на якій підставіJarevych писав: маршрутка повинна пропустити

перехрестя РЕГУЛЬОВАНЕ!!! правило перешкоди справа не діє!!! воно для РІВНОЗНАЧНИХ перехресть!!!
маршрутка так само "не проінформована" про світлофор на кн.Романа!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на якій підставіJarevych писав: маршрутка повинна пропустити
регульоване, але виходить так, що два напрями що перетинаються рівнозначні, тому повинно діяти правило правої руки ІМХОmay писав: на якій підставі
перехрестя РЕГУЛЬОВАНЕ!!! правило перешкоди справа не діє!!! воно для РІВНОЗНАЧНИХ перехресть!!!
маршрутка так само "не проінформована" про світлофор на кн.Романа!
не може такого бути на перехресті, де рух регулюється світлофором (принаймні на цьому перехресті...). Там ж водію не вказано, що в інших теж зелене світло, тому кожен з них впевнений, що він на головній і не повинен пропускати тих що справаJarevych писав: два напрями що перетинаються рівнозначні
абсолютно вірно!Yuzer писав: не може такого бути на перехресті, де рух регулюється світлофором
Jarevych писав: бо це дійсно повністю рівнозначні дороги поки працює світлофор
Ти пояснював, що трамвай побарабану...Jarevych писав: а я тобі що пояснював останні сторінки
Але як мене вчили на курсах, що в таких рівнозначних умовах потрібно дотримуватись правило правої руки і проблем не буде
ти знов за своє, читаєш і цитуєш тільки те що вигідно?may писав: Ти пояснював, що трамвай побарабану...
Я думаю тобі відомо що це правило стосується різних випадків правда?may писав: про який ПУНКТ тебе вчили - "правило правої руки"?
Різних - це стосується нерегульованих перехресть. А тут рух чітко регульований, тому тут це правило не діє!!!!! Яким чином він регульований - це вже інше питання, але однозначно - не правильно...Jarevych писав: різних випадків
Jarevych писав: ти знов за своє, читаєш і цитуєш тільки те що вигідно?
тепер назви пункт ПДРУ про "правило правої руки", для маршруток :)Jarevych писав: а от трамвай має перевагу
Jarevych писав: маршрутка повинна пропустити
вона їде на своє зелене (мабуть!), чому ПОВИННА?Jarevych писав: А чому мене маршрутка не повинна пропускати?
Так цікавлять аргументи твоєї правоти... Всяке буває - раптом знадобиться...та чого ти доколупався
точно не дорожники!!!may писав: цікаво хто буде винний при ДТП?
я помоєму тобі вже всі свої роздуми розяснив. Мені не потрібно щось комусь доказувати, я поділився своєю точкою зору на ситуацію, а у випадку ДТП, потрібно буде доводити не правоту, а якраз вину, що в принципі дуже тяжко в такій ситуації.may писав: Так цікавлять аргументи твоєї правоти... Всяке буває - раптом знадобиться...
я вже казав - при двох зелених маємо пат! З маршрутками, про трамвай ти і сам розібрався...Jarevych писав: ти вважаєш що я не правий, то розясни як правильно
Про "правило правої руки" я в ПДР не знаю... Ти знаєшь - покажи!Jarevych писав: потрібно дотримуватись правило правої руки і проблем не буде
анука Ярік покажи шо ти там правою рукою робишmay писав: Про "правило правої руки" я в ПДР не знаю... Ти знаєшь - покажи!
may писав: тепер назви пункт ПДРУ про "правило правої руки"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей