може там акція для бмв-клубу "приведи друга - отримай помальований диск за пів-ціни"LEgEnDA писав:чого ви всі з бмв клубу так рекламуєте то колесо?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може там акція для бмв-клубу "приведи друга - отримай помальований диск за пів-ціни"LEgEnDA писав:чого ви всі з бмв клубу так рекламуєте то колесо?
все просто - власник наш друг, одноклубник і партнер клубу, крім того я і кілька моїх друзів користувалися їхніми послугами, якістю і цінами задоволені. Тут людина запитала на форумі де відпіскоструїти диски - я запропонував варіант, де робити нехай вибирає кожен собі там, де йому більше пасує, є контакти, можна подзвонити і запитати ціну, я ж не заставляю когось їхати саме туди.LEgEnDA писав:Petia, чого ви всі з бмв клубу так рекламуєте то колесо?
тому, що мають багато замовлень, до речі, багато шиномонтажів привозять до них на покраску диски. Якщо потрібно терміново зробити, думаю завжди можна домовитись, тіки говорити треба з власником, а не з робочими, вони таких питань не вирішують.Ziro-cool писав:вони кажуть зробимо але треба чекати від двох тижнів до місяця
Щойно звонив - вже тим не займаються.Andrej писав:Тантого року піскуструїв я на авіаційному заводі за 4 диска заплатив 120грн
тел 067-738-19-66 незнаю чи він актуальний пробуїти
АП...Liuskywalker писав: якою фарбою в домашніх умовах можна помалювати залізяки , щоб менш-більш пристойно було і не облізло за сезон ?
Який грунт юзати ?
І головне : де купити фарбу ?
та могли б й самі відгунутись.Tank Trans писав: пошукай
MAECTP0 писав: та могли б й самі відгунутись.
То це галицький менталітет - ти їм платиш гроші то ше й проси щоб взяли
Працюю на авіаремонтному заводі, можете звернутись в приват, в нас піскоструять :)Enter писав: Ну і я мені треба відпіскоструіти і помалювати диски, але так щоб на довго не лишатися без машини. Куди звернутися?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей