LEgEnDA, якщо вже на то пішло, то турбо-дизель потрібно рівняти з турбо-бензиномLEgEnDA писав:Як бачиш тут всього на 20 коників менше зато обертового на 170 більше

і як не крути бенз веселіший )) (на легкових авто)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LEgEnDA, якщо вже на то пішло, то турбо-дизель потрібно рівняти з турбо-бензиномLEgEnDA писав:Як бачиш тут всього на 20 коників менше зато обертового на 170 більше
LEgEnDA писав:3,0 TDI quattro
але ж 3.2 FSI це якесь старйо помоєму. він по моменту гірший чим 2.0 TFSI.LEgEnDA писав:3,2 FSI quattro
vovka писав:але ж 3.2 FSI це якесь старйо помоєму.
Там розгінна динаміка - 0!!!hrdrive писав:в мене на мерсі 2.0 дизель 5 траса-7 місто.
погоджуюся, я ж кажу шо це пенсіонерська машина...але тим не менше проста як двері і економна. кому більше не треба той їздить і тішитьсяsergey писав:Там розгінна динаміка - 0!!!
sergey писав:Це "старйо" тягне за собою бус і не кашляє
На тросі легковушка бус потягне легкоvovka писав:шо за бус з бензиновим 3.2 ?![]()
Типу пасати б2-3 і т.дEnter писав:Людина питає про звичайне дизельне авто 9О-х рр
+1 врахуйте, що машина буде не нова. Я б не радив дизельEnter писав:о ви тут розвели демагогію.Людина питає про звичайне дизельне авто 9О-х рр.До чого тут 3,2 FSI quattro,3,0 TDI quattro-думаю він пока не потягне по грошах на авто з такими двигунами.
Ну то ясно, бо там без нормальної компресії немає чього навіть ключі в руки братиT5-R писав:старий дизель (80-90рр) це жах який нагадує про себе кожної зими, у формі бігання з чайничком до машини і танців, як у племені "тумбу юмбу" із запаленим факелом навколо мотора..... потім ти заведешся і від тебе буде смердіти як від тракториста, але нічого, в салоні ти вже будеш один, бо всі твої пасажири або замерзнуть на морозі недочекавшись завітного "рох-рох-рох-рох...", або луснуть від сміху з тих плясок які ти виконуватимеш біля машини у намаганнях завестись...
P.S. єдині старі дизеля які заслуговують на увагу це мерседес, але впринципі все те саме що написано зверху
Гиии давай косого! Давай!!! Бери!Orrrk писав:є і такі варіанти де максималка 233
ок )Fobos писав: поможу вибрати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей