Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

a_vova
Ім'я:a_vova
Стать:чоловік
Номер:21
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Японці чи Німці

Повідомлення a_vova » П'ят, 03 січня 2014, 11:05

Ну ті ,кому повезло попасти на повну капіталку мотора НОВОЇ МАШИНИ на 30-50 тисячах пробігу, ппц як зекономили на бензині :santaa)
І це було б +/- окей, якби ваген признавав існуючу проблему і брав на себе витрати по ремонту.
Але не тут то було. Навіть в тій ж Німеччині, і то люди попадають на 1.5-2к євро а то і більше ( судячи зі статті ) власних грошей. Шо якось не тойвово, принаймні як на мене.

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » П'ят, 03 січня 2014, 11:28

CAT писав: А японці тупили найбільше тим шо ставили на спортивний Сівік Тайп Ер балку, притому що на попередній моделі була багаторичажка. Тобто це якийсь регрес, а не прогрес.
нічого собі тупили найбільше, то чи не єдина модель хонди з балкою, і балка ставилась не на модель тайп-р, а на все 7-8 покоління на хетчі, і всьо, якшо я не помиляюсь, і то повязано було з потопами і прочою х-ньою, бо 7 покоління то взагалі шлак бюджетний.
а так то в хонда навіть на 3 поколінні на всіх моделях сівіка багаторичажка, не важливо з яким мотором, бо там всі мотори їхали достатньо, щоб відчути переваги багаторичажки. навіть 1,4 на цицику як в Стаффа, і той їхав на всі свої 90 сил. а в гольфа 2 літри мали 105 чи 110. та шо там говорити, ваген тупить страшно з своїми 8-клапанними головками :facepalm в третьому тисячолітті нашої ери. навіть ваз массовіше ставить 16 клапанів ніж ваген. а sohc - 16v ??? нє, не чули :facepalm напевно якби показати німцям головку з мотора д15в то вони б здуріли: де ж то так можна на одному розподільному валі розмістити таку купу кулачків щоб вони ще і працювали в 3 етапи. так що балка на 2 поколіннях сівіка присутність якої обумовлена великими потопами, це ніщо в порівнянні з 2 клапанами на циліндр в вага.

ага, і ще, про мотори і балку, виходить ваг робить так, що якщо ти купуєш машину з слабким мотором, то ти лох і то твоя судьба, вона і не їде, і не повертає, і комплектації ноль цілих ноль десятих, і взагалі - ти ніщеброд. тобто всьо ілі нічєво. а сівік навіть не з топовим мотором може їхати непогано тільки за рахунок підвіски.

от приклад як машинка з неїдучим мотором валить всякі фієсти ст 150 сильні і т.д.

Хондоводи настільки сурові....

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » П'ят, 03 січня 2014, 11:29

балку на ВАГ ставлять вплоть до 150 сил. 110 кВт
Я відїздив на балці довго. І нічого проти неї не маю. Це дуже невибагливий коктейль. правда і вона мусить бути гармотно налаштована разом з усією підвіскою. Але на німецькі машини балка? :) вони шо японці? :santaa)
Їнша справа якби та машина стала дешевшою від попередниці...
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » П'ят, 03 січня 2014, 12:07

a_vova писав:Ну ті ,кому повезло попасти на повну капіталку мотора НОВОЇ МАШИНИ на 30-50 тисячах пробігу, ппц як зекономили на бензині :santaa)
І це було б +/- окей, якби ваген признавав існуючу проблему і брав на себе витрати по ремонту.
Але не тут то було. Навіть в тій ж Німеччині, і то люди попадають на 1.5-2к євро а то і більше ( судячи зі статті ) власних грошей. Шо якось не тойвово, принаймні як на мене.
Той Ваг то взагалі окрема історія, таке враження, що вони набрали конструкторів з Вазу...

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 03 січня 2014, 12:18

wazzup писав: по-моєму мазда 3 mps в попередній версії мала турбіну, а зараз атмосфера, не пишу це як за еталон, але про щось вони думали
Якщо нова МПС буде з двухлітровим Скайактів на 200 сил то її ніхто не буде купувати бо вона не буде їхати взагалі... Якщо їх 260 сильна турбоверсія з переднім приводом гірше розганяється до 100 ніж ГТІ то 200 сильна з повним взагалі буде далеко позаду... Але їм мабуть знов ж таки нема куди діватись бо свого турбомотора в них нема і розробляти його з нуля заради МПСки вони не будуть, тому і ставлять то що є. Але навіть Скайактів Мазди то проміжне рішення і вони рано чи пізно перейдуть на турбо. Не може ж бути, що кращі мотористи світу які працюють на БМВ і Ферарі і які завжди робили кращі атмосферники на ринку, раптом почали масово переходити на турбо бо їм не стало розуму зробити якийсь там Скайактів чи Вітек... Просто в них бюджети які дозволяють розробляти нові мотори, а в японців зараз туго з бюджетами і тому вони і роблять такі проміжні рішення....

А на рахунок ціни Гольфа в Україні і Німеччині то вона відрізняється рівно на розмір [цензура] спецмита яке діє з квітня 2013 року і на розмір [цензура] утилізаційного збору який діє з вересня 2013 року.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

vovik
Ім'я:vovik
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » П'ят, 03 січня 2014, 12:23

CAT писав: А на рахунок ціни Гольфа в Україні і Німеччині то вона відрізняється рівно на розмір [цензура] спецмита яке діє з квітня 2013 року і на розмір [цензура] утилізаційного збору який діє з вересня 2013 року.
І на цілий мішок опцій і на нормальні двигуни а не кастровані :angel
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 03 січня 2014, 12:39

VAG хоч має і допотопні 8 клапанники(дуже мало моделей з ними, зараз то такі мотори для країн 3го світу, прості і неприхотливі), але має і класні мотори. Наприклад на VW Golf GTD стоїть 16клапанний 2 літровий турбодизель на комонрейлі. на виході 184 коняки і 380 нм. Авто обладнане 6ступ механікою(або ДСГ). Порожнім важить майже 1400кг, але при цьому заявлена витрата 3.7 при 90 і 5,1 по місту. Динаміка 230 максималки і 7.5 до 100. Покажіть мені аналог в іпошок? Щоб співвідношення економічності\їдучості було таким ж
VAG вже не той

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 03 січня 2014, 12:40

vovik, такі ж двигуни. на рахунок опцій то коли я собі замовляв опції на ГТІ то єдине що було відсутнє порівняно з європейським ГТІ то регульована підвіска - і це логічно, бо їй би важко було жити з нашими дорогами...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

CAT
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » П'ят, 03 січня 2014, 12:43

RULES писав: Наприклад на VW Golf GTD стоїть 16клапанний 2 літровий турбодизель на комонрейлі. на виході 184 коняки і 380 нм. Авто обладнане 6ступ механікою(або ДСГ). Порожнім важить майже 1400кг, але при цьому заявлена витрата 3.7 при 90 і 5,1 по місту. Динаміка 230 максималки і 7.5 до 100. Покажіть мені аналог в іпошок? Щоб співвідношення економічності\їдучості було таким ж
Японці ще донедавна взагалі не продавати в Україні свої машини з дизелями (деякі ще досі не продають) бо переживали за якість солярки на наших АЗС! А Німці продавали і продають, і звісно коли якийсь німецький дизель ламається через галіму соляру то всі японоводи кричать що німецькі мотори какашка...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

RULES
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 157 рази

Повідомлення RULES » П'ят, 03 січня 2014, 12:51

але нажаль нам постачають тільки 110 сильну версію того дизеля(я про гольф). але іпошкам і до неї далеко
VAG вже не той

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 03 січня 2014, 13:47

RULES, саме так :facepalm
в японців прекрасні дизеля. як і бензина. якось мав можливість побачити fr-v. так от я до останнього не вірив що там був дизель, настільки тихенько він працював. те що в нас їх нема то одне, а те що вони взагалі є і вони теж такі ж хороші як і бензинові це факт. ну нічо, вже по-ідеї мав би йти на наш ринок новий сr-v з тим дизельним мотором який важить 50 кг, що неодмінно буде дуже великим плюсом для розподілу ваги і відповідно для керованості.

і ще, в німців багато дизелів, через економію і ресурс, бо вони так і не навчились робити економні бензинові двигуни. зараз пробують щось з турбіною організувати, але наразі не дуже то й получається, як показує практика.

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » П'ят, 03 січня 2014, 16:21

Про багаторичажку, коли в 1994му році то була нова тачка, це було круто, коли машині 20 років і пробігу 300ку, то це гємор!...і я пздц який радий що в мене вже все попроще, взяв всі запи "555" і ОЕМ та ппц який задоволений цифрою в $, в різниці з ЕК!
количество слов не определяет качество речи...

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 03 січня 2014, 16:25

Stuff, впринципі перечити не буду на рахунок обслуговування, сам не знаю бо не стикався з тим, нащастя, поліуретан рішає. але сума там на повну переборку кругленька набігає, то факт.

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » П'ят, 03 січня 2014, 16:26

:facepalm
Воно :bad

zinkevych
Ім'я:Zinia
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення zinkevych » П'ят, 10 січня 2014, 17:49

а я найшов всю правду про CATа
Зображення
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » П'ят, 10 січня 2014, 18:04

RULES писав:але нажаль нам постачають тільки 110 сильну версію того дизеля(я про гольф). але іпошкам і до неї далеко
Так само з пасатами, в Європу йдуть 170 сильні дизеля, до нас 140

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 11 січня 2014, 14:11

AnGeL писав: от приклад як машинка з неїдучим мотором валить всякі фієсти ст 150 сильні і т.д.
я шось там нігде небачив як хтось валить фієсти - просто хтось тошнить ))
і на такій затиканій трасі як на відео потужність мотора не рішає, ти б ще слалом виклав ))
приїдь на чайку попробуй на тій недохонді 90 сильній завали фієсту ст (я раді такого діла підзбираю рублів на поїздку :)) ) :-)
от по тайматтаку цього року результати після 5 етапів , клас S3, потужність 130-190 сил, машини мають бути по мотору сток крім фільтрів і глушаків і чіпа:
Зображення

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 11 січня 2014, 15:11

AnGeL писав: виходить ваг робить так, що якщо ти купуєш машину з слабким мотором, то ти лох і то твоя судьба
а от в тому цілком згоден. "прості" комплектації настільки "прості", як пусті барабани :facepalm шо фабія, шо поло... а з фаршом - ціною з космоса...
не дуже хочу робити порівняння на опель і форд, але там комплектухи завжди цікавіші починаючи з бази. при тому шей той вагіноз дорожчий :facepalm
Sad, but true.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Суб, 11 січня 2014, 15:14

vovka писав: от по тайматтаку цього року результати після 5 етапів
жесть, вище S1 всьо іпонці. німці напевно бояться їхати на трек, бо в разі поломки ремонт ппц винесе :shout

а в S2 Строков лідер :shock
Sad, but true.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Суб, 11 січня 2014, 16:05

vovka, та на чайці то ясно шо потужність буде рішати. але прикол в тому шо на такі маленькій трассі де потужність нічо не рішає, рішає підвіска і керованість. фієста то ж не баржа які потрібен аеродром, то по суті така сама пукалка як і той сівік, тільки моторчик пожирніше. я думаю шо на чайці аналогічний сівік з потужнішим мотором теж би дав прикурити фієсті.

ну і результати тої таблиці є чудовим свідченням того що валить а що ні :D
BOXER писав: жесть, вище S1 всьо іпонці.
8-) :p де той карабас-барабас, яки постійно глаголив шо бмв №1 в світі :D :D :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей