Може зразу комусь він треба то купуйте...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти щось напутав. Іммо то не фішка а запрограмований ключ. Якщо фішка до конектора то це є додаткова сигналка. Іммо так просто не відключити.. треба перепрошивати бортовий контроллер. Відключити іммо то означає фактично завести крадену машину. А фішку віключати треба в сигналізаторщиків що ставили сигналку.... або в тих хто ставить сигналки.... після звичайного електрика можеш незавсти машину.Vitalik-first писав:Власне в мене в машині є імобілайзер,втикаєш фішку в роз'єм,він розблоковується і стартер крутиться,все заводиться,якщо ту фішку не пристасити до конектора то лампочка мигатиме і стартер не крутитиметься,тазік не заведеться.Мене то бісить кожен раз фігньою займатися,треба майстра щоби його уволітьпліз,зніміть його хтось
![]()
![]()
Я можу вирізати її з машини з кінцями.... Але я б тобі радив поїхати до сигнаізаторщиків щоб вони тобі її відключили так що як тобі треба буде щоб без проблем знову підключити ... грубо кажучи поставили тумблер включення сигналки. Може знову будеш продавати....Vitalik-first писав:kym, Юра,а ти той додатковий сигнілізейшн можеш відключити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей