ну та треба найти супер пупер тюнігAnGeL писав:і це з стоковим вихлопом і покрученим випускним колектором який сифонив, на 92 бензині

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну та треба найти супер пупер тюнігAnGeL писав:і це з стоковим вихлопом і покрученим випускним колектором який сифонив, на 92 бензині
прель більше не їде, бо коробка коротка, відсічка на 6150... йому б 6 передачуDNK писав:розвів чувак ,знач прель більше не їде,ша найдем десь шоб їхав більше
а це ти взагалі шось таке ляпнувApokalipsis писав:ну та треба найти супер пупер тюніг
ну там мотор Н22, а в мене F20A4, одновальний...DNK писав:без турби http://www.youtube.com/watch?v=CbXwyowDgxE
та чувак мабуть взагалі неїздав на хонді і розказує,форд зігнив а він розказує шо форд сієра це мега крута тачка,форд жт це крута тачка нема питань але розказувати про сієру це брєд.Апокаліпсис будь адекватним і все буде гудAnGeL писав:шось таке ляпнув
ого ,срочняк міняй,1вал це не моторAnGeL писав:одновальний...
зато це справжній тюнінг а не купив і поставив.РЕспект тому хто робив,ти диски вже поставив? фотки давайAnGeL писав: то походу перший, і можливо єдиний турбований F20A4 тому шо на нього не існує ніяких готових кітів, жодна фірма не випускає на колекторів, через шо в мене таке проізвєдєніє іскуства під капотом, вал робили під заказ, ну а все решта або універсальне, або збірна з всього)
AnGeL писав:а в мене F20A4, одновальний...
требаandriy320e30 писав:треба срочно тебе заміряти спрінтом
зубилоAnGeL писав:8 то було б
От хай товариш AnGeL, викладе фотку своїх задніх крил і тоді побачимо хто зігнивDNK писав:,форд зігнив
Stuff писав:про коробку яку я розірвав чи про дві коробки які не стали взамін чи про кузов гнилий у всіх місцях що за рік згнив знову чи може про розхід 200 грн на 120 км.? чи про ричаги які реставруються і ходять 2000 км а оригінал по 100 баксів а їх три на сторону...чи про фари які взагалі не світять і рульовку яка завжди стукає і тече? чи про ванос якому клапан три рази міняли і два датчика рапредвала і три лямбди за рік часу? чи про то як ти не можеш обігнати ваз 2109 зі світлофора?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей