Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
shaman писав:ти б ще марку авто написав
Який любопитнийshaman писав:модель правда тоже б не помішала
я не любопитний, просто коли в людини в профілі пише ферарі, а він пише питання чому не працюють повороти, виникають адекватні запитання...LEgEnDA писав:Який любопитний
Ти все це пробував мультимером ..чи на язикJarevych писав:Кароч всьо передивився, ручку пробував міняти, релюшка нова, хз. навіть вже незнаю шо то може бути. Думав може запобіжник, але в схемі запобіжників навіть на поворотнікі нема, та і в принципі всі цілі.
Народ хелп, ато вже [цензура] їздити як бикота
Нє в мене не таке було... в мене аварійки ніколи не було і я напастой W з вікна показувавSLOW писав:у Масдая теж так було
там особо не розженешся ібо всьо заізольовано наглухо. пробував рухати дротики які би могли бути приячиною, але шось ніц.kym писав:Ти все це пробував мультимером ..чи на язик . Там всього навсього десь не контакт. Нема там нічого складного
Права купив? В книжці по ПДР написано, як подавати жести про поворот руками припиняти їх треба безпосередньо перед початком маневру.Jarevych писав:Babak, зі сторони водія то можна, а з пасажирської? чи ти пропонуєш возити з собою якогось екстремала?
А хто після твої регулювань мені буде машину робити?Mu$daY писав:Jarevych,
Давай тачку на день я тобі ригульну вопросік
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей