ЕСП включив в такому режимі? чи не по пацанскі?CORVETTE ZR-1 CE писав: Може і більше , та дорога мокруватабула а потім ізагалі дощь пішов. Так на трассі 120-130 і більше. Меньше не можу. Починаю засипати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЕСП включив в такому режимі? чи не по пацанскі?CORVETTE ZR-1 CE писав: Може і більше , та дорога мокруватабула а потім ізагалі дощь пішов. Так на трассі 120-130 і більше. Меньше не можу. Починаю засипати.
та в нього джигульме краще за любе іно, тишовассаDexter писав:Корвет, в жигулі важко заснути, навіть коли він стоїть, а ти засинаєш на швидкості до 120 ?![]()
Дуже сподіваюсь що таки заснеш. Але щоб на трасі крім стовбів і відбійників більше нікого не було. Хоча я сумніваюсь що вона так довго проїздить. НЕМА де в нас з такою швидкістю постійно їздити крім кількох км Миколаївської траси де є 2 полоси в одну сторону. Тим більше на такому шроті як сімірка. Я собі хіба в Польщі дозволяю натиснути педальку на магістралі, хоча 180-200 іде спокійно без ніяких доробок, на стоковій резині, звичайній бензі і т.д.CORVETTE ZR-1 CE писав: Так на трассі 120-130 і більше. Меньше не можу. Починаю засипати.
це яке таке поло їде спокійно 180-200, в тебе GTI?Bohdan писав: хоча 180-200 іде спокійно без ніяких доробок,
[цензура], чому ти досих пір не на волзі з V8???CORVETTE ZR-1 CE писав:Ага , точно , вперлися рогом в ту єкономічність я бик в забор. Всяка уічність добиває машину, робить з неї овоча, а з тебе дівчинку.![]()
![]()
. Поки є ше та нафта, і той бензин, треба взяти з того максимум. Потім будете їздити собі на дротяних колясках і пхати штепсель в сраку, заряджати то електросміття, їздити як ровер , беззвучно. і нічого не жерти, а зараз ше можна поввалювати.
Ти шо думаєш багато зекономиш???? Ага , на чупучупс і на банку коли. Якшо вгатиш педаль не в пол а тільки в коврик. Кажу , хай ЖЕРЕ, на здоров'я
моє. і будь-яке інше поло седан.T5-R писав: це яке таке поло їде спокійно 180-200
Як немає, а дядьку на китайцеві сподобалося тягатися. Хоча коли я потім втис 160 і обійшов його як тубаретку, то він мальсть прих..в. Виявилося, що ДЖігульме їде троха, не ?? Шрот чи нє не тобі вирішувати,Bohdan писав: Дуже сподіваюсь що таки заснеш. Але щоб на трасі крім стовбів і відбійників більше нікого не було. Хоча я сумніваюсь що вона так довго проїздить. НЕМА де в нас з такою швидкістю постійно їздити крім кількох км Миколаївської траси де є 2 полоси в одну сторону. Тим більше на такому шроті як сімірка. Я собі хіба в Польщі дозволяю натиснути педальку на магістралі, хоча 180-200 іде спокійно без ніяких доробок, на стоковій резині, звичайній бензі і т.д.
то просто комплекси в людини грають.cat-yellow писав:CORVETTE ZR-1 CE, дядько, вибачай, але таке враження, що в тебе нездорова любов до жигульме, розбавлена признаками шизофренії та манією величі
CORVETTE ZR-1 CE писав: А якшо я Жігульму розжену до 200 ти меня зауважаєш ??![]()
![]()
![]()
я думаю вони вже давненько за ним спостерігають, наразі чекають загострення.....cat-yellow писав:CORVETTE ZR-1 CE писав: А якшо я Жігульму розжену до 200 ти меня зауважаєш ??![]()
![]()
![]()
Жигулі зауважаю, а щодо тебе - то зателефоную психіатрам
література каже що загострення в шизіків відбувається в перехідні сезони, весна осіньDaimlerBenzE500 писав: наразі чекають загострення.....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей