ще є теорія, згідно якої вони відрощують такі пуза замість бронежилетівApokalipsis писав: котиться як сонік
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
Як Чернігівське даі відмовляється притягувати до відповідальності своїх працівників, котрі порушували пдр та відмазували пяного інспектора:
От слухаєш розмову даішника і розумієш що причин для існування даі справді немає
(у такому вигляді як воно є сьогодні)

- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Народ, а як зарегатись на Роадконтрол форумі ? Треба запостити в них зразок інфозапиту одного в одній темі і запитатись чи ок все заповнено.
^_^
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
veresen, походу ніяк. то закритий форум, або по запрошенням якось
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
veresen, можеш попробувати зайти на львівський форум http://dk.lviv.ua/forum/. Правда, сам сайт зараз на реконструкції, не знаю, чи всі функції там працюють...
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- mikenat
- Контактна інформація:
Звернутись у коленно-преклоньонній формі особисто до Их Величності Ростислава 1-го ибн Шапки. По іншому - ніяк.veresen писав: Народ, а як зарегатись на Роадконтрол форумі ?
Наступні відео не про боротьбу ДК Львів з даі, але всежтаки:
Як таксисит погрожує авто забрати а потім розказує що у Канаді чорні та білі живуть мирно а тут християни між собою сваряться
І це вже доросла людина яка має внуків
А на цьому відео ДК взагалі виконують роботу інспекторів, але оскільки більшість ненавидить маршрутчиків тому варто переглянути про притягнення до авдмін відповідальності водія маршрутки, автобус якого щей знаходиться у розшуку:
щоправда не дуже розумію з якого дива хлопці були не проти доставлення маршрутки на арешт майданчик
Як таксисит погрожує авто забрати а потім розказує що у Канаді чорні та білі живуть мирно а тут християни між собою сваряться

І це вже доросла людина яка має внуків

А на цьому відео ДК взагалі виконують роботу інспекторів, але оскільки більшість ненавидить маршрутчиків тому варто переглянути про притягнення до авдмін відповідальності водія маршрутки, автобус якого щей знаходиться у розшуку:
щоправда не дуже розумію з якого дива хлопці були не проти доставлення маршрутки на арешт майданчик

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Morozov тепер ситуація...
Їду я від кільця Кульпарківська до Південного, лівий ряд десь швидкість 70.. і тут із зупинки Південний через правий ряд різко вилітає маршрутка Бичок (такого голубого кольору) і стає в лівий ряд із лівим поворотом..
Це добре що суха погода і я встиг відтормозитись.. став перед ним, вийшов він отримав благословення на майбутню путь.. Розбити скло бокове був варіант але... ось тут питання - якщо я маю відео фіксацію правопорушення. а саме "створення аварійної ситуації" - мені стояти на місці із тим автобусом і викликати ДАІ ??? як діяти щоб йому виписали шраф і він стратив зі мною мінімум 2 години часу. відповідно не зробив денний план

Їду я від кільця Кульпарківська до Південного, лівий ряд десь швидкість 70.. і тут із зупинки Південний через правий ряд різко вилітає маршрутка Бичок (такого голубого кольору) і стає в лівий ряд із лівим поворотом..
Це добре що суха погода і я встиг відтормозитись.. став перед ним, вийшов він отримав благословення на майбутню путь.. Розбити скло бокове був варіант але... ось тут питання - якщо я маю відео фіксацію правопорушення. а саме "створення аварійної ситуації" - мені стояти на місці із тим автобусом і викликати ДАІ ??? як діяти щоб йому виписали шраф і він стратив зі мною мінімум 2 години часу. відповідно не зробив денний план

Дзвінок на 102, описати ситуацію, нехай пришлють даі, екапіжу який прибуде описати ситуацію, можливо скаужть написати заяву а якщо складатимуть протокол на місці то відберуть покази, вказатаи що є відео, а як вони будуть його шукати незнаюandrew писав: як діяти щоб йому виписали шраф

це невдалий варіант, бо потім міліція буде шукати тебе.andrew писав: Розбити скло бокове був варіант але...
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Morozov ну типу емоції були але розуму хватило :)
Було б то десь в тупіку так і було б.. а так на видному місці такого ніззя...
а і ще.. так як я його припер - він би точно вже не втік :) хіба мені в задній бампер..
Було б то десь в тупіку так і було б.. а так на видному місці такого ніззя...
а і ще.. так як я його припер - він би точно вже не втік :) хіба мені в задній бампер..
- mikenat
- Контактна інформація:
Типовий хамовитий бидло - рагуль.Morozov писав: І це вже доросла людина яка має внуків
- worner
- Ім'я:Worner
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
а хто їм дав таке право, вони ж такі "правильні" боряться з протиправними ментами а самі нічим не кращі, домахались до роботяги ІМХОMorozov писав: ДК взагалі виконують роботу інспекторів,
worner,
Ну взагаліто будь яка людина має право фіксувати праворушення та вживати заходів для його припинення, тому право вони мають як і всі бажаючі...
А стосовно "домахались до роботяги" то 99% цього форуму не раз згадували цих "роботяг" не злим, тихим словом, тому маємо те що маємо.
Ну взагаліто будь яка людина має право фіксувати праворушення та вживати заходів для його припинення, тому право вони мають як і всі бажаючі...
А стосовно "домахались до роботяги" то 99% цього форуму не раз згадували цих "роботяг" не злим, тихим словом, тому маємо те що маємо.
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
worner, всі мають виконувати свою роботу сумлінно. не тільки міліція.
та й я не так давно їхдив у маршрутках кожного дня і знаю цих роботяг...
та й я не так давно їхдив у маршрутках кожного дня і знаю цих роботяг...
А ось це вже суто по спеціалізації ДК,
Візир явно не пердбачений для роботи у таких погодніх умовах, але це не заважає працівникам даі використовувати його, ну і звичайно саме у місці, де цілком нормально та безпечно можна їхати швидше (але у рамках розумного), ніж передбачено пдр.
Візир явно не пердбачений для роботи у таких погодніх умовах, але це не заважає працівникам даі використовувати його, ну і звичайно саме у місці, де цілком нормально та безпечно можна їхати швидше (але у рамках розумного), ніж передбачено пдр.
Чергова вятка на камеру:
Інспектор водію:
"я знаю де ти живе, на очі не попадайся мені..."
"я знаю де ти живе, на очі не попадайся мені..."
-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Morozov, По останньому відео, чому інспектор не склав протокол? Чому не приніс Візир? чи є якісь технічні нюанси?
scrap,
Жодних нюансів, йому просто напросто не потрібні протоколи ...
лишній доказ що вони працюють зовсім не для безпеки на дорогах
Жодних нюансів, йому просто напросто не потрібні протоколи ...
лишній доказ що вони працюють зовсім не для безпеки на дорогах

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей