тут форум( львівський тюнінг клуб)чи львівський економ клуб?Sluva писав:мені потрібне надійне і в міру економне авто,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут форум( львівський тюнінг клуб)чи львівський економ клуб?Sluva писав:мені потрібне надійне і в міру економне авто,
базару нема є ше скайлайн. сільвія. супра і пару там хонд малолітражнихSluva писав:а поняття бути "автоентузіастом" зовсім не означає їздити на німецькій машині
то напевно в всіх так турбомоторах.саме головне для тфсі добра бензина .бо там пєзофорсунки .як забються то дуже погано будеLyubomyr писав:1л/2000кмІнтервал заміни 15000км.
Тут тема "Японці чи Німці" і щось я в назві теми небачу словоandriy320e30 писав:тут форум( львівський тюнінг клуб)чи львівський економ клуб?
в мене не TFSI а TSI.andriy320e30 писав:саме головне для тфсі добра бензина
то вже почті корчі і тим більше атмосферні .а гольф на кожен день і 2л турбо то не шутки. нормально тюнінгована тільки одна машина то бмв Vomota на 560 конівSluva писав:Зінкевич з "копійки" ,те що зробив Фаст з двиглом чи Данко з Таврона
а шо в тебе не прямий вприск?зараз вроді в всіх прямий вприскLyubomyr писав:в мене не TFSI а TSI.
Тема автоінтузіазма так і невідкритаandriy320e30 писав:то вже почті корчі і тим більше атмосферні .а гольф на кожен день і 2л турбо то не шутки
х.з.andriy320e30 писав:а шо в тебе не прямий вприск?зараз вроді в всіх прямий вприск
ну та якшо э можливість час машина під проект і саме головне вміння тюнінгувати .а якшо нема а є тільки гроші то чом би не купити м3 чи гті.і не кожен вміє ставити турбіну настроювати комп чи перебирати мотор.таке в більшості рблять професіонали які випробували на своїх машинах всі доробки.або заводські тюнінгові компанії такі як м .с.чи амгSluva писав:Суто моє розуміння що той цілий інтузіазм має включати в себе творчий процес з авто(реставрація,якісь доробки-переробки)
але для чого тоді казати що я автоінтузіаст,а всі решта хто немає такої машини (...) Вопшем тема зробила виток і знову в тупікуandriy320e30 писав:ну та якшо э можливість час машина під проект і саме головне вміння тюнінгувати .а якшо нема а є тільки гроші то чом би не купити м3 чи гті
ніфіга!!! в мене все шо було з заводу лишилось, + трошки нового появилось... кондюк, салон, все-все короче сток, крім дриглаandriy320e30 писав:в тебе вже корч рахується
Lyubomyr писав:1л/2000км Інтервал заміни 15000км.
ше ліпшеLyubomyr писав:це завод-виробник допускає такий розхід
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей