Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чим різниться дизельний мотор та бензиновий в обслуговуванні
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
якщо купити живий кузов форда він теж буде нормальним.
А подруге я ж не купляю форд щоб для дітей його залишити
доречі ще одна річ, дизелі в такому об"ємі (2.3, 2.4) всерівно по місту будуть брати 9 літрів, чи вартує тобі дивитись на дизель ще раз подумай...
А оце реально може бути правдою а я глянув по характеристиках то бенз за містом також в районі 6-7 хаватиме тож екеономно
А подруге я ж не купляю форд щоб для дітей його залишити
доречі ще одна річ, дизелі в такому об"ємі (2.3, 2.4) всерівно по місту будуть брати 9 літрів, чи вартує тобі дивитись на дизель ще раз подумай...
А оце реально може бути правдою а я глянув по характеристиках то бенз за містом також в районі 6-7 хаватиме тож екеономно
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Re: Чим різниться дизельний мотор та бензиновий в обслуговув
viewtopic.php?f=35&t=23653
Orrrk, цікаво подивитись як ти будеш 20-річну стокову машину розганяти до 210 (чи навіть 190). самому не смішно/страшно?
Orrrk, цікаво подивитись як ти будеш 20-річну стокову машину розганяти до 210 (чи навіть 190). самому не смішно/страшно?

Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
BOXER, за джетту ціна 4700, за такі гроші можна форда по кусочкам зібрати в ідеалі. Подивитись правді у очі, ціна тої джетти в межах 3000-3200 у.о.
Orrrk, Інжектор по трассі бере мало, а якщо їхати економно то можна вийти практично на той самий розхід, що і дизель. Товариш на 2.0 сеаті по трассі добився розходу 5.4 на сотню, але крім того він може натиснути педаль і стрельнути, а не волочитись як дизеляка, тобі ж не причем тягати, чи та?
Orrrk, Інжектор по трассі бере мало, а якщо їхати економно то можна вийти практично на той самий розхід, що і дизель. Товариш на 2.0 сеаті по трассі добився розходу 5.4 на сотню, але крім того він може натиснути педаль і стрельнути, а не волочитись як дизеляка, тобі ж не причем тягати, чи та?
Ford?
- BOXER
Fobos, так я в приклад, хай торгується і уважно дивиться машину. тему форд vs. фольц, думаю, зараз не варто підіймати
форд може і вийде зібрати...
а економія на паливі між дизель-бензин завжди була, є і буде. навіть якшо розхід одинаковий, то ціна пального трохи менша. ну але інше питання - підрив. якшо нема турбіни, то підрив поняття філософське

а економія на паливі між дизель-бензин завжди була, є і буде. навіть якшо розхід одинаковий, то ціна пального трохи менша. ну але інше питання - підрив. якшо нема турбіни, то підрив поняття філософське

Sad, but true.
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
щоб була вигода треба мати пробіг порядка 40 і більше тис в рікBOXER писав:а економія на паливі між дизель-бензин завжди була, є і буде. навіть якшо розхід одинаковий, то ціна пального трохи менша
Impossible is Nothing
- BOXER
T5-R, чому? вигода щоденна буде. питання в ціні авто на момент купівлі. але тут вже ставлення кожного особисто. якшо та сама модель, але дизельна, коштує суттєво дорожче, а людина свідомо її бере, шоб "потім економити" - то так, треба наїжджати немало. але якшо купувати "для себе", просто хороший варіант, не заважаючи на різницю в ціні між бенз. і дизельними, то пофіг скільки проїжджати... все залежить від постановки питання кожного особисто)
Sad, but true.
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
джетта реально в 2 рази дорожча за мої моливості сорі)
Форд машина витривала буде їздити і горя я небеде знати.
То шо в нас ментальність така шо круче гольфа старого тільки 124 мерс а потім хіба очкарік ліба БМВ ну то шо я зроблю
всім)
Форд машина витривала буде їздити і горя я небеде знати.
То шо в нас ментальність така шо круче гольфа старого тільки 124 мерс а потім хіба очкарік ліба БМВ ну то шо я зроблю

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
з бюджетом грубо кажучи в 3к за дизеля навіть не думай, від сили МВ 123 можеш пошукати, а так тільки бенз. Дешевше тобі вийде якщо якийсь форс-мажор
Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей