за 78 000 грн ланос з електропакетом, кондиціонером і подушкою безпекиFanateG писав:а Пріора чи Ланос набагато крутіші технічно?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Порадьте: Ланос чи Лада?
- qamaster
- Ім'я:Степан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: Порадьте: Ланос чи Лада?
так це просто цікавіша цінова політика, а не технічний рівень.
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
qamaster, Півтора роки тому в мене була така ж сама проблема-вирішував що вибирати-ланос чи 2110.Поїхав на Галичину Авто поговорив з продавцем-каже шо в ланоса мотор опельовський,коробка тоже,а взяти хоч і десяточний мотор той навіть різвіший і трошки менше пє.Зараз будуть писати шо в ладі тарабанить-не спорю,але не так як було в попередніх моделях.Взяти навіть 2110 2005 року яку має родич,він за 4 роки наїздив 30000 і тарабанить більше ніж в мене(машина з нуля).На рахунок салону просторніший і кращий 2110,бачив ланоса і сидів вньому-мені взаді місця мало на ноги.А зовнішній вигляд
жаба
Я би брав пріору,але мені не хватало 20000 грн.,а в боргах я сидіти не люблю :)
Наїздив вже майже 50000 км проблем з мотором нема,по ходовій можуть полетіти лише опорні,рульові наконечники,так як по ямах деколи помало їздити невмію.

Я би брав пріору,але мені не хватало 20000 грн.,а в боргах я сидіти не люблю :)
Наїздив вже майже 50000 км проблем з мотором нема,по ходовій можуть полетіти лише опорні,рульові наконечники,так як по ямах деколи помало їздити невмію.
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я от тільки не розумію, чого ви калини так бакланите, наведіть якісь конкретні факти, чим калина гірше ланоса, чим гірше пріори, чим гірше 2109 на яку вічно чую ставлять запчастини від калини, бо вони кращі. Калина принаймі має якийсь свій власний дизайн а не заюзаний рестайловий дизайн десятки. Єдине, що мене лякає в калині, то відсутність гідро-підсилювача керма і наявність глючного електричного.
Ford?
- Buts
Петро, глянь на малюнку розміри салону, базу, висоту..
http://www.autoreview.ru/archive/2007/1 ... y_1024.jpg
http://www.autoreview.ru/archive/2007/1 ... y_1024.jpg
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
привіт! трошки флуду на початок:) свого часу мав я 3 ланоси. Перший база, другий SЕ, третій SX. Ніколи в світі б не подумав, шо колись буду їздити на калині:) Зараз їжджу:) Про жодну з машин не можу сказати чогось поганого і це факт. Можна багато говорити про те, шо і Ланос і Калина - то не машини, шо то корита і т.д., але не погоджусь, бо за ті гроші - маємо досить не погані апарати. Я прихильник нових машин, і мене не переконає мабуть ніхто, шо гольф3 (не ображайтесь гольфісти) буде кращим за нову калину чи ланоса. Ну це так, коротенький відступ від теми. Стосовно Ланоса - досить комфортна, мяка і універсальна машина. Якщо хтось сумнівається в надійності - гляньте на чому їздять 60% а то і більше таксистів. А ті люди знають шо і як вбивається, шо і скільки служить. Стосовно Калини - їй репутацію вбили перші випуски, коли було маса недопрацювань (як не як москалі робили):) Якихось явних переваг ланоса над Калиною не бачу впринципі як і калини над Ланосом. Стосовно вибору - тут суб'єктивне враження покупця (чи подобається зовнішній вигляд і чи лежить душа до тої машини). Вдалого вибору і відкиньте стереотипи. Всі машини мають здатність ламатись і від того ніхто не застрахований. Успіху 

- mikeng
- Ім'я:mikeng
глянь в сторону форд Fusion, зараз адекватна ціна на нього
Якщо по темі, то лада потужніше, посадка позручніше і місця побільше
ланос якось понадійніше і з/ч поякісніші
але шо то шо друге ацтой, в пріори ноги ростуть з 8-ки, в ланоса - з кадета і то і то не дуже вдало, то вже навіть не вчорашній, а позавчорашній день
Якщо по темі, то лада потужніше, посадка позручніше і місця побільше
ланос якось понадійніше і з/ч поякісніші
але шо то шо друге ацтой, в пріори ноги ростуть з 8-ки, в ланоса - з кадета і то і то не дуже вдало, то вже навіть не вчорашній, а позавчорашній день
- taras_Rudno
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
стоїть вибір СССР чи Корея (Німеччина) Краш тести подивись. Дати початку серійного виробництва основних вузлів і агрегатів і подумай що ймовірно може бути кращим в експлуатації. Якість збірки, покраски,антикорозійні якості ну і ходові і динамічні характеристики, аеродинаміку,якість підводки деталей. По обслуговуванні Лада і Ланос на одному рівні і в деяких випадках навіть Ланос дешевший аніж лада...
Однозначно радив би вибирати DAEWOO це машина яку ти купив виїхав із салону і їздиш собі і не думаєш що треба поставити підкрильники,обробити, дотягнути, обезшумити, підклеїти. Бувають випадки але в основному машина зарекомендувала себе нормально в свому ціновому діапазоні. То моя думка
Однозначно радив би вибирати DAEWOO це машина яку ти купив виїхав із салону і їздиш собі і не думаєш що треба поставити підкрильники,обробити, дотягнути, обезшумити, підклеїти. Бувають випадки але в основному машина зарекомендувала себе нормально в свому ціновому діапазоні. То моя думка

Shkirynets_TEAM
- mikeng
- Ім'я:mikeng
http://www.autoreview.ru/archive/2007/1 ... ka_priora/
дійсно в плані безпеки ланос краще
на рахунок техніки - не сказав би що кадет колись вважався серйозною машиною, в себе ан батьківщині взагалі ніколи не поважався
Самара колись була престижною, хоч і частково "за неимением лучшего"
Казати однозначно що тільки ланос я б не заявляв, є + і -
Мені наприклад салон і посадка ланос не подобається
На рахунок що ан ланосі більше шансів їздити і ніпро що не думати згоден, зато в пріорі є де розігнатись в тюнінгу
Короче, кому шо, але і то і інше недомашини по хорошому
дійсно в плані безпеки ланос краще
на рахунок техніки - не сказав би що кадет колись вважався серйозною машиною, в себе ан батьківщині взагалі ніколи не поважався
Самара колись була престижною, хоч і частково "за неимением лучшего"
Казати однозначно що тільки ланос я б не заявляв, є + і -
Мені наприклад салон і посадка ланос не подобається
На рахунок що ан ланосі більше шансів їздити і ніпро що не думати згоден, зато в пріорі є де розігнатись в тюнінгу
Короче, кому шо, але і то і інше недомашини по хорошому
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
mikeng, До чого тут кадет?
до чого "Опелівський мотор" який не Опелівській ніхріна?бачив хтось Опелів з таким же мотором як в ланосі?чи може бачив хтось Опелі з мотором 1,5???напевне ні,мотор,який вироблений фірмою General Motors однообразний для багатьох авто таких як шеві,диво,[цензура] і теде.але ніяк то не "Опелівський мотор",ланос 1,6 16 клапанофф,да,екотек з опеля,всі інші ніякого відношення до того не мають,прокинтесь
кадет не вважався крутим тачком,ну да,в них були рекорди,5ки БМВ,124ті,а в нас була міністерська волга і 08-09,крута машина,престижна,а чому?правильно
Погоджуюсь із taras_Rudno, хоча підкрилки я би все ж таки поставив

!!!mikeng писав:"за неимением лучшего"
Погоджуюсь із taras_Rudno, хоча підкрилки я би все ж таки поставив

количество слов не определяет качество речи...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
розберись в темі. відношення є і досить серйозне і конкретне.Vitalik-first писав:всі інші ніякого відношення до того не мають,прокинтесь
- Stuff
- Контактна інформація:
vovka, ну ти ж мене поняв?
я мав на увазі що всі ті мотори схожі і багато чим уніфіковані бо всі джеемовскі але мотор 1,5 ідентичний ланосівському ніколи не стояв на опелях,і ти сам це знаєш! 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
наприклад распредвал з кадета 1.3 підходить в ланос 1.5 без жодних доробок, що свідчить про то що головка блока циліндрів конструктивно дуже схожа (думаю зміни на рівні косметики).ЮРИЙ РАЛЬЧЕНКО отдел главного конструктора
Двигатель автомобилей «Дэу-Нексия» и «Дэу-Ланос» 1.5 SOHC разработан специалистами Daewoo в тесном сотрудничестве с немецкими моторостроителями. Его родословная берет начало от двигателей автомобилей «Опель-Кадет», т.к. предшественница «Ланоса» «Нексия» базировалась на лицензионном «Кадете». В то же время двигатель 1.5 SOHC не был копией опелевского 1.3 SOHC, т.к. в нем увеличен рабочий объем как за счет диаметра цилиндра, так и за счет хода поршня.
коробки від опелів тоже підходять на той двіжок без доробок.
зміни звичайно по двіжку є, з тим ніхто не спорить. але база то є старий древній кадет. це те саме що на сучасній калині стоїть двіжок який ще розроблявся для ваз 2108 1.3 (з якого потім зробили 1.5 і 1.1, а потім ще й 1.6). база та сама. різниця в нюансах.
- Stuff
- Контактна інформація:
vovka, ну а я про що говорю?я ж кажу що уніфіковані майже повністю,але все таки об'єм інший,інжектор інший і ще нюанси,тому заявляти що : "в ланосі повністю опельовский мотор і коробка" трошки не правильно...
- qamaster
- Ім'я:Степан
Taras LL писав:Якщо хтось сумнівається в надійності - гляньте на чому їздять 60% а то і більше таксистів
чомусь викликає асоціацію з фразою "мільйони мух не можуть помилятися"

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
пізно з роботи приходить? 
я хоч і за ланос в цій дискусії, але аж таке порівняння робити невірно апріорі. правильніше напевно "Росія" чи "Україна по технології Кореї"taras_Rudno писав:стоїть вибір СССР чи Корея (Німеччина)

Sad, but true.
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
+1 :)qamaster писав:Taras LL написав:Якщо хтось сумнівається в надійності - гляньте на чому їздять 60% а то і більше таксистів чомусь викликає асоціацію з фразою "мільйони мух не можуть помилятися"

а взагалі однозначної відповіді на те що краще ти тут не прочитаєш. Все одно будуть прихильники того чи іншого варіанту:) або такі як я, що підтримують і Ланос і Калину ВАЗівську
- Breaker
я їздив на ланосі і на 10-ці. Ланос кращий. Бери ланос краще, хоча то негарна машина) А як можеш трошки докласти, тоді краще пріору ніж ланосqamaster писав: Вибір стоїть між Ланосом і Ладою
- Viva
- Номер:ВС1110СК
ЛАНОССССССс адназначна 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей