законопроект є, але іще не внесений.Morozov писав: То чути щось про дату змін у ПДР ?
Коли - х.з.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
законопроект є, але іще не внесений.Morozov писав: То чути щось про дату змін у ПДР ?
і можеш навіть пруффлінк з нормативки надати ?AnGeL писав: але я цікавився: велосипедом перетинати перехрестя неможна, потрібно спішуватись і пішки по пішохідних переходах переходити.
ти хотів сказати "гарантовано судитися з страхоовю 9-12 місяців і ніфіга не висудити"?sapphir писав: пацани, кому треба нахаляву зробити передок - шукаете таке перехрестя і з першим ліпшим робите невеличке ДТП - халявний ремонт гарантований
Liuskywalker а книжку ПДР відкрити слабо?і можеш навіть пруффлінк з нормативки надати ?
Де цікавився?AnGeL писав: я цікавився: велосипедом перетинати перехрестя неможна, потрібно спішуватись і пішки по пішохідних переходах переходити
Ну покажи де!sashanova писав: а книжку ПДР відкрити слабо? там все написано
іAnGeL писав: я також так роблю на інших складних перехрестях
різні речі.AnGeL писав: перетинати перехрестя неможна
ну на практиці воно десть так і є. на сяйво 2 смуги руху, і там ніби і прямо їдеш, але можна розцінювати як поворот ліворуч, відповідно там велосипедом обїжджаю/обходжу по пішохідних переходах. і після шляхопроводу, коли на городоцьку виїжджаю (незалежно від напрямку подальшого), теж їду направо до пішохідного, а не ліворуч як машиною.may писав: є обмеження в 11.14 - Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині.
Як це "прямо"? Там вже знаку по смугам немає (ліва-ліворуч, права-праворуч)AnGeL писав: на сяйво 2 смуги руху, і там ніби і прямо їдеш, але можна розцінювати як поворот ліворуч
Liuskywalkerсаме пункт я і мав на увазіAnGeL, sashanova, карочє , ясно
і враховуючи шо нав 11.14
то...вобщєм я радий шо тобі все ясносяйво 2 смуги руху,
Чому "навіть"? ТІЛЬКИ якщо одна смуга - велос ліворуч з лівого крайнього, автівки праворуч з правого крайнього.AnGeL писав: коли велосипедом хочеш повернути наліво, а потік машин повертає направо, навіть якщо там по 1 смузі руху, як безпечно виконати даний маневр?
Про крайнє положення - нє слишал?AnGeL писав:Liuskywalker, сяйво то як приклад наочний![]()
але блін, уявімо ситуацію, звичайне Т-подібне перехрестя. якщо нема велодоріжки, то рухатись потрібно по проїжджій частині, якомога правіше, тобто виходить паралельно трафіку. і у випадку, коли велосипедом хочеш повернути наліво, а потік машин повертає направо, навіть якщо там по 1 смузі руху, як безпечно виконати даний маневр? вірогідність шо при повороті наліво тебе зібє авто яке повертатиме направо дуже немала.
вопщем таки краще так як я кажу, і це варто прописати в ПДР. і хто б що б не говорив...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей