Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
девятка якраз вибаглива! якщо залити щось таке г то сильно далеко не заїдеш! так буде нею дьоргати і так вона буде "тягнути" що легше впрягтись і самій її тягнути лиш би її не мучити. 92 вона погано переносить загалом, хіба якись дуже добрий (вог підходить).hrdrive писав: в тебе машина не вибаглива, лий все підряд
і я так говорюTIGER-NIGER писав:знаю точно одне що по октану з 100 ніякий V павер не зрівняється... і хто б що не говорив....
TIGER-NIGER писав:даччик детонації рішає)))) афігенний тестер для бензину......
шо треба шоб його отримати?vovka писав:там якраз бокали ферарі дають. в мене вже один є
більше 20 літрів, там в них завжди проводяться такі акції що більше 20 получаєш подарунок.....TIGER-NIGER писав:p.s. скільки треба заправити на бокал????
оогооо...)))) я так багато не заправляю.....)))))))))))M@sTeR писав:більше 20 літрів
M@sTeR писав:більше 20 літрів, там в них завжди проводяться такі акції що більше 20 получаєш подарунок.....
TIGER-NIGER писав:p.s. скільки треба заправити на бокал????
BOXER писав:шо треба шоб його отримати?
пояснююM@sTeR писав:більше 20 літрів, там в них завжди проводяться такі акції що більше 20 получаєш подарунок....
А Shell V-Power дизель як ?Deep_Shadow писав:По солярі:
на землю злили?vovka писав:ну бокал то я дуже сильно хотів, тому прийшлось чуть схитрити
V-Power заправляв один раз, те саме що і Лукоіл, різниці не відчув.A1 писав:А Shell V-Power дизель як ?
GFC не заправляав ніколи, так як в Стрию і околицях немаєBOXER писав:По солярі (все таки дві машини в сім"ї на солярі):
- по можливості старався на GFC заїжджати, там суб"єктивно найкраще. Але не пробував ні Лукойл, ні Шелл...
- ОККО паражняк.
- ше є одна міфічна заправка якось "Бізнес-Капітал", така оранжева, тіпа лєва, на вул. Буйка, але соляра там Білоруська і дуже непогана.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей