Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Допоможіть оскаржити постанову!!!!
Breaker
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Допоможіть оскаржити постанову!!!!

Повідомлення Breaker » Сер, 05 травня 2010, 00:02

GaGaRIN писав:1. Мені ніфіга не розяснено зміст ст.268 КУпАП , про що я написав в пртоколі.
це в моєму суді відіграло дуже важливу роль. Принаймі суддя звернув на це особливу увагу.

А так то можете мене всі привітати!!!!

Я оскаржив постанову і виграв суд. Дуже вдячний за допомогу MasterMindу, та особливо вдячний Igor_Lviv!!!!!!!! Дуже вам дякую!!!!!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Breaker

Повідомлення Breaker » Сер, 05 травня 2010, 00:08

malovanyy писав:Чи переноситься крайній термін подачі з 1.04 на 5.04 в звязку з тим, що 1.04 і наступні дні - вихідні??
не переноситься.
malovanyy писав:2. На постанові пише, що оскаржити її я можу на протязі 10 днів від її винесення. Згідно якої норми поновлюється пропущений 10-денний термін оскарження постанови?? Тому що хочу писати в ДАІ прохання про надання протоколу про адміністративне правопорушення згідно якого був винесений протокол. Але вже бачу шо вони скажуті і відпишуть шо пройшов 10-денний термін оскарження.
10 днів з моменту отримання листа, оскільки ти раніше про правопорушення не знав. Хоча якщо ти поставив на місці там підпис, то ти підтвердив тим що знав і своїх 10 днів ти вже провтикав.
Щоб отримати копію протоколу не потрібно нікуда нічого писати, а просто прийти в ДАІ на Городоцьку після 14.00 і взяти копію в 20-му кабінеті

malovanyy

Повідомлення malovanyy » П'ят, 07 травня 2010, 21:24

Breaker писав:не переноситься
Настільки впевнені?? Чи це Ваша думка. п. 6 ст. 103 Кодексу адміністративного судочинства України.
Breaker писав:Щоб отримати копію протоколу не потрібно нікуда нічого писати, а просто прийти в ДАІ на Городоцьку після 14.00 і взяти копію в 20-му кабінеті
Можна не писати, а можна і писати. Особисто я написав клопотання, де попросив визнати постанову недійсною та просив повторного розгляду справи. Ну і другим пунктом просив надати копію протоколу для прикріплення до матеріалів справи у суді. Відносно 20-го кабінету, то я був там після 14-ї год. Народу міліон, всі у вестибюлі не влазяться, купа надворі. Тому чи варто стояти за тим, яке до суду принесуть самі згідно моєї просьби у позові.
До речі, позов подав, про результати відзвітую.

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 08 травня 2010, 01:06

malovanyy писав:Настільки впевнені?? Чи це Ваша думка. п. 6 ст. 103 Кодексу адміністративного судочинства України.
Він звучить так. "Якщо закінчення строку припадає на вихідний,
святковий чи інший неробочий день, останнім днем
строку є
перший після нього робочий день."
Отже переноситься тільки останній день. Якщо термін подачі з 1-го числа і він вихідний, тоді не переноситься. А от якщо б 10 днів було до 1-го числа і він був би останнім і вихідним, тоді переноситься :)

Breaker

Повідомлення Breaker » Суб, 08 травня 2010, 01:09

malovanyy писав: яке до суду принесуть самі згідно моєї просьби у позові.
проблема в тому, що як правило відповідачі не з'являються і важко буде оскаржити без протоколу. Щось думаю твою просьбу не виконають... Взагалі, думаю, справа не розглядатиметься в такому випадку. Тому краще візьми протокол сам. Якщо вже так напряг з часом, то прийди до 13.00 і попроси нехай тобі його дадуть

malovanyy

Повідомлення malovanyy » Пон, 10 травня 2010, 11:56

malovanyy писав:1. Дата на конверті - 21.04.
Тому термін оскарження закінчувався саме 1-го числа. І тому він переносився на 5-е.

Згідно ЗУ про адмін. судочинство принести або прислати протокол повинні, якщо не принесуть то перенесеться засідання. Проситись в ДАІ немає ніякого змісту, вони зразу всіх посилають подальше.

Але ситуація в мене змінилась, я вирішив, що краще забрати позов і заплатити штраф. Оскільки протокол виписаний за неправильну стоянку і я дійсно підписав протокол про це (хоча і не підписував постанови в справі про адмін. правопорушення), то я вважаю неморальним, а також великим гріхом обманювати в суді, що я дійсно став в неположеному місці. Звичайно, я вважаю діяльність інспектора, який підробив мій підпис набагато більш неправомірними та взагалі такими, які недопустимі для особи з владними повноваженнями. Але наближатись брехнею до нього також не хочу. Надалі просто потрібно описувати правдиво ситуацію в протоколі і вимагати відстрочки у прийнятті рішення по протоколу для підготовки з юридичною частиною справи.

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 10 травня 2010, 12:33

malovanyy, мда... :sing :sing :sing

Igor.P

Повідомлення Igor.P » Вів, 11 травня 2010, 21:27

...мені виконавча скасувала свою постанаву,хоч наміру в них такого не було!я зробив все як писав justvis він і допоміг скласти всі необхідні заяви.Я подав на них в суд (окружний і районний) ,в окружному справу один раз розглядали(від виконавчої нікого не було)-перенесли,другий раз ,-суддя не прийшла-перенесли.Пізніше,мені дзвонить секретар судді і говорить що той виконавець просив передати щоб я з`явився у виконавчу все врегулювати ДО рішення суду! Результат,-постанову скасовано!
Дякую всім за допомогу!

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Нед, 16 травня 2010, 17:13

Доброго часу доби. Перечитав ситуації, які траплялись в шановних форумчан , наче ідентичні але є деєкі моменти,які можливо відіграють далі певну роль!
Ситуація наступна.
Вчора 15 травня 2010 року до мене прийшов "лист щастя" , в якому ось надійшли такі "листівки шастя". Вірніше отримав їх мій батько в руки від поштарки звичайним листом. Батько просто косив газон, отож тому - в руки отримав.

Дві ПОВІСТКИ від гол.державного виконавця і Дві Постанови про відкриття виконавчого впровадження

одразу ж перепрошую за якість фото, адже повістки і постанови прийшли на А3 бланках і з дуже дрібним шрифтом( а фотіка немає при собі).

Шодо постанов які висунуті дайцями, то вони фігурують цікавими датами 04.01.2009р. і 22.01.2010р.

Перший штраф я свідомо памятаю, був згідним з ним, підписав, копію протоколу отримав..і чемно оплатив одразу ж 5 чи 6 січня 2010року в сумі 340 грн.
...після цього чемно заїхав на Городоцьку і вручив копію про сплату. Ось.

А тут на тобі..ше не Слава Богу.

Другий штраф - я приблизно памятаю. Але тут вже був зовсім інший сценарій. Мене зупинили дайці на пр.Чорновола одразу ж за залізничним мостом в сторону центру. Я рухався в крайньому правому ряді і мав би рухатися по правилам прямо- тільки по Куліша(кол.Ботвіна), враховуючи знак який тоді вони ж вчепили на два-три тижні. А я поїхав в сторону Міленіума далі по Чорновола. Далі мене зупинили і почалось міряння ппіськами. Він взяв маої права і технчний паспорт авто і почав заповняти протокол і потанову.
З даним правопорушенням я був не згідний і категорично відмовився будь що підписувати і з дайцем "йти дивитися що там справді є вже такий знак. ("Є вже" - адже раніше не біло, і тиждень після порушення вже був зовсям інший вчеплений).
І ТУТ САМЕ ОСНОВНЕ- чи я вчинив правильно, що нічого не підписував? Вони б начебто мали б шукати свідків одразу ж і вручити мені копію про адм.порушення?
А цифра в 510грн....в мене мову вже відняло.
Отже, дуже б хотілось допомоги і фахової поради юристів або ж шановних форумчан , які б розяснили як діяти далі в даній ситуацію, якшо мали справу з такими.
Наголошую
перший штраф оплатив, прийшов знову через 16 місяців)) треба тепер судовому виконавцю копію представити про сплату, ше копію я вже немаю, адже продав разом з авто((
другий штраф я не отримав копію протоколу, бо не підписував, по пошті мені нічого не прийшло шоб оплатити або оскаржити правопорушення, а одразу Постанова про відкриття виконавчого впровадження . А штраф фантастичний - 510грн....за ШО?
Чи можна її оскаржити, І як мені бути післязавтра 18 травня я маю зявитися до гол.держ.виконавця.

+ саме цікаве, що даного транспортного засобу, яким було здійснено правопорушення в мене немає, я його продав 19 березня 2010 року. по генералці Автосалону, який начебто потім його перепродав знявши з обліку(завтра мені точно мають сказати яка доля лансера).

Підсумок:
на листі штамп 12.05.2010 року
прийшов 15,05,2010 року.
зявитися до виконавця я маю 18.05.2010 і 20.05.2010
правопорушення з дайцями в мене були 04.01.2009 і 22.01.2010
Вкладення
16052010(009).jpg
16052010(010).jpg

VAVAN
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 17 травня 2010, 09:22

Хтось може мені в приват надати зразки заяв та оскаржень?.
Буду вдячний

Якщо я не підписував протокол, то які законні дії б мали зрообити Дайці на місці пригоди?

A1

Повідомлення A1 » Пон, 17 травня 2010, 10:10

VAVAN писав:Якщо я не підписував протокол, то які законні дії б мали зрообити Дайці на місці пригоди?
мали найти 2 людей, переважно зупиняють таксистів, і при них спитатись чи ти відмовляєшся підписувати протокол, якщо ти відповідєш так, то вони це засвідчують і вказуються їхні дані.

VAVAN
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 17 травня 2010, 10:25

A1,
дякую..

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 17 травня 2010, 15:29

VAVAN, скажу в двох словах. Получається, що постанова прострочена і її не мають права розглядати, оскільки пройшло більше 3-х місяців!!! (зразок листа у виконавчу службу можу скинути).

storm
Ім'я:Ромка

Повідомлення storm » Пон, 17 травня 2010, 15:38

ЯКЩО В ПРОТОКОЛІ ТИ НАПИСАВ, ЩО ЇХАВ 50КМ
Поставив зетки, штраф тобі прийти не може бо ти не погодився з діями інспектора, що засвідчує це все в протоколі.
Можеш не платити цей штрф це просто на лоха, я навіть на ці речі не реагую і повісток не приходить з суду

Igor.P

Повідомлення Igor.P » Пон, 17 травня 2010, 17:21

Breaker писав:VAVAN, скажу в двох словах. Получається, що постанова прострочена і її не мають права розглядати, оскільки пройшло більше 3-х місяців!!! (зразок листа у виконавчу службу можу скинути).
Повністю згоден .Я в шоці, який твориться беспредел у ДАІ і ВС !!!Треба писати Скаргу на дії держ.виконавця!в моєму випадку їм було пофіг на мою скаргу,а коли зрозуміли що на їх рішення буде рішення суду закрили провадження!Однозначно писати!!!

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 17 травня 2010, 22:52

storm писав:ЯКЩО В ПРОТОКОЛІ ТИ НАПИСАВ, ЩО ЇХАВ 50КМПоставив зетки, штраф тобі прийти не може бо ти не погодився з діями інспектора, що засвідчує це все в протоколі.
брєд пишеш. По-перше, мова йде не про перевищення, а по-друге, я поставив зетки в протоколі і написав, що не порушував і протокол мені тоді пришов всеодно.
storm писав:Можеш не платити цей штрф це просто на лоха
а машину потім як продавати з тими штрафами???? Ну ладно, то вже окрема тема

mysha
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » Сер, 14 липня 2010, 15:57

напишу тут, щоб не створювати нової теми, суть всеодно та сама. допоможіть оскаржити постанову ))
Коротше кажучи написали мені сьогодні лєву постанову на 255 грн за те що не пропустив пішохода, який тільки доходив до переходу! я звичайно написав шо з рішенням не згідний, вписав 2-х свідків які їхали зі мною в машині. Але головне шо даєц каже "Ви знаєте шо там камера стоїть?" (перехрестя Сихівська-проспект Червоної Калини). Я кажу "о зашибісь давайте запис" він каже не в мене, в якогось там чергового ДАІ. Я позвонив в службу довіри, сказав шо інспектор сказав шо стоїть камера, хочу взяти запис, де можна це зробити. Відповіли Григоренка 1. Виявляється такої вулиці взагалі не наблюдається у Львові......
Порадьте куди йти, куди звертатись? в кого вимагати запис камери, якої, на мою думку, 99% не існує? чи просто написати оскарження в суд?

weber

Повідомлення weber » Сер, 14 липня 2010, 16:05

mysha писав:Відповіли Григоренка 1. Виявляється такої вулиці взагалі не наблюдається у Львові......
Фізично це інші вулиці, а офіційно є.
То обласне управління міліції, вул. Листопадового чину, де кінь.
http://milicia.lviv.ua/index.php?level_path=0-6

mysha
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення mysha » Сер, 14 липня 2010, 16:14

weber, о, спасибі, зїжджу туди, подивимся шо вони скажуть, хоча боюся відповідь буде типу шо за байки, шо за камери, йди гуляй не заважай нам працювати :sing маю 10 днів шоб оскаржити, часу трошки є, треба піти, хоч заради інтересу...

Breaker

Повідомлення Breaker » Сер, 14 липня 2010, 18:11

mysha, яка нафіг камера??? Нашо тобі якась камера? Є чи нема, то немає значення. Оскаржуєш просто в суді і все. У суді будуть питати тебе як то було і спорити з тобою не буде кому. Якщо скажеш, що пішохода не було, то тобі повірять.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість