Andriy01 писав:він приїхав на скутері, сів у твою машину і віз тебе в диспансер?
ні то я був на скутері... їх було декілька... один даішник в мене його тіпа забрав, а з другим я їхав
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Andriy01 писав:він приїхав на скутері, сів у твою машину і віз тебе в диспансер?
Трохи затримався.....Denzzzil писав: на фотці час 9:44, шось я бачу ти на роботу запізнюєшся...
Мда... який той мент тупий....Fly писав:http://berloga.net/view.php?id=71826 - мощь! дивіться:)
згідний з тобою!Dark Wind писав:там таких на день 350 штук. всім в лом чекати в свому ряді. умні бля
1000-міліонів ПЛЮС! Харять такі шпеціалісти.Dark Wind писав:там таких на день 350 штук. всім в лом чекати в свому ряді. умні бля
і в додаток до неї позовну заявуОскаржувана постанова винесена у порядку ст..14-1 КпАП України, без моєї присутності та повідомлення мене про розгляд справи.
Зазначена постанова винесена „25” серпня, а у поштовій скринці опинився „7” вересня 2009 р.
За таких умов до отримання постанови поштою я не міг довідатися про її існування, зміст, а отже, і вирішити питання про її оскарження.
На підставі викладеного, керуючись ст..102 КАС України,
ПРОШУ:
Поновити строк на оскарження зазначеної постанови.
(у справі за адміністративним позовом).
Звільнено від сплати судового збору відповідно до ст..288 КпАП України.
Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст..288 ч.3 КпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівненого до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.
„25” серпня 2009р. Посадовою особою відповідача – лейтенантом міліції Дзюдзь Іваном Івановичом винесено постанову у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.122 КупАП щодо мене.
Вказана постанова не відповідає обставинам справи та вимогам закону з таких підстав.
У вказаний у постанові час у вказаному місці я зазначеним автомобілем не керував.
Я, дійсно, є власником зазначеного автомобіля.
Право керування зазначеним транспортним засобом мають такі особи та на підставі таких документів:
ххххх - право керування ТЗ зазначено у тех.паспорті
ххххх— тимчасовий реєстраційний талон ДАН№ххх
ххххх — нотаріальне доручення
Хто саме з цих осіб знаходився за кермом транспортного засобу у зазначений момент, мені невідомо, а про наявні обставини я повідомляю Вас.
З огляду на викладене вважаю, що дії працівника відповідача були незаконними.
До того ж, слід вказати, що відповідно до ст.71 ч.2 КАС України, обов’язок доказування правомірності своїх дій в даному випадку покладено на відповідача.
За таких умов у моїх діях немає складу правопорушення, у якому мене визнано винним зазначеною постановою.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/966545Генпрокуратура заборонила Державтоінспекції штрафувати порушників правил дорожнього руху без їх відома, повідомляє газета Сегодня.
Генпрокуратура зробила припис начальнику ДАІ Сергію Коломійцю з вимогою припинити штрафувати дорожніх порушників без їхнього відома.
Відповідно до припису ГПУ, даішники повинні зупиняти водіїв і разом з ними складати протокол, а не просто фіксувати Візиром перевищення швидкості, виписувати штрафи і висилати поштою листа. "Якщо припис не виконується, то водій може подавати до суду", - повідомив Сегодня начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.
У Генпрокуратурі вважають, що використання Візиру лише для фіксації порушень не відповідає конституційним правам, а також Закону Про міліцію.
"Дії ДАІ, яка тільки фіксує порушення, суперечать вимогам ст. 10 Закону Про міліцію, відповідно до якого міліція повинна припиняти адміністративні правопорушення", - йдеться в розпорядженні ГПУ.
За інформацією відомства, за останній час тільки в Донецькій і Тернопільській областях суди скасували понад 100 постанов інспекторів ДАІ про сплату штрафів (порушення було знятя на Візир). Як сказала нам начальник прес-служби ДАІ Ніна Хмелевська, до ознайомлення з документами ДАІ не коментує припис ГПУ.
Як повідомлялося в липні, Департамент ДАІ під тиском громадськості вимушений відправити на модернізацію прилад вимірювання швидкості Візир.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей