Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Заміна двигуна
Fabio Rossi
Ім'я:Volodymyr
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Заміна двигуна

Повідомлення Fabio Rossi » П'ят, 03 червня 2011, 18:27

Хочу в автомобілі Зіл 131 замінити бензиновий двигун на дизельний, європейського виробника, обємом від 4 до 7 літрів, росхід пального значення не має, головне щоб состикувався з коробкою передач зіла. Або заміна разам із коробкою, але щоб на новій кпп був вивід під роздатку на лебідку і можливість підключити передній міст. Чи реально знайти такий агрегат?

kym

Re: Заміна двигуна

Повідомлення kym » Суб, 04 червня 2011, 02:12

Fabio Rossi писав:Хочу в автомобілі Зіл 131 замінити бензиновий двигун на дизельний, європейського виробника, обємом від 4 до 7 літрів, росхід пального значення не має, головне щоб состикувався з коробкою передач зіла. Або заміна разам із коробкою, але щоб на новій кпп був вивід під роздатку на лебідку і можливість підключити передній міст. Чи реально знайти такий агрегат?
Двигун можна поставити і від трактора... колись таке робили... треба тільки перехідну плиту для кріплення КПП. Ставити двигун і КПП з іншої моделі мінінгітно ... треба підганяти (балансувати) кардани і кріплення двигуна ,КПП і самих карданів .... так що простіше одну перехідну плиту зробити , а з роздаткою на перед взагалі трудно знайти... хіба подивитись військові Мерседеси... в них 4-WD

Dj kvass
Президент клубу
Ім'я:Василь Степанович
Номер:0020
Контактна інформація:

Повідомлення Dj kvass » Нед, 05 червня 2011, 10:07

Ага був внас такий зіл з тпакторним двіжком більше 80 не їхав :)

Fabio Rossi
Контактна інформація:

Повідомлення Fabio Rossi » Вів, 07 червня 2011, 00:30

Dj kvass писав:Ага був внас такий зіл з тпакторним двіжком більше 80 не їхав :)
на рідному двигуні максималка 75 більше тільки з горки :) . Дизель тяговитіший, а для максималки 5ту передачу треба довгу знайти і поставити а ще краще якщо їх там 6 чи більше буде. Тракторний ДВЗ ставити не хочу, принайми ті на які вже дівився до автомобіля який буду робити не годятся кінцевому результаті має вийти щось таке
Зображення

Fabio Rossi
Контактна інформація:

Повідомлення Fabio Rossi » Вів, 07 червня 2011, 00:33

kym писав:так що простіше одну перехідну плиту зробити , а з роздаткою на перед взагалі трудно знайти... хіба подивитись військові Мерседеси... в них 4-WD
з якого металу плиту робили, яка товщина? Перекосів при експлуатації не появлялося?
за їдею про мерседес спасибі, знайшов ДАФа 4вд буду днями їхати дивитися що і як там

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 07 червня 2011, 01:06

Fabio Rossi писав:кінцевому результаті має вийти щось таке
оце тєма :shock З задоволенням поспостерігаю за проектом :ninja , мало б вийти щось цікаве.... :D
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

kym

Повідомлення kym » Вів, 07 червня 2011, 02:15

Fabio Rossi писав:з якого металу плиту робили, яка товщина? Перекосів при експлуатації не появлялося?
Класна ідея.
Плиту брали готову з Рівного. там на ремзаводі мали готовий шаблон на 130 зіла, а ми тільки чіпляли все до купи.
Той зіл чотири роки регулярно курсував Львів-Київ. потім кінчилась робота і двигун знов на трактора поставили.Два рази порвали зчеплення, але думаю винуватий був водій. Був ще один недолік - як не комбінували не могли позбавитись "дізельної вібрації".

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей