Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
!!Приора глохнет!!

Привед народ.. у меня приора уже более года 37000км.
И вот недавно начала глохнуть.... началось с того что подымались и падали обороты, падали где то до 500 -1500. Глохнет при скидывании на нейтралу.
меняли датчик холостого хода, а ща на сервисе говорят что ничём немогу помочь
Читал в нете что есть какая то прошывка.. и проблем устраняеться...
Кто знает чё за хрень и кто прошывает и где ?)
Спасайте пиплы а то я начинаю её ненавидеть)))
И вот недавно начала глохнуть.... началось с того что подымались и падали обороты, падали где то до 500 -1500. Глохнет при скидывании на нейтралу.
меняли датчик холостого хода, а ща на сервисе говорят что ничём немогу помочь
Читал в нете что есть какая то прошывка.. и проблем устраняеться...
Кто знает чё за хрень и кто прошывает и где ?)
Спасайте пиплы а то я начинаю её ненавидеть)))
- UncleSam
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 3 рази
Re: !!Приора глохнет!!
Може бути і не прошивка - таке в мене було колись на інжекторній славуті, і на моїй теперішній 21099.
Через те що шланг відводу картерних газів, з метою екології, заведений назад у впускний тракт повітря - "шит" відповідно попадає на клапан холостого ходу, а також забрюднює впускний тракт.
Якщо б це була проблема електроніки - в тебе мавби загорітись "check engine". Прошивка тут ніпричому, інкаше б машину мало почати глючити на перших тисячах пробігу. Думаю ситуація може бути така.
Якщо неважко підїдь до наших механіків (Діма і Коля) тут viewtopic.php?f=8&t=8817.
Думаю розберуться.
Через те що шланг відводу картерних газів, з метою екології, заведений назад у впускний тракт повітря - "шит" відповідно попадає на клапан холостого ходу, а також забрюднює впускний тракт.
Якщо б це була проблема електроніки - в тебе мавби загорітись "check engine". Прошивка тут ніпричому, інкаше б машину мало почати глючити на перших тисячах пробігу. Думаю ситуація може бути така.
Якщо неважко підїдь до наших механіків (Діма і Коля) тут viewtopic.php?f=8&t=8817.
Думаю розберуться.
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Або бензин фіговий в мене було таке, залив повний бак - і почалися такі глюки, доки весь бак не відїздив - залив в іншому місці - все пропало.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
А що діагностика каже?
Диагностика говорит что всё ГУД... такчка супер... она на гарантии, да чё они сказать могут...) чинить не хотят) БЕнза А-95, щас езжу на 98 потому что на 95 вообще нехера не едет)
читал в нете.. на приорах эта проблема довольно часто случаеться.. а вот кто перешывает не вкурсе) ну если вы говорите что б я подехал на джерельную и мен помогут!) РЕСПЕКТ ЧУВАКИ))!!
а то достало меня глонхнуть постоянно)
читал в нете.. на приорах эта проблема довольно часто случаеться.. а вот кто перешывает не вкурсе) ну если вы говорите что б я подехал на джерельную и мен помогут!) РЕСПЕКТ ЧУВАКИ))!!
а то достало меня глонхнуть постоянно)
звонил только что) 0сказали к компютерщику звонить вечерком))) как зделаю отпишусь)
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
mahata писав:а вот кто перешывает не вкурсе)

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
Чипанул))) всё гуд... обороты выровнялись едет норм)
сенкс всем)
сенкс всем)

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей