Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ремонт
- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Ремонт
На вцлиці замарстинівській. Їдеш від Маку на сімсотці по липиського і повертаєш на Замарстинівську і за лікарнею там буде поворотик. Там здається ще вивіска сервісного центру Кархеру. Там запитаєшся. Знаю що там добре витягували вмятини.Анна писав:Добрий день.
Підкажіть, будь-ласка, хорошу майстерню. Треба ліквідувати вм"ятини та подряпини. Які приблизно розцінки на такі послуги?
Shkirynets_TEAM
-
- Ім'я:Анна
- Стать:жінка
taras_Rudno писав:На вцлиці замарстинівській. Їдеш від Маку на сімсотці по липиського і повертаєш на Замарстинівську і за лікарнею там буде поворотик. Там здається ще вивіска сервісного центру Кархеру. Там запитаєшся. Знаю що там добре витягували вмятини.Анна писав:Добрий день.
Підкажіть, будь-ласка, хорошу майстерню. Треба ліквідувати вм"ятини та подряпини. Які приблизно розцінки на такі послуги?
Дякую, а подряпини там забирають?
-
Дякую, задзвонюnetworkz писав:подзвоніть на цей номер 0938040080 Сергій
- Бодя
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 20 рази
+1networkz писав: подзвоніть на цей номер 0938040080 Сергій
-
- Контактна інформація:
Якщо якісно раджу Чіпсавей, троха дорожче ніж в гаражах - але зато якість відмінна. Початково ціна приблизно 800-900 грн. Елементи не знімають, фарбу підбираються відмінно, дають гарантію.
-
- Контактна інформація:
За все (підбір фарби, фарба, роботи, поліровка і т.д.), за локальну покраску - бо в них рахується не за елемент, а за місце роботи - бо сам елемент не рухають - малюють тільки ту частину де пошкоджено (подряпина, вмятина...). Якщо бампер буде пошкоджений зліва і справа - то ціна буде інша. Кращий варіант - підїхати і спитати - там за пару хвилин скажуть ціну.hrdrive писав:Demyan, 800-900 це ціна за елемент без фарби?
-
Demyan писав:За все (підбір фарби, фарба, роботи, поліровка і т.д.), за локальну покраску - бо в них рахується не за елемент, а за місце роботи - бо сам елемент не рухають - малюють тільки ту частину де пошкоджено (подряпина, вмятина...). Якщо бампер буде пошкоджений зліва і справа - то ціна буде інша. Кращий варіант - підїхати і спитати - там за пару хвилин скажуть ціну.hrdrive писав:Demyan, 800-900 це ціна за елемент без фарби?
Якщо в мене наприклад на одних дверях три обтерті до грунту полоси, то це рахується окремо чи разом?
- Бодя
На рах. Чіпсевей, тоді коли мені в Сєрого виходить 100$, то на Чіпсевей майже 2000грн. Не спорю, що вони круті, але ціни нетрохи дорожчі!!!!
-
- Контактна інформація:
Краще підїхати і показати - залежно - чи вони поруч (собака поцарапала), чи Фреді Крюгер :). Колись робив те, що було поруч - по висоті десь 8 см, довжина десь порядка 30 см - було 800 грн.Анна писав: Якщо в мене наприклад на одних дверях три обтерті до грунту полоси, то це рахується окремо чи разом?
Ну нарахнуок Серого я не знаю, але з свого досвіду ремонт "гаражного типу" я відмовився по причині, що не ти платиш гроші і є клієнт, а ти робиш "послугу", що даєш в ремонт і платиш гроші і вислуховуєш - в мене черга, я не знаю на коли, а там Миколая, Романа...ой треба доплатити бо там то-то і то, ще не зробили..... Ще раз кажу, що не знаю Сєрого - може в нього дешевше і та сама якість - але наприклад їздити і "пробувати" тих майстрів я відмовився. Зараз для мене поки є можливість - покраска, рихтовка і т.д. - Чіпсавей - домовився, лишив машину, через три дні - прийшов забрав. Причому все вчасно, не їздиш сам, не підбираєш фарби, не переживаєш а вдруг не попадуть в фарбу ну і т.д.Бодя писав: На рах. Чіпсевей, тоді коли мені в Сєрого виходить 100$, то на Чіпсевей майже 2000грн. Не спорю, що вони круті, але ціни нетрохи дорожчі!!!!
-
Дякую
-
Машина буде стояти до весни в гаражі і мені порадили заклеїти на цей час подряпини скотчем, щоб не ржавіло. Чи це дієво?
- Бодя
Анна, намаж солідолом, тоді точно не поржавіє!!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей