так вернемось до теми, чи хтось знає, чи є хоч якийсь план по її ремонті?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чьоце? Личаківська вроді попадає під реконструкцію так,як там йде 2-й маршрут на який ЄБРР виділяє коштиsoho писав: Планів поки що немає, можливо через два -три роки буде ремонт , коли закінчать ремонт всіх вулиць з трамвайними коліями
на личаківській єбрр дає гроші тільки на ремонт трамвайної колії, оскільки вона йде окремо від дороги ,якби трамвайна колія йшла разом з дорогою, тоді ремонтували би і дорогу, а так будуть ремонтувати тільки трамвайну дорогуSluva писав:чьоце? Личаківська вроді попадає під реконструкцію так,як там йде 2-й маршрут на який ЄБРР виділяє коштиsoho писав: Планів поки що немає, можливо через два -три роки буде ремонт , коли закінчать ремонт всіх вулиць з трамвайними коліями
soho писав: на личаківській єбрр дає гроші тільки на ремонт трамвайної колії,
Це тільки на ділянці від Митної до Мєчнікова. Там поклали ту "безшумну" колію і тепер всі машини стараються їхати по ній, а не по тій гуркочучій і слизькій бруківці.Speedo писав: вже проводився ремонт тої колії
Покладена то вона терпимо, але яка слизька. Навіть літом. І шумить сильно. А по колії не так слизько і значно тихіше їхати.Liuskywalker писав: Бруківка на відрізку Митна- Мечнікова там нормальна, дрібна і покладена добре
це в наших жлобів типова схема.Twister писав: І ще жалко парк який заарз є він занедбаний але як не як взаагльному класни
були.g0nzales писав: Громадські слухання були?
я навіть знаю деSluva писав: 2-а диска в 2-й ночі біля Верблян в напрямку Грушева
латай :) сам прікол що я ні запаски ніфіга не мавПетро писав: я навіть знаю де
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей