я от зараз сам планую малювати деякі деталі)буду тренуватись)
хтось знає,де у Львові недорого і нормально підбирають фарбу?
головне шоб класно підібрали,а то завжди відтінок не той

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
глазуріт біля краківського .покишо кращого підбору у львові не найшовtuningist писав:де у Львові недорого і нормально підбирають фарбу?
Займаюсь покраскою підбираю тільки на Кривчицях.Автоколор...завжди 99,9%tuningist писав:ну температура теж грає роль,але то не проблема,просто день підібрати правильний для покраски :)
я от зараз сам планую малювати деякі деталі)буду тренуватись)
хтось знає,де у Львові недорого і нормально підбирають фарбу?
Цікаво хто це в Жовкві такий маляр???haker-ok писав:а які ціни приблизно у львові на рихтовку і покраску? мені сказали за шпаклівку, покраску, заміну обшивок на передніх дверках і підгонку зазорів 3000грн, інший майстер тільки за шпаклівку і покраску 10000 загнув (але його вважають найкращим (або одним з кращих) в Жовківському р-ні)
та є такі Недбайло Василь та Ігор роблять виключно іномарки (Мерси, Лексуси, Бехи і т.п.) за вітчизняні авто навіть братись нехочуть, а якшо і беруть то рахуюють однаково шо за запора шо за БМВ 735 ЛІ ))))))))))))))majestic писав:де в Жовкві за 10000 кусків це де так красять
то не смішно якщо повний перекрас з розборкою зборкою то так і коштуєmajestic писав:де в Жовкві за 10000 кусків це де так красять:)
А де ще шукав ???(крім автоколору:) )andriy320e30 писав:глазуріт біля краківського .покишо кращого підбору у львові не найшов
АГА. Зато на зеленій завжди попадають в решту 0.1% Тепер до нас ходять (їздять за три9земель:) ) вдячні їхні клієнти :)networkz писав:Займаюсь покраскою підбираю тільки на Кривчицях.Автоколор...завжди 99,9%
Була історія коли директор сервісу свою машину красити запросив іншого маляра при наявності малярної камери і декількох малярів. Оце я розумію авторитет маляра.andriy320e30 писав: ну така робота десь 2 касаріка коштує зато в нормальних майстрів старі жигулі не роблять
нормальний майстер перебирати не буде....а буде робити те що потрібно...не зважаючи на авто...хоч би це була волинянка....П.С Андрій 2 тема а ти пишеш БРЄД!!!andriy320e30 писав:ну така робота десь 2 касаріка коштує зато в нормальних майстрів старі жигулі не роблять .і повір в нормальних майстрів жавжди велика черга і люди платят великі гроші за якість
Малося на у вазі що в нормальних майстрів висока ціна і завжди є роботав нормальних майстрів старі жигулі не роблять
шо і я мав на увазі .z@k писав:Малося на у вазі що в нормальних майстрів висока ціна і завжди є робота![]()
правильно тільки ціна за ремонт може перевищувати пару волинянокnetworkz писав:нормальний майстер перебирати не буде....а буде робити те що потрібно...не зважаючи на авто...хоч би це була волинянка
правильно тільки ціна за ремонт може перевищувати пару волинянокnetworkz писав:нормальний майстер перебирати не буде....а буде робити те що потрібно...не зважаючи на авто...хоч би це була волинянка
брав на кривчицях.в PPG біля міленіуму.на зелені в низу на базарі .наz@k писав:А де ще шукав ???(крім автоколору:) )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей