Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
І мені виписали протокол:)
Igor_Lviv
Ім'я:Igor
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: І мені виписали протокол:)

Повідомлення Igor_Lviv » Пон, 12 липня 2010, 19:56

Sluva писав:Ітак ПДР порушив ,визнаю,копію протоколу отримав,постанову теж,в касу дєньгу заплатив,нерви сержанту своїми "Z" потрєпав :D тепер що? треба нести ту квитанцію на Городоцьку показувати? чи забити?
Краще занеси. Але копію собі зроби.

weber

Повідомлення weber » Пон, 12 липня 2010, 20:01

Igor_Lviv писав:
Sluva писав:Ітак ПДР порушив ,визнаю,копію протоколу отримав,постанову теж,в касу дєньгу заплатив,нерви сержанту своїми "Z" потрєпав :D тепер що? треба нести ту квитанцію на Городоцьку показувати? чи забити?
Краще занеси. Але копію собі зроби.
Та ні, копію їм, а собі оригінал, як це їм оригінал?? Показати і забити.

Buts

Повідомлення Buts » Сер, 21 липня 2010, 15:20

Мію постанову на штраф 425 грн суд замінив усним попередженням :) , щоб не було довгої тяганини між областями.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 21 липня 2010, 15:56

Buts, це за то світло в темну пору доби?
Вітаю :happy
INTE®©ULLE®™

Buts

Повідомлення Buts » Чет, 22 липня 2010, 09:35

hrdrive писав:Buts, це за то світло в темну пору доби?
Вітаю :happy
Так, за світло. Франківсь щось відписав на мою заяву і цей процес міг тривати ще дуже довго. Тому на досудовому засіданні погодили протокол не відміняти, а штраф замінити усним попередженням. Мене таке влаштовує.

Висновок, не треба провокувати інспектора на спірні ситуації на дорозі, бо це в підсумку твій затрачений час.

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Пон, 26 липня 2010, 10:32

Buts писав:не треба провокувати інспектора на спірні ситуації на дорозі, бо це в підсумку твій затрачений час
26.01 - оштрафували, і ще досі справа в суді (3 слухання вже було, 4те на вересень призначили) %)
бажання в мене судитись з ДАІ все менше і менше - окрім потраченого часу харить і те що суддя вимагає доказів не дивлячись на те що докази повинні надавати ДАІшники :angry
все заточено під те щоб людина зневірилась і забила на суд і просто оплатила все що їй напишуть :angry

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Пон, 26 липня 2010, 10:34

Maniak716,
Maniak716 писав:26.01 - оштрафували, і ще досі справа в суді (3 слухання вже було, 4те на вересень призначили)
а який то суд такий "мэдлітэльний"?

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Пон, 26 липня 2010, 16:21

santosxxx писав:який то суд такий
Франківський

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Пон, 26 липня 2010, 16:30

Maniak716 писав:Франківський
Франківського району Львова?
дивно :shock
а шо за суддя?

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Пон, 26 липня 2010, 20:07

santosxxx писав:шо за суддя?
Козюренко, Франківський районний м. Львова
... коли він вів справу в мене паспорт був в паспортному столі, а на правах значиться Рогатин, про свідків він і чути не хотів і їх не викликав, от він і відфутболив справу, так що в вересні буду знайомитись з іншим суддею але вже в Франківській області :angry

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Вів, 27 липня 2010, 09:16

маю свіжий протокол - за перевищення :boxed
при вїзді в село обганяв фуру, з обгоном вклався до знака, відтрможуюсь, бачу стоїть на обочині ланос і мєнт палкою маше, зупинився, показує "Беркут" на ньому 96км/год, кажу ви що подуріли до 1км за знаком ловите, каже мені що тут більше кілометра, я не погоджуюсь і пропоную перевірити - погоджуються але кажуть давай доки бо втечеш, віддаю доки одному і з іншим шурую до знака на своїй машині - рівно 0,5км., вертаємось назад а той х..й вже строчить на мене протокол в 99ці що в кущах кювету стояла, а чувак який ланосом стояв забашяв їм і поїхав
на гарячу не дзвонив бо на мобільному 0, в протоколі вказав що не порушував і що прошу відкласти справу щоб скористався юридичною допомогою але постонову всерівно винесли на місці :(
є шанс в суді щось довести??? хто мав подібну ситуацію поділіться досвідом

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 27 липня 2010, 09:29

Maniak716 писав:і пропоную перевірити - погоджуються але кажуть давай доки бо втечеш,
Maniak716 писав:рівно 0,5км., вертаємось назад а той х..й вже строчить на мене протокол
то просто ппц :confused
вони взагалі страх загубили... :angry
INTE®©ULLE®™

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Вів, 27 липня 2010, 15:15

Igor_Lviv, Myself і решта народу підкажіть чи є сенс звязуватись з прокуратурою і судом якщо в машині я був один в тій ситуації???

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 27 липня 2010, 16:13

Maniak716 писав:Igor_Lviv, Myself і решта народу підкажіть чи є сенс звязуватись з прокуратурою і судом якщо в машині я був один в тій ситуації???
Прокуратурою, мабуть, ні. Доказів у тебе нема.

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Вів, 27 липня 2010, 16:40

Igor_Lviv писав:Прокуратурою, мабуть, ні. Доказів у тебе нема.
ну а те що постанова винесена на місці не зважаючи на те що я просив відкласти розгляд справи згідно статті 268 КУпАП яку ж мені і пояснював інспектор?
от знайшов скаргу в прокуратуру, даю кусок для наглядності
Я повідомив інспектору Арнаут П.П., що право подавати клопотання прямо зазначено в ст.268 КУпАП, з якою він зобов`язаний мене ознайомить і про це прямо зазначено в Протоколі. Тільки після цього інспектор згодився їх прийняти. Щодо надання Клопотань я зробив запис в Протоколі.
Таким чином, розгляд справи на місці, без підготовки та надання мені часу для звернення за правовою допомогою, подання документів, які характеризують особу, інших доказів по справі - не тільки порушує мої права, передбачені ст.268 КУпАП, ст.59 Конституції України, але й призводить до того, що при винесенні постанови не враховано особу, матеріальний стан та інші обставини, які слід враховувати при призначенні адміністративного стягнення відповідно до ст.33 КУпАП.
За таких умов мої права при такому розгляді справи грубо порушено.
Вважаю, що таке істотне порушення вимог законодавства щодо громадянина з боку співробітника міліції є перевищенням з його боку службових повноважень, а отже, утворює склад злочину, передбаченого ч.1 ст.365 КК України.
якщо кажеш що нема сенсу в прокуратуру то тоді в суд тим більше :(

qamaster
Ім'я:Степан

Повідомлення qamaster » Вів, 27 липня 2010, 17:35

Maniak716 писав:99ці що в кущах кювету стояла, а чувак який ланосом стояв забашяв їм і поїхав
тут схоже ще порушення: (не буду вдаватись в формулювання) машина заникана, оформляв боєць що нею приїхав, треба було вказати в протоколі що пост був розміщений не по процедурі.

а 99ка була з характерними ознаками (мигалки, написи) чи цивільна?

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 27 липня 2010, 17:50

Maniak716, у суд якраз можна. Там залежить більше на настрої судді та від інструкцій Голови суду, що до потреб бюджету у коштах.
Давай черговий раз напишу короткий лікбез, що робити і як себе вести.
1. Ясно, що не нариватись і вести себе пристойно весь час.
2. Задокументувати (!!!!!!!!!!!!!) те, що порушують ДАІшники. Сфотографувати, записати, зупинити свідків, зателефонувати на тел. Довіри обл. ДАІ та (або) ДДАІ.
В даний момент - ДАІшники пишуть компромат на тебе; ти - шукаєш засоби для свого захисту. Все що ти зможеш зробити тут і вже - надалі відіграє найважливішу роль.
3. Скарга у: ДАІ / суд / Прокуратуру. Обов'язково з реальними доказами!

У твоєму випадку - потрібно було записати та сфотографувати тих 500м. Скласти схему зупинки, попросити ДАІшника підписати її і додати до Протоколу!
Що до самого факту винесення Постанови, звісно, що написати можеш! Я упустив момент з вигляду, що ти зробив про це запис у Протоколі. Тоді, копію протоколу і Постанови - в ДАІ та Прокуратуру зі скаргою.
В листі до ДАІ, в розділі "Прошу:" не забудь попросити, крім всього іншого, про скасування Постанови.

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Вів, 27 липня 2010, 18:11

qamaster писав:а 99ка була з характерними ознаками (мигалки, написи) чи цивільна?
службова, все як має бути
Igor_Lviv писав:потрібно було записати та сфотографувати тих 500м. Скласти схему зупинки, попросити ДАІшника підписати її і додати до Протоколу!
ну їхати за рулем і знімати в той же час то можна було нарватись на ще 1 штраф, особливо в них там не повимагаєш дотримання процедури і не пофоткаєш бо все відбувалось пів 10 вечора на пустій дорозі, з одного боку закинутий колгоспний сад, а з іншого незакінчені новобудови де ніхто не живе (посуті село там тільки по знаку впізнати - а так хащі хащами)
доречі це знову славнозвісні і багатьом тут відомі Калушські ДАІшники :angry

ну що ж, пишу скаргу в Франківське ДАІ і Франківську прокуратуру ну і позов в наш самий справедливий Львівський суд - надіюсь що в гіршому випадку крім штрафу 300грн попаду не більше 50грн за послуги Укрпошти в кінцевому результаті а то чую переписка буде довга :boxed

Igor_Lviv

Повідомлення Igor_Lviv » Вів, 27 липня 2010, 18:49

Maniak716 писав:ну що ж, пишу скаргу в Франківське ДАІ і Франківську прокуратуру ну і позов в наш самий справедливий Львівський суд - надіюсь що в гіршому випадку крім штрафу 300грн попаду не більше 50грн за послуги Укрпошти в кінцевому результаті а то чую переписка буде довга :boxed
Ой, бл... Якщо ДАІ Франківське (Волинське, Рівненське) то відразу пиши їм, і копію в Департамент.
Що до фотографування і т.п. - маю на увазі - після зупинки все документуєш та фоткаєш.
Ти про 500м у скарзі будеш писати? Бо я вже писав на Франківськ про 20м від початку населеного пункту. Можна долучити для ДДАІ, що порушення мають систематичний характер.

Maniak716

Повідомлення Maniak716 » Вів, 27 липня 2010, 20:54

Igor_Lviv писав:Ти про 500м у скарзі будеш писати?
обовязково
Igor_Lviv писав:Можна долучити для ДДАІ, що порушення мають систематичний характер
і як зіслатись на твій лист?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей