наразі навіть запустити не можу - не то що кутами бавитись - постійно викидає помилкиp0var писав: бавишся з ним?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
наразі навіть запустити не можу - не то що кутами бавитись - постійно викидає помилкиp0var писав: бавишся з ним?
це ти на кархелпі мучаєшся?))Romko писав: наразі навіть запустити не можу - не то що кутами бавитись - постійно викидає помилки
Теж слідкую, ото гемор з тим варіком, попробуй заїхати до Руслана підключити інший, може бракований?Romko писав: наразі навіть запустити не можу - не то що кутами бавитись - постійно викидає помилки
в мене теж ще одне налаштування попробую, якщо чек по пропускам не пропаде - знімлю.Romko писав: sheva_lviv, p0var, ще трошки помучаюсь, - а там буде видно може і полетить у смітник - наразі катаюсь на заглушці
вже давно, не самі теплі відгуки.Myself писав: p0var, а ти собі теж ту приблуду вкосячив ?
ну я тобі точно більше ніж підтримка мікролуча порадити не зможу.Romko писав: p0var, у мене чек по ДПКВ на газу - і варіатор постійно спонтанно входить в режим помилки, що на бензі, що на газу....
1. в тебе той шо 3Д?Romko писав:xxfOxx, кабель взяв у Сливи, -
він має блимати довгими імпульсами на бензі, світитися постійно на газу,
якщо блимає постійно короткими імпульсами - то є куча помилок по вхідному сигналу, несинхронізація і т.д.
дякуюp0var писав: ну я тобі точно більше ніж підтримка мікролуча порадити не зможу.
як варіант, взяти інакший варіатор, в мене є EG Dynamic користований, можна попробувати його поставити, тоді зразу все стане ясно.
поняв... бо в мене чек ні разу не вискакував, але тта приблуда мигає шось собі там... вот я і шуганувсаRomko писав: писав же що чек вискакує на любих кутах на газу, на нульових кутах на газу і на бензі все гуд... а про діод варіатора то почитайте інструкцію з сайту Мікролуча... я вже її пля на память знаю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей