угуaxel писав:Пробіг достовірний, люди з форуму які бачили чи їздили на цій машині не дадуть збрехати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
угуaxel писав:Пробіг достовірний, люди з форуму які бачили чи їздили на цій машині не дадуть збрехати.
Ну тут як сказати. Може машини з 80-х і 90-х робилися з розрахунком на європейські дороги тих часів, а вони не були ідеальними як це можна побачити зараз. На даний час по європейських дорогах може стільки і пройдуть. Догадуюся лише про одне, що аморти які я зараз собі поставив (а я вибрав найкращі) мабуть ще 20 років і 200 тисяч не витримають.hrdrive писав:axel, Ігорко, думаєш теперішні БМВ роблять такі ж надійні аморти? думаю їм це вкрай не вигідно тепер...
а що за аморти? можна в приватaxel писав:а я вибрав найкращі)
тіпа секас в машині ? :)axel писав:А як же власний простір?
це як в тих автобайках при продажі, коли розказують, що на машині тільки по святах виїжджалиasteroid писав:що це за пробіги такі?
та нормальні пробіги.. в мене за 2 місяці 1100 кмasteroid писав:що це за пробіги такі?
Ну як хто їздить. В кожного використання машини індивідуальне.asteroid писав:що це за пробіги такі? в мене за не повних три роки вже 85тисяч
Задні - пробігли 180 тис. по Україні (рідні з 100% впевненістю можу сказати). В сервісній книжці записів немає про заміну. При знятті (поміняв все ж таки через те що резинки прохудились і був стукіт) працівники Гелікону запевнили, що вони оригінальні і ще з заводу - бо кріплення було засиліконене і ще пару моментів з техн. термінами яких я не помню, але факт залишається фактом.axel писав:моїй машині 22 роки 214 000 тисяч пробігу. Цього року я зняв з неї оригінальні амортизатори, на яких чітко написано "BMW Nr...... 09/88" передні тримали слабо і один посвистував, задні тримали краще. Твої витримають такий термін?
жестьDNK писав:і всетаки лексусів акур і інфініті більше.імхо.
пижі ніхто не рухає, Андруха мовчи, бо я зараз почнуhrdrive писав:Ігорко, думаєш теперішні БМВ роблять такі ж надійні аморти? думаю їм це вкрай не вигідно тепер..
Vitalik-first писав:за пів року 16та тисяча пішла.....
+100. на Т5-му я з батьком на двох за пів року 7 тищ наїздили. То не показник, 2000, 7000 чи 16000, кожен має свої потреби і цілі їзди...axel писав:Ну як хто їздить. В кожного використання машини індивідуальне.
alan писав:незнаю чи правда,але один знайомий(працює на сервісі),казав шо на нових бехах половина ходової алюмінієва,цікаво чи то правда?!
axel писав:ага.... особливо як в Lexus ES 350 над педалями ковролін обрізаний і прибитий до кузова заклепками
Але зате дома їздять на Лексусах!cat-yellow писав:хтось казав - вийдіть на вулицю і гляньте, інфінітєй і акур не менше ніж бех і аудєй з мерсами. а я би порадив включити телевізор і подивитись на кортежі перших осіб держави і порахувати, кіко там мерсів...
нє, я фашистів тільки на піндосів поміняю, а япона-кітайо мать фтопкуA1 писав:от один фріц і здався вже, правда косооких попутав :)asteroid писав:чайна рулить
голосування таке ж об'єктивне як і в ВРVomont писав:голосування точно не на користь
в тебе є підстави сумніватися?A1 писав:голосування таке ж об'єктивне як і в ВР
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей