VETERAN писав: ...і робить знимки на 14 мегапікселів. Пробне відео сподобалося - на величезному дисплеї підвищеної роздільної здатності, через дзеркало, видно прищі на носі водія в машині попереду.
Вмієш підняти настрій зранку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VETERAN писав: ...і робить знимки на 14 мегапікселів. Пробне відео сподобалося - на величезному дисплеї підвищеної роздільної здатності, через дзеркало, видно прищі на носі водія в машині попереду.
за дзеркало заднього огляду (звісно якщо немає бажання весь час екран бачити)VETERAN писав: І придумати куди його причепити
як я розумію плівка не прозора, але головне, щоб тільки об'єктив був нижче плівкиVETERAN писав: трохи зле у мене вийде - маю дзеркальну плівку зверху
VETERAN писав: Та і хотілося б морду ліца дайця зняти, якщо причепляться
А вони так і стають.MAGYLA писав: хіба даєць стане не перед передньою стійкою, а ближче до центральної
тут жоден регік не поможе, хіба дійсно з панелі і знизу догори зніматиVETERAN писав:А вони так і стають.MAGYLA написав:
хіба даєць стане не перед передньою стійкою, а ближче до центральної
аналогічно, хіба ставати не на самій стоп лінії, а трохи даліVETERAN писав: коли стоїш на перехресті, світлофор у кадр не попадає
MAGYLA писав: VETERAN написав: коли стоїш на перехресті, світлофор у кадр не попадаєаналогічно, хіба ставати не на самій стоп лінії, а трохи далі
ну що протестив?Bugs_bunny писав:federov, мій HP f200 тримає десь в таких межах, коли протестую, бо давно без зарядки не вмикав його, відпишуся.
Хоча перед ним мені попався Genius DVR-FHD590? який взагалі, навіть дату/час не зберігав, мав такий дефект, тому прийшлось забирати гроші назад.....лотарея у мене получилася...
то якийсь гон, запис в FHD зжере той акумулятор за хв 15-20 максимум, яка годинаfederov писав: на мобилаку пише що Genius DVR-FHD590 має LI-ion аккумулятор 470 мАч - Работа в автономном режиме около 1-го часа
Маленька аналогія, смарт з 13мп камерою і 8 ядерним каменем, батарея 3000мАг, 11годин запису в ФХД і залишок 14 % заряду , тобто споживання біля 250мАг, плюс смарт - на відроіді, тому регіку, імхо цілком достатньо 500мАг батареі для години життя [emoji12]xxfOxx писав:то якийсь гон, запис в FHD зжере той акумулятор за хв 15-20 максимум, яка годинаfederov писав: на мобилаку пише що Genius DVR-FHD590 має LI-ion аккумулятор 470 мАч - Работа в автономном режиме около 1-го часа
в принципі ніVETERAN писав: той кут видимості якось виставляється, чи він постійний?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей