Треба відреставрувати передні стійки. Хто що порадить?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А на реставрацію хтось дасть гарантію?Краще купити нові з гарантією.Speedo писав:Треба відреставрувати передні стійки. Хто що порадить?
Даёт.С условием если з/часть ставиться на СТО которая может дать дефиктовку,в частности я даю гарантию на компрессор LP4845 идёт на премиум и Магнум он реставрируеться на заводеsergey писав:А на реставрацію хтось дасть гарантію?
Или переделай под разборные ,на 2109 новых это практикуеться.Fly писав:Купи собі вкладиші передні (якшо стойки розбірні).
Колись в союзі був дефіцит З\Ч і реставрували все що можна, а зараз є все і відносно недорого.Black писав:Даёт.С условием если з/часть ставиться на СТО которая может дать дефиктовку,в частности я даю гарантию на компрессор LP4845 идёт на премиум и Магнум он реставрируеться на заводе m http://www.knorr-bremsesfn.com/en-gb/Pages/Home.aspx m и допуски все соблюдаються раставрация - реставрации рознь.
Fly писав:скільки коштує стойка:)
6400 грн розн.новый 12 000 рознFly писав:Але скільки коштує компресор
Твоя правда я до сих пор отца не могу переубедить что всесезонной резины не существует :)sergey писав:Колись в союзі був дефіцит З\Ч і реставрували все що можна, а зараз є все і відносно недорого
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей