Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Львівські маршрутки - погляд з середини
Myself
Ім'я:Oleksandr
Стать:чоловік
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:
Re: Львівські маршрутки - погляд з середини

Повідомлення Myself » Сер, 11 січня 2012, 13:45

sergey писав:В Харькові
В Харкові м"якого знаку нема ;) ...
У Львові метро зробити нереально, дуже близько грунтові води. Пробували за Союзу в 70-их - за палацом Потоцьких викопали перший тунель, який одразу затопило. Почали відкачувати воду - знизили рівень Полтви, чим оголили фундаментні дубові сваї, на яких весь центр побудований :unsure
Морений дуб міцніше бетону, але коли його вийняти з води він стає дуже крихким. Те, що твориться з будинками в центрі зараз - наслідок тодішньої спроби провести метро ;)
Так що забудь про метро. Хіба наземне/надземне. Вартість уявляєш? Вертольотні маршрутки дешевше вийдуть :D
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 11 січня 2012, 15:15

Myself писав:У Львові метро зробити нереально, дуже близько грунтові води. Пробували за Союзу в 70-их - за палацом Потоцьких викопали перший тунель, який одразу затопило.
А чого це нереально? Проосто треба дуже глибоко копати! От в Європі в деяких містах метро проходить під річками (а не над - як у Києві). Що вже казати про якісь-там грунтові води. При бажанні все можна зробити, але ж ми бідні, куди нам до таких проектів :|

Інший варінт - зробити метро "радіальне" наприклад із Сихова до Наукової, чи скажем, із Сихова на Рясне, а потім до АС-2 також по колу (типу як велике московське кільце) чи т.п. І плюс до того - розводку десь поближче до центру (наприклад - до "Спартака", потім до Цирку і до станції "Підзамче" чи т.п, щоби обминути центр з його підземними проблемами, а люди "спальні райони" з"єднати між собою. Реальна тєма. Тільки от нікому то нафігш не потрібно. Краще возити людей у "бидловозках" :(

mister_X
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Сер, 11 січня 2012, 15:39

Speedo писав:Інший варінт - зробити метро "радіальне" наприклад із Сихова до Наукової, чи скажем, із Сихова на Рясне, а потім до АС-2 також по колу
:sing А це реально прикольний варіант ;)

Ska_Vit
Подякували: 0

Повідомлення Ska_Vit » Сер, 11 січня 2012, 15:40

[цензура] верніть 39 маршрут!!!

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 11 січня 2012, 15:43

Ska_Vit писав:[цензура] верніть 39 маршрут!!!
Тусуй на форум пішоходів!!!

Ska_Vit

Повідомлення Ska_Vit » Сер, 11 січня 2012, 15:47

pikach00, не за*обуй :D

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Сер, 11 січня 2012, 16:10

Speedo писав:роосто треба дуже глибоко копати! От в Європі в деяких містах метро проходить під річками (а не над - як у Києві). Що вже казати про якісь-там грунтові води. При бажанні все можна зробити, але ж ми бідні, куди нам до таких проектів
ага, і потім в один прекрасний момент все місто піде під землю. Ти що думаєш що якщо це можна було зробити то цього б не зробили? та я думаю що в світі почали би утворювати цілі підземні магістралі, а може і двохярусні.
На тему маршруток то є пару зауважень, 27 маршрут таке враження ніби ходить до обіду, бо після обіду його навіть не видно. Ті велиі Сіті ЛАЗи таке якби не з одного села) реально враховуючи те що їх маршрути не пересіаються, але все рівно одне одного не пускають, не дають проїхати і підрізають, ніякої солідарності. І ще реально для них не хватає місця на зупинках, треба якось графіом їх розділити чи шо?!
Загалом наразі новою системою задоволений, замітив що вже нема такого хамства серед маршрутчиків, набагато легше стало їздити.
Але багато з водіїв тупо незнають своїх маршрутів і вулиць через які їздять. :D
Доречі ті нові ЗАЗи досить таі нічо ;)
Машина не жінка , помилок не пробачає

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 11 січня 2012, 17:39

Jarevych писав:ага, і потім в один прекрасний момент все місто піде під землю
чомусь такі міста як Ліон, Париж чи Брюссель не пішли під землю, а навпаки "живуть і процвітають". То тільки нашим щось вічно мішає, як "поганому танцюристу" з анекдоту. Придумати відмазку, лиш би нічого не робити :angry .

Скажу навіть більше. У всіх більш-менш великих європейських містах (розміром як Львів і більших) автомобілні потоки давно пущені під центральними частинами міст (такі собі "підземні об"їздні"). Хто був там - підтвердить. А ви кажете?

І взагалі, там купа приколів і покруче, в сфері будівництва вони нас обігнали напевне на сотні років :(

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 11 січня 2012, 19:33

Myself писав:В Харкові м"якого знаку нема ;) ...
Може й немає, але метро є :D 8-)
Myself писав:У Львові метро зробити нереально, дуже близько грунтові води. Пробували за Союзу в 70-их - за палацом Потоцьких викопали перший тунель, який одразу затопило.
бла-бла-бла, 70-ї роки вже давно пройшли.Копали вони, дитячою лопаткою два метри копнули і всьо? :shout Зараз технології настільки шагнули вперед, шо метро можна по дну океану провести, було б бажання.
Speedo писав:А чого це нереально? Проосто треба дуже глибоко копати! От в Європі в деяких містах метро проходить під річками (а не над - як у Києві). Що вже казати про якісь-там грунтові води. При бажанні все можна зробити, але ж ми бідні, куди нам до таких проектів :|
Ти глибину Київського\Харківського метро знаєш? :sing Спускаєшся довго, наче в Нігерію чи Зімбабве. :D А піднімаються чорношкірі люди, ну точно з батьківщини повертаються :D
А кому воно треба?В міськраді, сидять дядіньки які контролюють маршрутки і мають з того лаве.І ще й яке лаве.Їм то метро тут вобще не треба - конкуренція :sing
А де х то наземне метро\поїзд з сихова в центр?Закрили проЄкт?
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 11 січня 2012, 21:21

В тему до метро.
подаю пропозицію :D
прокласти додаткову колію прокласти вздож існуючої з приміського вокзалу на сихів (там де по проекту має рано чи пізно бути дорога типу продовження луганської). нафіга людям валити на маршрутку якшо можна просто вийти з електрички на приміському, перейти на сусідній перон, сісти в той швидкісний трамвай і вже на сихові (а заодно ідеальний спосіб добратися до стрийської, кульпарківської, городоцької-мотозавод, сихів і т.п і т.д.) :D шось таке там їздило недавно.. але їздило по існуючій колії, з кривим графіком, мабуть добре заважало всяким вантажним і пасажирським поїздам, короче кривий був варіант трохи.

ну в метро у Львові невірю. та і чесно кажучи тут нема де розігнатися тому метро :D хіба що якісь хордові маршрути, типу кільцеву з метро зробити (маршрут сихів-епіцентр-рясне-хмельницького-пасічна-сихів) )))) але враховуючи шо в нас нема звичайної повноцінної кільцевої - то про метро взагалі можна забути в реальній перспективі :D

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 11 січня 2012, 21:26

Jarevych писав:ну ти і медленний
нуну. то так здається.. я незнаю як там сергей множив )) але з моменту виходу з хати (тільки з 7 поверху пішки зійти на низ ціла хвилина :D ), до моменту посадки в машину на стоянці проходило 17-20 хв (ну може там чуть більше чим 700 метрів, бо машину якшо зробити чуть гак то кілометр получається). і я дійсно йшов швидко :D ну не бігти ж. :surprised а мороз 20 градусний поки дойшов до тої машини то вже був нерадий що взагалі за нею пішов і краще було сісти на маршрутку в 3хв ходьби :D

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Сер, 11 січня 2012, 21:54

vovka писав:прокласти додаткову колію прокласти вздож існуючої з приміського вокзалу на сихів
Не нужно ничего прокладывать. Все уже было проложено.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Львівський ... ий_автобус

(сорри, ссылка кириллицей не вставляется)

Возможно, в свете новой транспортной схемы стоит пересмотреть. Если электротранспорт поднял выручку вдвое, то может бы и здесь загрузка увеличилась бы.
Востаннє редагувалось Сер, 11 січня 2012, 21:57 користувачем azakharchuk, всього редагувалось 1 раз.

Speedo
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 11 січня 2012, 21:56

не знаю хто як ходить, але точно знаю, що до моєї школи було рівно 1,5 км і я ще будучи малим проходив дану відстань чітко за 15 хвилин (максимум 17-18, коли йшов неспіша). Правда ходжу завжди (що зараз, що тоді) швидко. Запам"яталося добре, бо ж 10 років по сталому маршруту... А 700 метрів за 15 хвилин, то щось явно задовго, хіба по дорозі розташований пивбар ... о, тоді вірю :D

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 11 січня 2012, 22:02

pikach00 писав:А вона хотіла вийти з під*їзду і відразу в маршуртку попасти?
не пецди, якшо не орієнтуєшся в суті, до Панаса Мирного і так йти 10-15 хв., під під"їзд не треба і ніколи не було там маршруток. Але забирати з великої вулиці і тусувати 20 хв. (то якшо мені йти), жінці всі 30 хв. займе ше й вгору!
Sad, but true.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 11 січня 2012, 22:43

ну я про нього і згадував. мені здається там просто невдала реалізація (чомусь маршрутка 67 колишня з вокзалу на сихів немає проблем з пасажирами, деколи в 12 ночі з київського експресу в неї залізти неможливо було), і той вагончик немав би їхати по шляхах поїздів. станція на сихові має незручне розташування - практично на околиці.

короче в ідеалі IMHO то має бути трамваєм як от в києві є швидкісний трамвай огороджений практично зразу з вокзалу кінцева і аж до кільцевої.
наш трамвай міг би з луганської виїжджати на сихівський міст (треба провести реконструкцію) і до санта барбари по маршруту майбутнього "сихівського трамвая".

отакий от план :D

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 11 січня 2012, 22:55

Про метро насмішили, хоч хтось орієнтується через скільки століть відіб*ється його вартість з нашими цінами на проїзд?

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 11 січня 2012, 23:03

vovka, azakharchuk, той "трамвай" вже їздить то лі на Рівне то лі на Тернопіль. Задумка була класна з самого початку, але як завжди в нас реалізація через (_)(_), бо
1) запускався той трамвайчик як передвиборний крок(а після виборів на нього забили)
2) графік руху складали або не думаючи або накуреним
3) наші люди, отримавши новий комфортний вид транспорту все одно хотіли халяви і забили платити...
хоча якби зараз його запустити але з нормальним графіком руху, то думаю прижився би.
П.С. графік там був такий шо той трамвай приїжжав на Сихів в 8-45 ранку а в центр або в 7-05 або в 10 з копійками. вечором то саме - виїжжав з центру за 15 пята і після 7-ї... та ще й в обід не їздив...
пустили б його зараз так шоб він коло 9 приїїжав в центр думаю багато бажаючих було б....
стосовно відстаней і часу їх проходження, то бажано крім швидкості і часу враховувати ще такий параметр як "цікавість самого шляху" деколи 5 км проходить як на духу, а деколи і 500 метрів можна півгодини шагати...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Чет, 12 січня 2012, 00:10

Коли говорите про відстані не забувайте враховувати рельєф. А стосовно метро, то мрія звичайно, але не буде його у Львові нажаль :( Та і якщо робити то підземний трамвай.

P.S. Станція метро "Арсенальна" в Києві 2 місце в світі по глибині. :teach
Ford?

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Чет, 12 січня 2012, 00:13

Fobos, а McDonald's біля вокзалу 2-ге місце в світі по відвідуваності :shock %)
Sad, but true.

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Чет, 12 січня 2012, 00:39

Fobos писав:Станція метро "Арсенальна" в Києві 2 місце в світі по глибині.

і якшо я не помиляюсь перше в Європі(чи східній Європі :unsure )
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей