Я з тими дрл завжди їжджу поза містом включеними і ше ніразу нічого не говорили...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
закон про обовязкове ближнє коли вступає в силу?Петро писав: і ше ніразу нічого не говорили...
в честь чого це?may писав:Igor4ik писав: 40%- стадо яким треба пастуха!!!![]()
А ніхто не задумувався, що "Їжджу і буду їздити з ближнім вдень" - формальне порушення ПДР!?
Петро писав: MAECTP0, з 15-того...
Петро писав: Я з тими дрл завжди їжджу поза містом включеними і ше ніразу нічого не говорили...
в честь р.9 ПДР України.RULES писав: в честь чого це?
:)may писав: в честь р.9 ПДР України.
а решта 60ть то яке стадо? [цензура] правила -Igor4ik писав: 40%- стадо яким треба пастуха!!! все логічно! добре що хоть 40
І де там вказано що не можна з ближнім в день їздити?may писав: в честь р.9 ПДР України.
А має бути вказано?Sluva писав: І де там вказано що не можна з ближнім в день їздити?
ну а в німців не так.. і тоже нічого страшного. їздять якось, і ще й без обмежень на автобанах.St-ART писав: В тій самій Польщі ближнє світло фар повинне бути включене 24 години на добу, в будь-яку пору року. І нічого страшного.
не аргументmay писав: А має бути вказано?
vovka, а знаєш, чому у них не так? Та тому, що їзда в Німеччині дуже сильно відрізняється. Починаючи від обладнання доріг, відсутності дерев над дорогою (котрі утворюють миготливу тінь), відбійників, знаків, катафотів, закінчуючи тим, що автопарк країни у значно кращому стані і ймовірність зустріти фури, котрі б тошнили 40 км/год там майже нульова (а через це там менше обганяють).vovka писав: ну а в німців не так.. і тоже нічого страшного. їздять якось, і ще й без обмежень на автобанах.
Аналогічно - збоку дайців зауважнь не було щодо встановлених фар денного світла.Петро писав: Я з тими дрл завжди їжджу поза містом включеними і ше
ніразу нічого не говорили...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей