Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Карб і Вакум.
- jon
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Номер:8411
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Є якись звязок між вакуумом і карбом?
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Карб і Вакум.
мається на увазі вакуумний підсилювач тормозів ?jon писав:Є якись звязок між вакуумом і карбом?
- sergey
- Контактна інформація:
Можливо мається на увазі ваккум-корректор на трамблері?vovka писав:мається на увазі вакуумний підсилювач тормозів ?

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- vovka
- Контактна інформація:
звичайно що має.
якщо там десь підсос воздуху в шлангу або в самому вакуумі там є якась мембрана.. короче якщо десь там є підсос воздуху то це дуже впливає на роботу двіжка і карба.
якщо там десь підсос воздуху в шлангу або в самому вакуумі там є якась мембрана.. короче якщо десь там є підсос воздуху то це дуже впливає на роботу двіжка і карба.
- jon
- Контактна інформація:
Ага понятно.
я сьогодні був на діагностиці і мені скзали що той вакум погано працює тому не можливо настроїти карб. Треба той вакуум замінити.
я сьогодні був на діагностиці і мені скзали що той вакум погано працює тому не можливо настроїти карб. Треба той вакуум замінити.
- vovka
- Контактна інформація:
ну якщо дійсно вакуум погано працює, тоді так, все правильно, карб ти нормально не настроїш.jon писав:я сьогодні був на діагностиці і мені скзали що той вакум погано працює тому не можливо настроїти карб.
Що значить погано працює. Вакуум створюється у впускному колекторі, коли відкриваються впускні клапана. Можуть бути порвані/забиті вакуумні шланги. які йдуть до карба....іх можна поміняти. Якщо полетіла мембрана у вакуумному підсилювачі тормозів. то воно до карба не має нічого спільного. Виглядає що тобі лапші навішали, бо можна заглушити вакуум на карбі і відрегулювати карб без вакуума. І буде нормально робити... не буде тільки корегування запалення в залежності від якості бензини і нагрузки двигуна, але то не інжектор і для карбюраторних вприсків то не критично.jon писав:я сьогодні був на діагностиці і мені скзали що той вакум погано працює тому не можливо настроїти карб. Треба той вакуум замінити.
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Номер:58
- Контактна інформація:
я думаю не працює вакум на трамблері,значить нема нормального запаленя,якшо нема запаленя карб не настроїш!
jon, витягни трубку яка йде до карба від трамблера(біла)
зніми кришку і потягни ротом якшо ДХ буде рухатись значить все ок
jon, витягни трубку яка йде до карба від трамблера(біла)
зніми кришку і потягни ротом якшо ДХ буде рухатись значить все ок
jdm" as [цензура]!!!
- vovka
- Контактна інформація:
як то немаєkym писав:то воно до карба не має нічого спільного

в мене колись таке ж було. вакуум при виключенні двигуна шипів. шланг був норм., обороти гуляли, машина тупила на низах дуже явно, на тапці в пол недуже замітно, явний підсос воздуху. на сервісі сказали що "мембрана не тримає". заміна вакуумного підсилювача поставила все на свої місця.
ну якщо не довіряти сервісменам, то дійсно можна і самому вут провірити ще раз. зняти шланг зі штуцера в колекторі та й заглушити штуцер. карб має настроюватися, і після під'єднання вакуума змінюватися нічого не повинно. якшо не настроюється далі значить причина не в вут і шукайте далі підсоси воздуху після дроселя.
p.s. якшо шланг від карба в трамбльор десь перебитий то тоже може бути такий ефект (так як підсос воздуху після дроселя та і запалювання стає пізнім). короче треба ше раз тобі все взнати що тобі на сервісі сказали :)))
- jon
- Контактна інформація:
Понятно, шкода що це не я був на сервісі, а то я тепер як сліпеньке кошенятко.
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
якраз від вакууму тормозів іде шланг до впускного колектора! і тоді машина не тримає оборотів! в мене так було я свій поміняв
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
jon, вакуумний шланг, потвоєму він в мембрані звідки береться?
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
Не путайте причину з наслідком. Якщо порушений вприск через вакуум то треба ліквідовувати підсос у вакуумі і карбюратор тут ні причім, якщо розрегульований карбюратор то треба регулювати карбюратор.vovka писав:як то немаєkym писав:то воно до карба не має нічого спільного![]()
в мене колись таке ж було. вакуум при виключенні двигуна шипів. шланг був норм., обороти гуляли, машина тупила на низах дуже явно, на тапці в пол недуже замітно, явний підсос воздуху. на сервісі сказали що "мембрана не тримає". заміна вакуумного підсилювача поставила все на свої місця.
-------------------------------
До речі вакуумний підсилювач розбирається просто, а мембрана клеїться або вулканізується на звичайному шиномонтажу.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей