Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Японці чи Німці
- alan
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
тут явно забагато постів,я вже не можу найти де останній раз читав 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Японці чи Німці
CAT писав:я наприклад взагалі би хотів шоб БМВ 7 була завжди така як Е38 і ніколи не мінялась.
+1 гарне тачко!
-1 до японців бо вони всередині пластикові... буе...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
тут з тобою згідний по всіх словахVitalik-first писав:Особисто для тебе,Андрюха,скажу,що про Опелі я в цій темі не пишу ібо вважаю астру класік дуже вже печалною,астру Н досить цікавою,але не те,не взяв би не її не гольфа,вектра С рестайл чота мне не очен,але суто з вигляду подобається,салон не дуже,круті це вектра ОПС і Інсігніа,а про неї почитай тести німців і теде,і почитай які машини перед нею повсиралися,пардон

а хто рівняє? тебе пре то бертоне? якийсь недороблений варіант пежо 406 купе, імхоVitalik-first писав:По меншій мірі тупо Г4 рівняти до Астри купе Бертоне ,але ти сам напросився

та да, це мої припущення, я так і написав "здогадуюсь", якшо не так, то соррі, нічого лічногоVitalik-first писав:Астру хтось рівняв з гольфами?Про Опель я хоч слово сказав в цій темі?що за видумки/здогади/припущення?

якими постами? те, шо я в моторі не ковиряюсь? а нафіга? я не спец і не профі, є люди, які тим заробляють, я заробляю іншим. і хочу мати нормальну машину, в яку і не трреба буде постійно лазити. от і все. ти правий, на форумі напевно 80% юзерів ніколи самі нічого серйозного не міняли в своїх моторах, не вскривали і т.д. і хіба авто це один лише мотор?Romko писав:та ладно... навіяно такими постами.

+1.CAT писав:я наприклад взагалі би хотів шоб БМВ 7 була завжди така як Е38 і ніколи не мінялась.
Sad, but true.
-
- Ім'я:Dusi
таке враження шо тут самі фанати німецьких машин :)
Де фанати іпоно-машин?
Де фанати іпоно-машин?

- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
ми своє знаємDusi писав:Де фанати іпоно-машин?

- axel
мабуть S85B50 порівняно з ними виглядає смішноalan писав:Яж не спорю про то шо німці мають кращу шумку,якість матеріалів і т.д.,ну але до таких моторів як RB26DETT,2JZ,B16B ї"м ой як далеко!

хах.... він не унилий він строгий і консервативний.Vitalik-first писав:vovka, ну оке $36 326 + страховка і вся кака,проїхали,але заряджений хетч не має виглядати відверто "унило" що аж плакати хочеться
4-й гольф як вийшов то теж не був хто зна яким симпатичним, порівняно з космічним фокусом і іншими однокласниками. А на сьогоднішній день на ринку в своєму класі Гольф є найкращим вибором, він далі модний. І його дизайн не устарів настільки безнадійно як дизайн того ж Фокуса.
Глянь скільки відсотків на вулицях Львова Фордів Сіерра живих з їх загальної кількості, і глянь скільки відсотків живих Фольксвагенів Джетта з їх загальної кількості.Apokalipsis писав:бо фольцвагенVitalik-first писав:чому гольфи стілки коштують
Джетти нормальні бачу через день, а останню живу Сіерру бачив років 6-7 тому коли її мені пропонували на обмін на мого батька Форд Транзит.
bmw-club.lviv.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
подумаєш відсічка на 8250, степінь сжатія 12, ковані поршні, 10 дроселівaxel писав:мабуть S85B50 порівняно з ними виглядає смішно

- RED_Spider
- Тюнінг клуб
S85B50 конструктор

-
+1fen писав:ми своє знаєм а вони хай хвалять
- axel
А ми знаєм шо на заводі Мазда забули обезшумку клеїтиNick_ писав:+1fen писав:ми своє знаєм а вони хай хвалять

bmw-club.lviv.ua
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
axel писав:А ми знаєм шо на заводі Мазда забули обезшумку клеїти
+1 Бачив на власні очі розібраний салон Mazda CX-7 враженя шо то китаєць! На потолку приклеєний кусок пінопласту шо б він не дрибіжав

Машины бывают или немецкие или стиральные
-
Ти бачив? Я бачив - вона є! Хоч і не ідеал... Я про це писав... І самостійно все доробив як це роблять в більшості авто.axel писав:А ми знаєм шо на заводі Мазда забули обезшумку клеїти

Ай-ай! Що це! Народ на форумах BMW морочить собі голову шумкою, що ж би це сталось? Де хвальона Німецька якість і комфорт?

http://www.bmwclub.ru/vb/archive/index. ... 10552.html
http://forum.bmwland.ru/index.php?showtopic=60321
http://m-power.ru/forum/showthread.php?p=147387
http://www.bmwclub.by/forum/index.php?/ ... %B8%D1%8F/
І ще іще...
Вам ще пошукати? А може самі справитесь?
На крайняк можна і на інші авто. пошукати...
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Nick_, ти хоч сам читав шо ти кидаєш???
наверно тяжело найти авто в котором бы в стоке была бы лучше шумка чем в БэМэВэ
Е34 очень тихий авто, седат так вообще пипец.
я тоже чет не понял...
на 3-х литровом дизеле- вообще тишина.. работа ущущается по приборам и по некоторой вибро в педалях...движок слышен после 3,5 тыщ оборотов , и то - мягкое рычание.... (это девок возбуждает.. )
Да МАЗДА это пипец по шуму сам езжу иногда на тройке с бешкой не сравнить
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- BOXER
вот головний аргумент. маздоси курять в стороніCAT писав:движок слышен после 3,5 тыщ оборотов , и то - мягкое рычание.... (это девок возбуждает.. )

Sad, but true.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
давайте відверто, має бути якась причина тому шо япошки мають за ту саму ціну набагато більше наворотів в комплектації ніж німці. думаєте працівники на заводі в японії менше заробляють, чи японці менше тратять на проектування машин? чи може німці тупо завишають ціни, а япошки чесні і не роблять цього?
правда в тому шо японці всюди чуть чуть зекономлюють і в сумі отримують меншу ціну і тому можуть різницю заповнити додатковими опціями і в купі з кричущим дизайном привабити покупця. але купивши таку машину людина тільки через деякий час починає бачити всі місця де зекономили - шумка гірша, бляха тонша, в салоні матеріали гірші... для когось це прийнятно - тіпа обезшумлю, салон перешию і т.п. а для когось хочеться з заводу мати шось таке шоб не було до чого примахатись навіть, і тоді купується правильний німецький автомобіль.
я регулярно читаю журнал Авторевю. вони часто проводять тести популярних машин, і мене завжди харило то шо постійно перші місця по балах в середній ціновій категорії в них займав фольксваген, в вищій ціновій категорії ауді, або бмв... я вже для себе рішив шо це тупо замовні тести і шо їм ВАГ башляє за то всьо... але блін, купив я гольф, і тепер розумію чому так, і я сам відчув шо всі ті слова шо вони там пишуть то правда... порівняв з деякими іншими машинами і дійсно є саме ті і тамті нюанси...
доречі, я не прочитав ше досі якихось вагомих аргументів в сторону поганості німецьких машин окрім субєктивного "дизайн гамно" і необгрунтованого "ціни високі"
правда в тому шо японці всюди чуть чуть зекономлюють і в сумі отримують меншу ціну і тому можуть різницю заповнити додатковими опціями і в купі з кричущим дизайном привабити покупця. але купивши таку машину людина тільки через деякий час починає бачити всі місця де зекономили - шумка гірша, бляха тонша, в салоні матеріали гірші... для когось це прийнятно - тіпа обезшумлю, салон перешию і т.п. а для когось хочеться з заводу мати шось таке шоб не було до чого примахатись навіть, і тоді купується правильний німецький автомобіль.
я регулярно читаю журнал Авторевю. вони часто проводять тести популярних машин, і мене завжди харило то шо постійно перші місця по балах в середній ціновій категорії в них займав фольксваген, в вищій ціновій категорії ауді, або бмв... я вже для себе рішив шо це тупо замовні тести і шо їм ВАГ башляє за то всьо... але блін, купив я гольф, і тепер розумію чому так, і я сам відчув шо всі ті слова шо вони там пишуть то правда... порівняв з деякими іншими машинами і дійсно є саме ті і тамті нюанси...
доречі, я не прочитав ше досі якихось вагомих аргументів в сторону поганості німецьких машин окрім субєктивного "дизайн гамно" і необгрунтованого "ціни високі"
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
-
CAT,
Я не хочу засоряти форум, але думаю Google-ти ти вмієш і про шумку в стокових авто. начитаєшся... Або достатньо начитатись BMW форумів.
А видьоргувати фрази з загального змісту не красиво і не коректно! Я про те як ти процитував форум з тих посилань - виділивши те що тобі самому потрібно.
Я навів посилання на форуми (зміг би ще і більш компрометуючі, але вважаю, що не доречно) про те що у власників авто. (взяв до прикладу BMW як "нібито видуманий" ідеал авто.) також болить мозок в плані шумки, а тому ідеалу немає ні там і не там.
Я не хочу засоряти форум, але думаю Google-ти ти вмієш і про шумку в стокових авто. начитаєшся... Або достатньо начитатись BMW форумів.
А видьоргувати фрази з загального змісту не красиво і не коректно! Я про те як ти процитував форум з тих посилань - виділивши те що тобі самому потрібно.
Я навів посилання на форуми (зміг би ще і більш компрометуючі, але вважаю, що не доречно) про те що у власників авто. (взяв до прикладу BMW як "нібито видуманий" ідеал авто.) також болить мозок в плані шумки, а тому ідеалу немає ні там і не там.
Взагалі до уваги не беру! Дуже часто такі тести вважаються проплаченими...CAT писав:я регулярно читаю журнал Авторевю. вони часто проводять тести популярних машин, і мене завжди харило то шо постійно перші місця по балах в середній ціновій категорії в них займав фольксваген, в вищій ціновій категорії ауді, або бмв...
Востаннє редагувалось Нед, 12 грудня 2010, 00:40 користувачем Nick_, всього редагувалось 2 разів.
-
Бус-оводи взагалі нічим зацікавити не можуть - тільки тару возити...BOXER писав:вот головний аргумент. маздоси курять в стороніCAT писав:движок слышен после 3,5 тыщ оборотов , и то - мягкое рычание.... (это девок возбуждает.. )

- BOXER
видно ти не знаєш всіх можливостей буса!Nick_ писав:Бус-оводи взагалі нічим зацікавити не можуть

чи ти може знаєш кращі буси за німецькі?

Sad, but true.
-
Уже навозився свого часу. А зараз дружина двоє дітей не зрозуміють - однако...BOXER писав:хочеш, можем на пару з Костом тебе просвітити

BOXER писав:чи ти може знаєш кращі буси за німецькі?
Пять двадцять-п`ять Ви знову про своє... Да що ви заладили...

CAT,
Підказка : Google - користуватись треба так - ТИЦ

- BOXER
є такеNick_ писав:А зараз дружина двоє дітей не зрозуміють - однако...

та я шось подумав "до чого тут мій бус", тіпа нафіга ти то написав, а потім кілішнув - а бус то німецькийNick_ писав:Пять двадцять-п`ять Ви знову про своє... Да що ви заладили...

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей