Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
потрібні спеціалісти (комплексний ремонт авто)
-
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

підкажіть сервіс/ спеціалістів, які допоможуть поставити на ноги (колеса :) ) спецефічне авто (субару хт). наразі треба розібратись з КПП і електрикою. може ще щось повилазить. творча робота, потрібно щоб підійшли серйозно до машини.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Re: потрібні спеціалісти (комплексний ремонт авто)
залиш свій тел.
КПП механіка?
КПП механіка?
-
andrew, є підозра що автомат....
і те що вона білого кольру..??
і те що вона білого кольру..??
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
по автоматах знаю майстра і по звичайних знаю :)
Щось клієнт пропав :)
Щось клієнт пропав :)
Мали пару субару в роботі.... розібратися з усім можнаTaysON писав:(колеса :) ) спецефічне авто (субару хт). наразі треба розібратись з КПП і електрикою. може ще щось повилазить. творча робота, потрібно щоб підійшли серйозно до машини.
-
я тут!) ні не білого, чорного, у Львові її теж майже всюду знають. проте користі з того мало. переважно з словами "ой бля", пропонують приїхати коли машині полегшає))) мій тел. 0634434524 (Олег). КПП автомат, з нею можливо і проблема. детальніше про проблеми з авто: пневмопідвска, поставлена але не заведена (я можу її накачати , але завести правильно по електроніці - ні), кпп не переключає передачі (на паркінгу тримає, решта "0" реакція, є підозра що могли херово взагалі її підключити коли двіжок робили), двіжок ніби зроблений (мене не влаштовує, глохне якщо не прогрітий, і взагалі щось з ним нетак), турбіна ніби має працювати (хотілось би щоб хто знає розібрався точно :) ), електрика вандальсько все повикорочувано, всюду стирчать дроти (хотілось би замінити проводку + розібратись що куда і навіщо), не працює сигналка як має, заїдають релюшки підняття фар, непрацює кондюк, пічка, але то все до електроніки, підзатягнути ходову, зробити розвал (ходову щойно зробили, замінено майже все), прокачати гальма (бракує шланга і одного болта - думаю не проблема купити), вихлопна в багажніку лежить покускам (мабудь варто її відреставрувати + маю деякі плани щоб її роздвоїти), кузов поцрапаний, повно сколів, бракує куска бампера (але то все сам зроблю), лобове скло побите (замінити непроблема як виявляється, але треба щоб машина хочаб буксирувалась), гідропідсилювач не працює (ніби тільки масло треба долити, а я знаю чи воно так?! :) ). Час мене не піджимає, фінанси впринципі також, хочу повністю зробити. Машина довго кочувала з рук в руки, нелегка її доля була, тому треба творчий підхід і велике терпіння. транспортується лаветою))) 

- hrdrive
- Контактна інформація:
TaysON, та...з одної сторони можна сказати "лишися того ровера"
а з другої довести то все до пуття і зробити такий собі ексклюзивчик - успіху і терпіння
який там двигун?
а з другої довести то все до пуття і зробити такий собі ексклюзивчик - успіху і терпіння

який там двигун?
INTE®©ULLE®™
- Corleone
Треба знайти терплячого майстра, який візьметься за реанімацію майже-трупа
Щось наподобі зварщика, який "медленно но уверенно" шостий тиждень варить мого опеля

Щось наподобі зварщика, який "медленно но уверенно" шостий тиждень варить мого опеля

Да .... за таке запущене авто братися неблагодарна справа. Але очі бояться а руки роблять. Один того не зробить то треба бригаду спеців. Виглядає що то американецьTaysON писав:Машина довго кочувала з рук в руки, нелегка її доля була, тому треба творчий підхід і велике терпіння. транспортується лаветою)))
Треба дивитися на авто і тоді можна щось говорити.
-
1,8 turbo, америкос. руль правильний
Востаннє редагувалось Сер, 30 червня 2010, 13:33 користувачем TaysON, всього редагувалось 1 раз.
-
організувати не проблема, передзвони до мене, або илиш номер.kym писав:Треба дивитися на авто і тоді можна щось говорити
-
і не таке люди роблять, в ширину машини розтягують, пересаджують кузови, удмаю зробиити коробку, і електрику, підкрегулювати двігло, думаю то ще не до викидання машина) ексклюзивніше важко знайти, походу 5 на україну.hrdrive писав:а з другої довести то все до пуття і зробити такий собі ексклюзивчик - успіху і терпіння
- Corleone
пошук на авторіа видає лише 1 екземпляр в Луцьку 

- hrdrive
- Контактна інформація:
була в нас така у Львові біла нещодавно, знав власника, але він її продав вже.Corleone писав:лише 1 екземпляр в Луцьку
INTE®©ULLE®™
-
наскільки мені відомо то її у Львові не має, в мене підозра що Льцка автівка з авторіа то вона. Говорив доречі з її власником (ще продає), находу, кузов гнилий (в мене навпаки). якщо дуже сутожно буде може позапчастях візьми з неї щось). а... ще щось з двіглом в неї. 

-
тож кадетт))) там певно при сварці треба більше металу використати ніж на заводі коли його кузов робили. в мене був ніссан чері (1981, 1.3, купе). трохи сам підварював, ото весела справа була, або діри проварювались або загорявся там де варив.Corleone писав:Щось наподобі зварщика, який "медленно но уверенно" шостий тиждень варить мого опеля
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей