Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила проїзду кільця.
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Thug,
Так є ж загальносвітові ПДР (Женевські).
Чи я щось не розумію?
По логіці не може бути щоб в різних країнах перехрестя проїзджалось по різному.
Навіть в Англії діє правило правої руки, хоча в них рух навпаки. Якісь там додаткові знаки чи обмеження так, но основні правила всюди повинні бути однакові.
Так є ж загальносвітові ПДР (Женевські).
Чи я щось не розумію?
По логіці не може бути щоб в різних країнах перехрестя проїзджалось по різному.
Навіть в Англії діє правило правої руки, хоча в них рух навпаки. Якісь там додаткові знаки чи обмеження так, но основні правила всюди повинні бути однакові.
- Thug
Re: Правила проїзду кільця.
OKurylyshyn, ну воно то тіпа так. Але в росіян якась муть із кільцем.
У всьому цивілізованому світі з'їзд з кільця можливий з будь-якої смуги (при пропусканні тих, хто праворуч). А у росіян, як я розумію, тільки з крайньої.
Це тупо, бо якщо всі почнуть щемитися в крайню - будуть затики і ДТП. Але то нас не стосується. У нас тут все ок
У всьому цивілізованому світі з'їзд з кільця можливий з будь-якої смуги (при пропусканні тих, хто праворуч). А у росіян, як я розумію, тільки з крайньої.
Це тупо, бо якщо всі почнуть щемитися в крайню - будуть затики і ДТП. Але то нас не стосується. У нас тут все ок
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
от як ще зобов'яжуть праву смугу з'їжджати в наступному з'їзді буде супер. і чітко. Катайся кіко хоч по внутрішній смізі чи середній. Став в праву уё з кільця.Thug писав: А у росіян, як я розумію, тільки з крайньої.
а в нас далі буде
Thug писав: тут все ок
MAECTP0 писав:кільце В.Великого-Кульпарківська. Транспортер ж’їжджаючи з лівої смуги кільця не пропустив 8-ку, що рухалась по середній смузі.
Рух транспортера - по Кульпарківській в місто. Й для того він зайняв ліву(внутрішню) смугу.
8-ка - з Кульпарківської (вїзд в місто) наліво на Виговського. Була зайнята 2-га (середня) смуга.
Оба авто в’їжджали на кільце синхронно й рухались паралельно по кільцю. При виїжді з кільця, Транспортер дав газку й вправо.
За кермом Т4 був пацан а тато збоку. Звісно вони праві бо дядько вже 20-ть років стажу... й лише він знає як проїжджати кільце. Якщо треба наліво то займаєш крайню праву або середню смугу. Якщо ж прямо по кільцю то лише внутрішню й при виїжді тебе всі мають пропускати...
Ну тепер буде права викупляти чи як там.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Thug
MAECTP0,
коли машин буде багато (бо зараз у Львові їх ще досить мало) і буде чинна твоя бажана версія ПДР - будеш молитися, аби було як зараз

коли машин буде багато (бо зараз у Львові їх ще досить мало) і буде чинна твоя бажана версія ПДР - будеш молитися, аби було як зараз

Пардон, а що, така проблема пропустити того, хто праворуч, що треба міняти правила проїзду кільця?MAECTP0 писав: Рух транспортера - по Кульпарківській в місто. Й для того він зайняв ліву(внутрішню) смугу. 8-ка - з Кульпарківської (вїзд в місто) наліво на Виговського. Була зайнята 2-га (середня) смуга. Оба авто в’їжджали на кільце синхронно й рухались паралельно по кільцю. При виїжді з кільця, Транспортер дав газку й вправо.

- Thug
Кагочє, пафтаряю на біс.
Американський туторіал:
(Не забуваємо пропускати тих, хто правіше!)

http://www.wsdot.wa.gov/safety/roundabouts/#multi
Язда пшез рондо від поляків

http://regiomoto.pl/portal/bezpieczenst ... unkowskazy
Американський туторіал:
(Не забуваємо пропускати тих, хто правіше!)

http://www.wsdot.wa.gov/safety/roundabouts/#multi
Язда пшез рондо від поляків

http://regiomoto.pl/portal/bezpieczenst ... unkowskazy
Востаннє редагувалось Сер, 01 серпня 2012, 15:07 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
- weber
Так би хотілося, але такого правила нема.MAECTP0 писав: от як ще зобов'яжуть праву смугу з'їжджати в наступному з'їзді буде супер. і чітко. Катайся кіко хоч по внутрішній смізі чи середній. Став в праву уё з кільця.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
ну от не пропустили нас... а хотіли повчити.Thug писав: Пардон, а що, така проблема пропустити того, хто праворуч, що треба міняти правила проїзду кільця?
Імхо пропускання то блокування руху - зупинка. а на кільці це ой як "доречно"
шкода що не всім. а є впертюхт що по правилам стали в праву й на 270/360...weber писав: Так би хотілося, але такого правила нема
тим туторіалам бракує реальності. 1/2 авта на кільце - мрія кожного афтомобіліста.Thug писав: мериканський туторіал:
й Якто цивілізовані поляки й хамериканці правою смцгою на 270/360 не йдуть?!?
От до польского туторіала ще зобовязання правій смузі зїжджати в правий зїжд й все. можна спокійно з средньої/лівої йти в ліву смугу зїзду бо, якщо й буде хтось в правій, він зобовязаний зїхати й зїхати в праву смугу.
ІМХО. Решта флуд.
- Thug
MAECTP0, ну от чіво ти вирішив, що ти най розумнійший?
Правила проїзду кільця не дядя Фєдя в алкогольному угарі придумував. Змирися і повір авторам - все гарно придумано.
Найголовніше - давайте обійдемося без ідей з покращеннями в цій темі. Тут і ьез них 25 сторінок не могли розібратися хто, як і куди може і має їхати

Правила проїзду кільця не дядя Фєдя в алкогольному угарі придумував. Змирися і повір авторам - все гарно придумано.
Найголовніше - давайте обійдемося без ідей з покращеннями в цій темі. Тут і ьез них 25 сторінок не могли розібратися хто, як і куди може і має їхати

- MAECTP0
- Контактна інформація:
змирився бо правила. особисто в праву смугу стараюсь ставати лише коли треба зїхати.Thug писав: Змирися і повір авторам - все гарно придумано.
а шо гпрного в тому що правила дають умнікам право кататись в правій смузі цілий день не пойму.
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
MAECTP0, таке враження, ти колись лупнув на кільці авто в правій смузі і після того став вважати ті шо в правій смузі - умніки або це твої комплекси правої смуги

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Thug
MAECTP0, це дозволяє розвантажити в'їзд на перехрестя 

- MAECTP0
- Контактна інформація:
Thug, як??? всі стали вправу. навіть ті кому на 270/360 - в правій постійний потік. Як іншим вїжджати? як вїзди розвантажуються?
topper, Бог милував - ше не лупив й содіваюсь обійдеться. Ти хочеш сказати що розумно їхати правою смугою на 270/360??? й середня й внутрішня/ліва смуги стоять й чекають коли проїде колона???
чисто схематично. Всі поПРАВИЛьні - блакитні - то не я такий оригінал закинув - йдуь колоною на 360. Я вже не утрую що катаються по колу.
перекрили вїзд коричновому з "9-ї години", червоному з "3-ї..." піпец як розвантажені вїзди. Тут взагалі колона з 9-ї не зїде поки не виїде колона блакитних з 6ї. а ті не можуть зїхати бо вперлись в колону коричневих з 9-ї.
topper, Бог милував - ше не лупив й содіваюсь обійдеться. Ти хочеш сказати що розумно їхати правою смугою на 270/360??? й середня й внутрішня/ліва смуги стоять й чекають коли проїде колона???
чисто схематично. Всі поПРАВИЛьні - блакитні - то не я такий оригінал закинув - йдуь колоною на 360. Я вже не утрую що катаються по колу.
перекрили вїзд коричновому з "9-ї години", червоному з "3-ї..." піпец як розвантажені вїзди. Тут взагалі колона з 9-ї не зїде поки не виїде колона блакитних з 6ї. а ті не можуть зїхати бо вперлись в колону коричневих з 9-ї.
- Thug
MAECTP0, немає нічого поганого у тому, щоб по правій смузі поїхати на другий виїзд.
А на 3 чи 4 поїде по правій смузі хіба людина без інстинкту самозбереження
А на 3 чи 4 поїде по правій смузі хіба людина без інстинкту самозбереження

- Vova_P
- Ім'я:Володимир
Тільки по такому принципу і катаюсь, і якщо б в правилах це узаконили - було б менше таких тем на форумахThug писав: Американський туторіал:

- Thug
Vova_P, та воно і є в правилах. Тільки правила наші пишуть падібільнаму - у результаті очевидні речі стають заплутаними 

- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
часто так роблю, як показує практика в крайній правій менше машин, і погодься, що це не порушення.Thug писав: А на 3 чи 4 поїде по правій смузі хіба людина без інстинкту самозбереження
але вже надоїла ця тема, тут вже 100 раз викладували відео правильного проїзду кільця.
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
і 101 раз знаходились вумніки які доказували що то відео не правильне, бо воно москальськеБогдан писав: тут вже 100 раз викладували відео правильного проїзду кільця.

основний принцип дорожнього руху в Україні? рухатись якомога правіше, пропускати тих хто справа. Якщо людина їде по дорозі по правому ряду і перед ним кільце, а йому треба нехай навіть в 3 чи 4 виїзд як логічніше: проїхати по свому ж ряду не перестроюючись нікуди? чи перестроїтись вліво, потім перестроїтись вправо? Та й заставляти водія змінювати смугу руху, тільки через те ще "так було б зручніше" - то як мінімум абсурд...MAECTP0 писав: а шо гарного в тому що правила дають умнікам право кататись в правій смузі цілий день не пойму.
є водіїї які взагалі не перестроюються під час руху...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- MAECTP0
- Контактна інформація:
логічніше. адже ти не першкоджаєш (їдеш з 6-ої години) тим хто із-заду й хоче вправо (на 3-я година) чи прямо - 12-а.bossjara писав: чи перестроїтись вліво, потім перестроїтись вправо?
Логчніше, коли їдеш на 360, наприклад, стати в ліву смугу, вїхати на ліву/середню смугу й після 270 перелаштуватись в крайню праву й на виїзд на 360.
кільце, все-таки, особлива ділянка.bossjara писав: основний принцип дорожнього руху в Україні? рухатись якомога правіше, пропускати тих хто справа.
по-твоєму, нафіга декілька смуг на колі. вистарчило б лише одної - правої.
Я керуєсь ше одним принципом. Поважати інших - не створювати першкод. Й мені корона не впаде як зайвий раз перелаштуюсь, щоб не блокувати 2 внутрішні смуги.
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
MAECTP0 писав: Та й заставляти водія змінювати смугу руху, тільки через те ще "так було б зручніше" - то як мінімум абсурд...

кожен нехай їде як йому зручніше, але по правилах..
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Богдан, то не я писав. то шановний bossjara, коли його права смуга, при виїзді з кишені наприклад, буде виходити на ліву поїде далі прямо по бордюрах бо
а можна і по правилах і по людськи
bossjara писав: змінювати смугу руху, тільки через те ще "так було б зручніше" - то як мінімум абсурд...
є водіїї які взагалі не перестроюються під час руху...
ну бач... можна 360 проходити по правій смузі заважаючи всім зїздам/вїздам БО ПО ПРАВИЛАХ.Богдан писав: кожен нехай їде як йому зручніше, але по правилах..
а можна і по правилах і по людськи
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей