Може вартує спочатку електрику в авто в порядок привести ?twin писав: знос генератора два і недозаряд (коли на малі відстані їздити) три. Ніфіг треба...

От тобі і ще один плюс ДХВ

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Може вартує спочатку електрику в авто в порядок привести ?twin писав: знос генератора два і недозаряд (коли на малі відстані їздити) три. Ніфіг треба...
та ладно навіть в британії такого немаjetros писав: з включеним ближнім світлом!!!
Галоген на неповній потужності дуже швидко здохнеSluva писав: завівся дальнє увімкнулось на 30%-50%-70%(можна вибирати)
Пацики, чесслово, утамляєтє порівнюванням із іншими країнами.Apokalipsis писав:та ладно навіть в британії такого немаjetros писав: з включеним ближнім світлом!!!
Я тя прошу.....AndrewK писав: Галоген на неповній потужності дуже швидко здохне
О, бачиш сам себе підвів до істини.Thug писав: Пацики, чесслово, утамляєтє порівнюванням із іншими країнами.
Богдан писав:О, бачиш сам себе підвів до істини.Thug писав: Пацики, чесслово, утамляєтє порівнюванням із іншими країнами.
Треба в першу чергу боротись з грубими порушеннями на дорозі. В нас далі будуть ганяти по місту 120, бухі, через двойну сплошну на червоне, - зато з ДХВ !
Чому в дощ 50% їздить без включених фар ? Якого ехра, не штрафують ?
Нівапрос, але коли забуду, або запобіжники вдень згорять, нехай дайці з мене грошей не просять і я не хочу нічого доказувати ім.Thug писав: тебе просять всього лиш включити світло. Ти це можеш зробити. Зроби.
помножити на кількість авто і виходитьcdrom писав: перехрестя з поганою оглядовістю теж сигналять -
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей