axel, раритет, а антикварні речі дорогіaxel писав:Мені потрібно на Toyota Carina ED ST160 права фара+габарит, задній стоп правий, дзеркала, лобове, капот, рульова рейка.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
axel, раритет, а антикварні речі дорогіaxel писав:Мені потрібно на Toyota Carina ED ST160 права фара+габарит, задній стоп правий, дзеркала, лобове, капот, рульова рейка.
на німецькі машини 80-х років проблем з запчастинами немає!weber писав:axel, раритет, а антикварні речі дорогі
Порийся по Одеських форумахaxel писав:Каріну запчастини взяти
зробив дзвінок, не хотів довго замахувати, але вот шо він мені сказали, було б добре починати з номера кузоваaxel писав:Ітак. В мене питання до японоводів. То скоріше провокація, кажете шо на ваші машини є запчастини і вони не дорогі.
Мені потрібно на Toyota Carina ED ST160 права фара+габарит, задній стоп правий, дзеркала, лобове, капот, рульова рейка.
нові!weber писав:нові, звідки?
CAT, я по хонді ще може б пошукав, а по тойотах не виступаю.CAT писав:weber, найди Акселю запчастини на Тойоту Каріну, або визнай шо японці то телевізори і продай Хонду і серйозно задумайся над ВАЗ 2115 новою з салону![]()
![]()
CAT писав:найди Акселю запчастини на Тойоту Каріну, або визнай шо японці то телевізори і продай Хонду і серйозно задумайся над ВАЗ 2115 новою з салону
десь вичитав що на Мерси виготовлять деталі/зап.частини ще 25років від моменту зупинки випуску конкретної моделі кузова.vovka писав:факт того що нові і німецькі і на машину 70 років
знаю чувака який їздить на прадо, довольний шо слон, каже супер машина, але тільки тому що немає грошей на нового Х5gribkoff777 писав:, заявив на днях, що японці таки кращі за німців
то шо машина не зламалась ніразу за 3 роки то не показник того шо вона краща. кращість машини визначається [цензура] різних факторів.gribkoff777 писав:за 3 роки (кожен) експлуатації не підводили ні разу...
Той чувак правийgribkoff777 писав:Знайомий, який живе з 1991 року у Чехії, заявив на днях, що японці таки кращі за німців, хоча сам їздить зараз на жінчиній Insignia 2,0 bi-turbo. Мовляв, їздить багато, і Тойота Авенсіс та Лехус за 3 роки (кожен) експлуатації не підводили ні разу... А з німцями були питання.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей