчора був біля 25 грн. Різниця 40%. А ціна на паливо знизилась на скільки? На 1 грн за той період? Це 4%.ОККО писав: Ми піднімаємо ціни пропорційно росту валюти в той день, коли купуємо долари по дорожчому курсу, і так само знижуємо ціни тоді, коли купуємо долари по нижчому курсу
A goal without a plan is just a wish
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Отже якщо "затримка купівля долара-купівля пального-доставка" у вас кілька тижнів, то чому коли долар стрімко ріс, то і ціни на пальне ви піднімали відразу? Де ж загубилася та затримка?ОККО писав: приїде на заправки лише за кілька тижнів.
Просто мережі вигідно ціни піднімати відразу і стрімко, а опускати - із затримкою і на копійки. Але ж ви цього не признаєте

Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- 4ybik
- Ім'я:Саша
- Номер:Львівський
Якщо вони готові розпрощатись від 50 коп до 1 гривні, просто так на ціні пального, то можна собі уявити скільки відсотків вони собі накручують...
Маразм.... мені - 70 дали

- cdrom
- Контактна інформація:
4ybik, я вище написав про долар, бо ОККО на це зсилався, але реально була ще недавно ціна 18,50грн/л, а тепер скільки - 28,50грн/л. Тому -1грн ні про що не говорить, не кажучи вже про те, що завтра знову можуть підняти ціну на паливо
- cdrom
- Контактна інформація:
просто знижку на 50коп-1грн називають "акцією"
(навіть коли долар падає), а підвищення ціни на 30% просто ніяк не називають, це ж нормальне явище, бо долар росте
реально бісять такі "пояснення" і "акції", можна подумати ніхто сам порахувати не вміє...

реально бісять такі "пояснення" і "акції", можна подумати ніхто сам порахувати не вміє...
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Від Веги прийшла акція. Патнер - ВОГ - одноразова знижка 50коп/1л при заправці до 80л. Треба роздрукувати купон і показати на касі. Друга пропозиція -50% на 2у каву при купіля першої Лате. теж одноразовий купон
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
ОККО, на пошту прийшло
тобто не одноразова акція?- 1 грн/л на Pulls Diesel
на кожну заправку від 25 л з Вашою карткою FISHKA.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
Ну так-так, тільки чомусь партія пального придбана по вищому курсу заїзджала на заправки щоночі...ОККО писав: При тому, що партія пального, придбаного по нижчому курсу, приїде на заправки лише за кілька тижнів.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість