Если Ты его видел, зачем спрашиваешь? Не могу понять

Вот фото, там видно прямоточный резонатор и гофру, все сделано на 51 трубе.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в стронгері там воно тіпа спіраль закручене ну то я розумію воно закручує поток вихлопу а в резонаторі шо там воно його напевно сповільнює бо резонатор є для зменшення гулу поідеї напиши шо там в середині того резонатора ????vovka писав:та херня то є резонатор )) в мене якраз така середня частина і стоїть.
тоді попрошу не читати мої утомляючі питання думав форум тут придумали для того шоб можна було запитати про то шо цікавить ну а якшо для іншого то прошу вибачення за то шо я недаю дупля і я не профі в тюнінгу вибачте вибачте вибачте вибачте вибачте вибачте21043 SW писав:Не много Твои вопросы начинают утомлять, особенно стиль написания...
О!! вот и истина наконец то ))Kritik писав:Стронгер крутіше ніж кусок труби
Поперше не "всі", а "дехто". А по друге крім пердежу пердак дасть небагато. А стронгер просто додасть більше пердежу. Плюс до того, не факт, що не вгробить резонансний ефект.Kritik писав:Якшо всі сатлять прямоточні глушаки, і бачать в них смисл.
То чого всі так катигрично відказуються від стронгера? Це ж тоже прямоточний резонатор.
Нема питань, викинь все після штанів і їзди такKritik писав:Чим менше перепон на шляху вихлопа - тим краще...
Ёптель, Ты их корректно задавай, сформулируй как надо, расставь запятые, а потом спрашивай. На чтение Твоего вопроса по 10 минут уходит, блин. Есть еще всемирный поиск, типа библиотек, там минимальную инфу получить можно, а у Тебя как понос вопросы без остановки...DNK писав:тоді попрошу не читати мої утомляючі питання
21043 SW писав: Ты же видишь, на нормальный вопрос оперативно получаешь нормальный ответ
видаляй тему і мене з лтк вибачаюсь за суржикDenja писав:3. Твій суржик таки напрягає.
як стертися з лтк шоб тем моїх небуло і мого профолю ?Denja писав:DNK,
1. Май повагу до старший, тим більше 21043 SW один з кращих спеців по тюнінгу.
2. Менше емоцій, замість образ прислухайся до людей, які таки намагаються Тобі допомогти.
3. Твій суржик таки напрягає.
я сприймаю норрмально просто нехочу більше тут спілкуватися.дякую за підсказки і про колектор на зеленій якій я вже замучився переварювати але всьо до кращогоKritik писав:Просто сприймай критику нормально.... і всьо буде ОК
Kritik писав:Чому у всіх наборах серйозного, не базарного, прямотоку - входить стронгер?
21043 SW писав:DNK, Зачем хамить друг другу, давай просто снимем штаны, достанем и померяемся
ЖдуDNK писав:да поміряємся на драгу
готовий буду десь весною ну а в місті полюбому десь нейдемся на світлофорі21043 SW писав:Жду И не говори потом, что коллектор не той системы
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей