Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Morozov » Нед, 27 липня 2014, 20:53

TAXI писав: Мєнтяри втікають як виблюдки останні
а що їм робити ?
за вимагання неіснуючого документу їх мають гнати з даі, а вірніше посадити адже це ознаки явно корупціїних діянь !

Morozov

Повідомлення Morozov » Вів, 29 липня 2014, 17:59

Щось атке творилось біля ДАі:
"Ділаєвці", які раніше підтримали Михайла Ділая, щоб той очолив ДАІ Львівщини ,вже контрий раз пікетують новообраних керівників ДАІ, через те, що їх кандидат не може попасти на цю посаду. На пікет організатори запросили алкашів та тітушок по 50 грн., адже жодна організація не погодилася їх підтримати. Вже на самому пікеті, "ділаєвці" стали погрожувати фізичною розправою іншим активістам, зокрема накинулися на активіста "Дорожнього контролю" Круглова Сергія та чуть не зламали йому відеокамеру. Львів, ДАІ, Ділай, Хутняк.

may
Ім'я:Ihor
Стать:чоловік
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Сер, 30 липня 2014, 20:38

;)
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

scrap
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 9 рази

Повідомлення scrap » Вів, 12 серпня 2014, 21:20

Не зовсім ДАІ, але цікавить яка процедура у випадку із ППС, а саме: куріння у недозволеному місці. Як поводитись у такому випадку:
- паспорт: є, немає, передавати чи предявити
- протокол: складання на місці чи райвідділ/опорний пункт(чи щось таке) і чи тоді має бути ще один про затримання.
- постанова: ППС складає, чи протокол і в суд з винесенням рішення
- спроби різних оглядів/обшуків і т.д. і відмова від них, але щоб не кваліфікували в статтю супротив чи щось таке.
- оплата штрафу.
Бо був інцидент у Славському: їхати 3 год в електричці, курити заборонено. Тільки вийшли і закурили, і тут, як Гудіні, появились два міліціонера, представились, сказали що курити тут неможна і документи. Знайомий витягнув паспорт і дав, вони переглянули і сказали йти за ними в буду(не райвідділ, а кімнатка на вокзалі), будуть щось писати. Я хотів з ними зайти - так вони на підвищених тонах ричати стали, що зараз і мене оформлять (подібно було на штучне створення конфлікту) і не пустили до себе. А нас зустрічав таксіст-власник котеджу, зайшов і забрав паспорт без всяких хабарів/протоколів. Тому не знаю чим то могло закінчитись.

koz@k

Повідомлення koz@k » Сер, 13 серпня 2014, 12:15

scrap, заплатити штраф, і більше не бути бидлом
Тобто не курити тим де людні місця

scrap

Повідомлення scrap » Сер, 13 серпня 2014, 13:11

koz@k писав: scrap, заплатити штраф, і більше не бути бидлом
Тобто не курити тим де людні місця
не то питався, та й наміри були не оштрафувати нас, а розвести на гроші, бо так просто не віддали б паспорт.
П.С. І саме цікаве, ми стояли декілька кроків від курилки, як виявилось.

koz@k

Повідомлення koz@k » Сер, 13 серпня 2014, 21:30

scrap, тоді повезло,ібо вони там месні один одного знають

scrap

Повідомлення scrap » Чет, 14 серпня 2014, 08:33

koz@k, для мене вони рагулі, хочеш штрафанути - будь-ласка, а не той цирк. Доречі, на днях вертався з Солотвино - кожна зупинка, то під кожним вагоном від 5 курців, і нікому не мішає, а в Чопі взагалі йшов патруль і не дивився на курців і тих, хто пиво пив. І так завжди було.

А попередній пост стосовно прав і процедур цікавить у випадку такиг г..нів, бо вийшли не тільки ми, і курили не тільки в нас в компанії...

В неті знайшов інфу, що при складенні протоколу про куріння вони заносять/звіряють інфу з бази (чи не повторне правопорушення протягом року), а в них немає компа там де ми були. І ще, коли вони затримують для складення протоколу, має бути ще протокол про затримання (таке в неті знайшов, але незнаю наскільки достовірна інфа)

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Вів, 19 серпня 2014, 00:19

сьогодні мав цікавий досвід спілкування з даї, порушив я чи ні говорити не буду, давно дав собі слово ніколи не визнавати свою вину і спорити до останнього, нехай вчатся збирати доказову базу!!! так от було їх 3 перший вів себе як типовий даєць, не представився, зразу доки нарушаем все як завжди, я йому доки показав в руки не давав він мол давайте до нас в машину бум складати протокол, я кажу нічо не порушив, доки в руки не дам, складайте протокол принесете мені я подивлюсь, цей в шоці мол як так ну стандартно, тут другий підходить (по факту дуже навіть правильно себе вів) і починає мол як так, за що ж наші хлопці воюють і тд і тп, кажу першому ви повинні доказову базу збирати, той другий, що слабо штраф заплатити ті ж гроші на ато підуть ну я сказав що давайте краще не будемо про то куда ті гроші підуть, і пішов таки з ними в машину дивитись на докази ))) показав він мені регік де порушення не видно та і доказати що то моя машина тож не вийде, я про то нічо не казав і каже бум писати протокол, ну я витягую доки щоб йому продиктувати на кого писати протокол, а той другий каже в вас що нема грошей щоб штраф заплатити і додає в мене от нема я 2 місяці зарплату не отримую, витягаючи доки відповідаю йому давайте спілкуватись в межах закону, яка вам різниця є в мене гроші чи ні, а і ще про мій регік каже мол у вас же теж регік є давайте подивимось порушували чи ні ну я відповів що мій регік то моя доказова база, я вже про себе вирішив що якщо складуть протокол то фіг з ним заплачу, і тут несподіваний поворот той другий каже першому не пиши протокол відпусти його, хай знає що міліція не звірі, перший з того тоже прифігів, ну я подякував вийшов з їх тачки, а другий на вулиці був ми з ним ще трохи поговорили не скажу що по душах, але всеж.
Короч що хочу вам сказати, хоча розум підказує що вони не з великої доброти мене відпустили, але хочется сподіватись що всетаки щось змінюєтся і ще як не дивно, але з власних відчуттів, реально стало стидно і той факт що не склали протокол не тому що це я їх загнав, а вони самі так вирішили в плані виховної роботи став куди дієвішим, тобто це ніби вони зробили мені попередження і відпустили (ну майже так) і це на мене вплинуло, я ітак практично не порушую а тепер хахотілось взагалі не порушувати!!!!! це перший такий випадок в моїй практиці спілкування з дайцями!!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Вів, 19 серпня 2014, 00:27

t309 писав: реально стало стидно і той факт що не склали протокол
є спосіб зняти ту проблему. якшо сильно мучить, перешли 350 грн сюда на лікування viewtopic.php?f=53&t=43574
Work hard! Play hard!

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Вів, 19 серпня 2014, 01:05

Dexter, не переживай за мене ))) я не для того цей пост писав
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

apricot
Ім'я:Тарас
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення apricot » Чет, 21 серпня 2014, 22:19

Вчора на Довженка працівник спецпідрозділу, ті що зараз з дайцями стоять (той же беркут) наніс мені 2 удари в білий день. Може хто бачив це? Один свідок вже є.

Зняв побої (незначні), сьогодні цілий день в прокуратурі.

Безпредел був і є дальше. %)
https://avarkom.lviv.ua

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Чет, 21 серпня 2014, 22:38

apricot, :shock а з чого всьо почалось?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Чет, 21 серпня 2014, 22:45

apricot, :shock
A goal without a plan is just a wish

apricot
Контактна інформація:

Повідомлення apricot » Чет, 21 серпня 2014, 23:04

topper, йшовши побачив інспекторів, шманають всьо і вся, менше з тим, зробив зауваження, що стоять з порушенням, ще й зупиняють машини з порушенням. В результаті беркутенок говорить іди тіпа на, я в злості прошу представитись, після цих слів отримую 2 удари. Потім я зразу дзвоню на 102, вони порадились щось і давай мені заламувати руки і в машину (деу ланос патрульний). Стояли там ще хв 30-40, тримали в тій машині, потім в той райвідділок поїхали, біля нього стояли ще з 30-40 хв, коли їхали, нас ззаду 4 сиділо, я, даєць + 2 беркутьонка, один даєць той, що спереду каже, а ну стисніть його, стиснули так непогано. А потім вони пишуть рапорт, що я плюнув їм на шеврони, материв їх, чуть пагони не зривав і т.д. Я зі свідком написали пояснення.

Сьогодні зустрілись з Ярославом Порадою і пішли в прокуратуру.

О так все коротко розписав, насправді історія набагато більша, є моменти такі, що пздц просто, словами не передати.

Фото героїв, деякі з нету взяв:

Зображення - Заповський

Зображення - Артемович

Зображення - напарник беркутьонка, бив не він, а його напарник. Фото напарника немає.

Фотографії того, що видно на тілі:

Зображення

Зображення

О так. :confused

soviet
Ім'я:Міша

Повідомлення soviet » Чет, 21 серпня 2014, 23:31

apricot, неприємно, проте факт, почали мусарки за старе братися, промишляти старими "темами", хоча вони і не забували, а просто залягли на дно.

Якась фото-відео фіксація є твоєї розмови? Свідки? Якщо немає навряд щось можна буде довести.
Легкі тілесні, якщо ти зняв(проте навряд ти їх зняв, оскільки СудМедЕксперт на Пекарський 60 не зніме тобі їх без скерування від слідчого), також особливо нічого тобі не дадуть.
Єдина порада вони, усі бояться публічності, тобто роздувай як можеш.
Що тобі інкримінують? Адмінка 173 КУпАП (дрібне хуліганство), чи 296 ч1 ККУ(хуліганство)

apricot
Контактна інформація:

Повідомлення apricot » П'ят, 22 серпня 2014, 08:12

Мені нічого, в результаті вони просто зробили так, мол тіпа мене запросили на бесіду в райвідділ. Свідок один є. Відео немає, не думав, що так буде, підійшов по людськи, а дальше 2 удари і я дзвоню в 102.

Заява вже в прокуратурі, зараз буду дзвонити з тим направленням на Пекарську звертатись.

Розумієш, мені пофік чи він сяде/піде з роботи, мені головне щоб він почухав собі голову і поносив по кабінетах.

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 22 серпня 2014, 08:30

apricot,
ДА... історія шокуюча.
Тобі за позицію респект .

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » П'ят, 22 серпня 2014, 10:01

apricot, але вже скільки разів писали - не будь героєм, сам не ломись! збирай банду 3-5 людей інші хай збоку знімають, фіксують, а 1-2 з ними виховну роботу проводять! ;)
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

apricot
Контактна інформація:

Повідомлення apricot » П'ят, 22 серпня 2014, 11:20

topper, був з товаришом, який проходить свідком.

Може в когось є знайомі у Вамі, кінотеатрі Довженка, Інтерсіті, церкві (там де Папа Римський приїзджав), напишіть в ПП.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість