Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібна технічна консультація по малярці обвісу
- romario
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
потрібні і адгезія і пластифікатор шоб потім не тріскало
але якщо маляр цього не знає то краще шукати іншого маляра
Імхо!
але якщо маляр цього не знає то краще шукати іншого маляра
Імхо!
- hrdrive
- Контактна інформація:
Re: Потрібна технічна консультація по малярці обвісу
romario, Нє, знає,він мені сам говорив що затвердника потрібно менше додавати, щоб фарба була еластичною...коротче він вкурсі того діла, Дякую
bodensky, Ок, зверну обовязково

bodensky, Ок, зверну обовязково

INTE®©ULLE®™
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
на волокно пластифікатора і агдезійного грунту непотрібно воно не еластичнеromario писав:потрібні і адгезія і пластифікатор шоб потім не тріскало
на відміну від пластмаси
TURBO -POWER
- SLOW
- Ім'я:Вітя
hrdrive, фарбу на Dupont їдь купляти, біля "Гоцульської Гражди" на В.Великого, за видавництвом "Вільна Україна"
адгезія в гелькоута і так непогана, а пластифікатор в ідеалі має бути присутній, оскільки вищевказаний гель має властивість йти павутинкою при відносно незначних механічних пошкодженнях (причому тріскається лише гель, волокно лишається неушкодженим), що проявляється характерним просіданням, причому лак може не пошкодитись, а просто просісти в ту саму тріщину; але тут виникає декілька "але": 1. деталь ідеально рівна і якісна, непотребує дошпаклювань і доопрацювань (а усі польські деталі низькоякісні, багато смоли - мало волокна, ще й до того ж криві як всім відомий орган
, шпаклювати і доводити до ідеалу потрібно). 2. переважна більшість водіїв ламають ті бампера так, що ніодин пластифікатор непоможе :) . Тому через п.1,2 не користуюсь таким....але звичайно все залежить від бажання клієнта.
адгезія в гелькоута і так непогана, а пластифікатор в ідеалі має бути присутній, оскільки вищевказаний гель має властивість йти павутинкою при відносно незначних механічних пошкодженнях (причому тріскається лише гель, волокно лишається неушкодженим), що проявляється характерним просіданням, причому лак може не пошкодитись, а просто просісти в ту саму тріщину; але тут виникає декілька "але": 1. деталь ідеально рівна і якісна, непотребує дошпаклювань і доопрацювань (а усі польські деталі низькоякісні, багато смоли - мало волокна, ще й до того ж криві як всім відомий орган

я впевнений що цей обвіс потребує шкурення-шпаклювання-шкурення-шпаклювання-грунтшпаклювання-шкурення-шпаклювання сколів...і т.д.hrdrive писав:шкурення-обезжирення-грунтування-проявляння сколів-шпаклювання-знов в цих місцях шкурення-обезжирення-грунтування-малювання-лакування.
- hrdrive
- Контактна інформація:
SLOW, зрозумів. Дякую за вичерпну відповідь
А на Патона 22 є тоже кантора, яка називається Dupont - це ті самі. незнаєш?
п.с. Бампер не з польщі а з англії

А на Патона 22 є тоже кантора, яка називається Dupont - це ті самі. незнаєш?
п.с. Бампер не з польщі а з англії

INTE®©ULLE®™
- SLOW
- Ім'я:Вітя
hrdrive, на Патона....без поняття, беру там де написав і знаю навєрняк що це авторизована точка, з підбором проблем не виникало..., а один раз було, то без питань підібрали і замішали знову, ше й вибачались
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей