Щось одні негативні відгуки по газу...
Або сезонні зміни в налаштуваннях ГБО...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо хочеш якусь конкретне налаштування можеш підїхати до мене можу залити, якшо ні, то краще купи собі шнурок і бався сам, бо не факт шо хтось тобі залє то шо тобі потім сподобаєтьсябуду у львові 1-2 травня.
пам'ятаю хтось тут варіаторами займався
хтось може подивитись настройки варіатора УОЗ мікролуч в мене і підкорегувати? чи вихідні у всіх?(
в Одесі одні телепні криворукі
та чого..в мене тфу тфу нормально, я правда на всяких окко і тому подібне не заправляюЩось одні негативні відгуки по газу...
Або сезонні зміни в налаштуваннях ГБО...
p0var писав:Кращого газу ніж на Лєвандовці на сяйво нема у Львові зараз.
https://www.google.com.ua/maps/@49.8397 ... 2i52?hl=ru
Багато де сам пробую постійно, клієнти розказують, фільтра бачив нові після 10 тисяч пробігу перший раз після виключно цієї заправки в одного клієнта.sapphir писав: А чого так безапеляційно - там пацани свій добувають і продають?
цікаве твердження...andrew писав:Укрнафта то дешевий шлак і [цензура] де та заправка..
чуть раніше писав: декілька раз заправлявся на Сокарі а потім на Укрнафті - розхід не змінився. Може на 4 поколінні це більш відчутно (в мене 2-ге)andrew писав: Felix всіх кого знаю - розхід +1.5л
а я кажу в першу чергу по собі і по кількох машинах ,які заправляв на укрнафті газом, бензом, дизелем впродовж останніх 5-6 років, одночасно для порівняння пробуючи заправки інших мереж. При чому на укрнафті заправлявся фактично де попало, не обираючи якусь одну заправку.andrew писав:Felix всіх кого знаю - розхід +1.5л
Бенз іхній лию постійно
де це?jetros писав: На Пасічній(біля автоколони)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей