Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

пропадає іскра в 2108 допоможіть
степан к
Ім'я:СТЕПАН
Стать:чоловік
Номер:ВС1114ВА
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: пропадає іскра в 2108 допоможіть

Повідомлення степан к » Сер, 08 червня 2011, 15:27

AnGeL92 писав:ППЦ..... знов те саме.... всьо нове, і опять та сама хуня :angry :angry :angry :angry :angry
поправляю роз'єм на комутаторі і чую щелчок, схожий як в релюшки... на слух здається шо то десь зі центальної частини... після того щелчка заводиться, на деякий короткий час... іноді поправляння роз'єма на комутаторі не допомагає, тоді поправляю розєм в щитку, і знову чую той щелчок!!! після щелчка машина пряцює....
ШО ТО ЩОЛКАЄ??? Де то??? Хтось пояснить??? все ж поміняне, все нове... єдине, як я й думав, шо то проводка... треба було її одразу замінити... просто в магазині вдома не було.... :angry :angry :angry
привіт.спробуй добряче почистити контакти та попідгинати розєми на усіх вузлах в тому числі що йдуть до запобіжників .ще під рулем є також розєм до запобіжників його також почисти.ще пошукай під панеллю правіше трохи від руля є релюшка знайди її і зроби так само.можеш позвонити до мене пояню по тел. зайди по ссилці в підписі.
Лучше быть хорошим человеком, "ругающимся матом", чем тихой, воспитанной тварью.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей