треба розказати а то на гавні їздятьweber писав: ну так то тільки німецький список До чого він тут? Глянь тепер топ по Японії в неті Там напевно не вкурсі що німці авто виробляють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба розказати а то на гавні їздятьweber писав: ну так то тільки німецький список До чого він тут? Глянь тепер топ по Японії в неті Там напевно не вкурсі що німці авто виробляють
wazzup писав:да-да про шрот Е30, E34 їм треба знати
на твоєму місці я б взагалі тихенько сидів бо в цій темі франція не гравецьwazzup писав:Peugeot 308 HDI
шо не так? ну та я з раритетними тачками тут не вписуюсь :)axel писав:на твоєму місці я б взагалі тихенько сидів
axel писав:бо в цій темі франція не гравець
Нічого особисто не маю проти, але фраза сподобалася ппц!axel писав:про машини які знаходять під кришками кока-кола, фанта, спрайт
Японці просто грошей не мають на німецькі машини....weber писав:До чого він тут? Глянь тепер топ по Японії в неті Там напевно не вкурсі що німці авто виробляють
ага, то нічо шо ВВП в Японії вищийCAT писав:Японці просто грошей не мають на німецькі машини....
є ше нюанс, не кожен хоче німця, і не треба все зводити до факторівCAT писав:wazzup, нічо, ВВП то не показник того які машини купують. показник це то скільки обходить покупка і утримання японця в японії і скільки обходить покупка і утримання німця такого ж класу в тій ж японії. а далеко не кожен японець достатньо заробляє шоб дозволити собі німця незважаючи на то шо його ЗП відчутно більша ніж в україіні скажімо.
я дуже хотів гольфа, з вигляду супер, салон - вибачте! такою вертикальною панеллю і лобовухою я почувася як в знайомого в Асконі. міфи про пластик - не нанада!! в мене в пижику скриплячі ручки дверей, коли сідав за гольф ТГІ майже в двічі дорожчий - а там та сама фігня, де одрогий пластик???CAT писав: її будуть купляти частіше за гольф і за фокус! і знаєте чому? томушо вона дешевша!
звісно шо не кожен, дехто хоче француза або японця... але факт залишається фактом - багато хто не купує німця бо йому не стає грошей, або він не готовий тратити стільки на німця такого класу якого японець дешевший. але причина дешивизни японця зрозуміла не кожному, і багато хто її ніколи і не побачить і не відчує. все залежить від того наскільки власник прискіпливий до свого авто - якшо йому пофіг на нюанси і деталі, або він їх просто не помячає, то звісно він не буде розуміти чому платити більше. але я вважаю шо справжні драйвери які люблять машини і шарять в них завжди враховують все до найменшої дрібниці при купівлі машини. тому для того шоб вони погодились на покупку машини де зекономили на матеріалах і т.п. має бути важлива причина, така наприклад як якісь особливі ходові якості цеї машини, або недостатність грошей шоб купити крутішу, або фанатична любов до якоїсь марки, або думка про те, що ця машина дуже крута і престижна.wazzup писав:є ше нюанс, не кожен хоче німця, і не треба все зводити до факторів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей